PDA

View Full Version : Sabojaats Win_XP

aavars
09-06-06, 19:48
Taatad manaas rokaas ir nonaacis kompiits kuram kkas nav labi ir ar bootoshanos.. taatad notiek taa, tiek iesleegts dators tad vinjs saak boototies saakums prasa ljoti ilgu laiku, tad praadaas liidz bootscreenam un zilais ekraans un restarts.. tas pats notiek ar visiem safe mode utt..

Naakoshais ko meegjinaaju ir recovery console, meegjinaaju FIXBOOT, tur kjipa atrada boot sektoraa kkaadu kljuudu, un salaboja, bet taapat vinjsh nekur netika... tad meegjinu FIXMBR, bet te briidinaajumu noleemu parbaudiit pie kaada pieredzeejushaaka, jo tur uzraadiita taa fignja ka vinjsh tur visu failu tabulu var sachakareet un padariit visu cilveeciigaa veidaa nepieejamu.. kaada kuram pieredze ar shaadaam lietaam, ir droshi to fignju taisiit, vai ir veel kaads labs variants?

meegjinaaju arii kjipa paarinstaleet win, bet vinjsh nepidaavaa instaleet virsuu uz esoshaas win mapes... un prasa format, kas man neder...

Ko Juus varetu ieteikt?

TaPaKaH
09-06-06, 19:51
Vai zilais ekrans nenozime, ka problemas ir ar hardware ?

Palaid cietni ar to Win uz cita kompa ...

aavars
09-06-06, 19:55
tas pats notiek ar to cieto uz cita kompja.. vieniigais ar ko vareetu buut probleemas ir pats cietais, bet ja jau vinjsh saak laadeeties tad vajag vareet vinju atdziivinaat.. ne? kaads ir kko darijis ar to recovery consoli?

Kaa vareeja paskatiities failu koku? kaada bija komanda?

Nexodus
09-06-06, 20:30
komanda būs dir

AMX
09-06-06, 20:45
iesaku lietot werd comandieri - labs toolis no wininternals. meklē werd.iso
ps. iisti nesapratu tev tur faili svarīgi iekšā,kas buutu jaabackupo pirms formata, vai pats vindozis ar instaliem svarīgs?

aavars
09-06-06, 20:58
man tur svariigi faili.. taa instalaacija pajaat!
nu un kaadi ieteikumi backupam?

aavars
09-06-06, 21:00
kur iesakat mekleet to werd.iso.. un vai nevar tikt galaa ar shito pashu lietu ?

jopciks
09-06-06, 21:41
paga, paga- cieto pierubījot kā slave vai secondary master pie cita kompja tāpat BSOD metas?

Kuuminsh
09-06-06, 22:49
saac ar to ka pirms eksperementiem noklonee un saglabaa taa diska imaagi.
Tad paarbaudi pashu disku ar razhotaaja tuli un ta domaas taalaak.
Kameer paarbaudaas HDD tikmer tai kastei uzlaid memtest

aavars
09-07-06, 01:05
taatad..

laikam nemineeju ka tas ir portatiivais dators, kas visu sarezhgjii, nav iespeejams vinju izchakareet ar kkaadam man tik pierastaas programmaam, kaa piem get data back..

Taa ierubijos straadaat apm ar recovery consoli..

Esmu sapratis to ka MBR ir sachakareet, va kkas tamliidziigs, jo direktoriju koku vinjsh nespeej paraadiit... taalaak tagad uzliku vinjam check disk, pirmoreiz neaizgaaja, jo kjipa esot viena vai vairaakas probleemas, bet tagad ir ticis liidz 3% ceru ka arii tiks galaa, jo vinjsh tur arii kkaadu recovery dara.. ceru ka sanaaks.

Taa esmu dzirdeejis par kkaadaam norton ghost disketeem utt.. es labraat nokopeetu to disku taads kaa vinjsh tagad ir uz citu un tad meegjinaatu no taa izmociit visu to ko man vajag..

Izskataas ka shito ir apseedushi bad bloki un kaads ir traapijies MBR failinjam..

Cik maksaa tas shtrunts kas prot mazo ATU paartaisiit par lielo. Es tikai ceru ka juus neteiksiet ka vinjsh jau der, jo vakar man likaas ka neder?

aavars
09-07-06, 17:48
njaa nochakareejos jau baigi, bet izskataas ka visu esmu atguvis un pielaidis win.. paleenaam es vinju piedabuuju straadaat, tagad arii recovery consoli daudz maz paarzinu.. :), viena laba lieta, ar vinjas paliidziibu visu atguvu.. un win arii dabuuju paleenaam atpakalj..

Kuuminsh
09-07-06, 17:56
Ja nu kas.. paareja no 2.5" un 3.5" maksaa 2.5-5Ls
Kaa kur.
Der arī USB kaste.
Taa maksaa ~10Ls
Ja dikti vajag un pasham negribaas pirkt tos shtruntus.. man viss ir.. varu paliidzet.