PDA

View Full Version : Mājas audio tehnikas upgrade

puika
09-06-06, 08:38
Sveicināti!

Ir parādījusies doma par audio tehnikas upgrade. Pašreizējā sistēma sastāv no RRR 2xS400 tumbām, 3-4g veca dvd/cd playera un Yamaha ax-396 resīvera.
Tā kā neesmu īpaši zinošs šajā jomā, tad nu gribu jautāt jums, ko jūs ieteiktu ņemt resīvera un dvd playera vietā?

Pagaidām skatos uz šādiem dzelžiem:
resīveris - Pioneer VSX-916-K vai Pioneer VSX-516-K
dvd/cd - Pioneer DV-696AV-K
subwoofers - Pioneer S-W160S-K vai Sony SA-WM250

un te nu ir jautājums. vai subwoofers būs noderīgs un saderīgs ār minētajiem resīveriem?
skandas mainīt pagaidām nav vēlmes.

Torado
09-06-06, 08:43
Manas domat un ieteikums, aizmirsti tadus vardus ka sony

puika
09-06-06, 08:45
kas vainas sony?

Torado
09-06-06, 08:51
Rezons maksat par preci firmai kas neko pati nerazho, visu ieper tados kantoros ka Toshiba,Hitachi,Samsung u.t.t.. To visu samet kopa un nosauc par sony sanak maksat nozimigu sumas dalju par brendu.

puika
09-06-06, 08:55
neesmu tik zinošs šajā jomā, taču vai tad tā nav arī ar pārējiem ražotājiem? kaut vai tas pats Pioneer.
konkrētāk par tēmu. kādi plusi/mīnusi manis nosauktajiem dzelžiem? varbūt ir kādas citas alternatīvas?

noname
09-06-06, 11:43
es ieteiktu vispirms nomainīt tumbas

IronSoul
09-06-06, 11:52

:D Kaa es izrecos !!! Tu vispaar saproti ko saki ?

Liidzveertiigas aarzemju tumbas maksaas taadu summu kaada tev sapnnos nav raadijusies :D Vismaz 4x daargaak !

DeadmaroZ-TLOTL
09-06-06, 12:35
VSX-516-K un DVD player DV-696AV-K iesaku shitos , tiko comam shitaadus paneemu nu labi aparaati pa labaam cenaam! A kstaki kaadas viniem ir veikalu cenas?

noname
09-06-06, 12:41
:D Kaa es izrecos !!! Tu vispaar saproti ko saki ?

Liidzveertiigas aarzemju tumbas maksaas taadu summu kaada tev sapnnos nav raadijusies :D Vismaz 4x daargaak !
gribi padiskutēt par šo ? Tu vispār esi dzirdējis tās tumbas ? es esmu, un ar vairākiem nesliktiem pastūžiem - tās tumbas nav vērtas nevienu par viņām izdotu santīmu. par to piķi, ko cilvēks grib izdot par jaunu resīveri, viņš var nopirkt n-reiz pārākas tumbas un vēl pāri paliks

IronSoul
09-06-06, 12:51
gribi padiskutēt par šo ? Tu vispār esi dzirdējis tās tumbas ? es esmu, un ar vairākiem nesliktiem pastūžiem - tās tumbas nav vērtas nevienu par viņām izdotu santīmu. par to piķi, ko cilvēks grib izdot par jaunu resīveri, viņš var nopirkt n-reiz pārākas tumbas un vēl pāri paliks

Nu tas pikkis ko vinnsh izgruudiis par to resiiveri un taam paareejaam lietaam buus patieshaam liels !!!!

Nu nez noticeeshu tev ka vinnas ir .... !!!

DeadmaroZ-TLOTL
09-06-06, 12:58
nu nekas tur liels nebuus es vinus neemu pa 281ls abus kopaa tatad veikalaa buus pa kaadi 40-50ls vairak , tas nemaz nav daudz prieksh tiem aparaatiem

puika
09-06-06, 13:25
VSX-516-K un DVD player DV-696AV-K iesaku shitos , tiko comam shitaadus paneemu nu labi aparaati pa labaam cenaam! A kstaki kaadas viniem ir veikalu cenas?

nu cenas es skatījos VSX-516-K 1a.lv veikalā pa 223ls un players 122ls iznāk. ja caur Tevi to varētu izbīdīt lētāk, nebūtu slikti :rolleyes: tas nu tā.

bet paliek aktuāls jautājums par to subwooferi..

tumbas plānā nav mainīt tagad. pie normāla pastūža pieregulējot, skanējumu var dabūt tīri ciešamu.

DeadmaroZ-TLOTL
09-06-06, 13:29
Buutu tu shito jautajumu saacis biidiit pirms nedeelas buutu dabuujis leetaak tagad nevaru , kad saavaaksies atkal kaudziite ar pasuutiijumiem tad nemshu , bet tas buus peec kaada meenesha

puika
09-06-06, 13:37
Buutu tu shito jautajumu saacis biidiit pirms nedeelas buutu dabuujis leetaak tagad nevaru , kad saavaaksies atkal kaudziite ar pasuutiijumiem tad nemshu , bet tas buus peec kaada meenesha

es jau tik vakar sāku par to domāt, bet nu ok, nekāda lielā bēda nebūs.

tad par resīveri un dvd daudz maz viss ir skaidrs. ja kāds vēl var ieteikt uz kādu aparātu paskatīties pirms iegādes, lūgtum ;)

noname
09-06-06, 22:23
tumbas plānā nav mainīt tagad. pie normāla pastūža pieregulējot, skanējumu var dabūt tīri ciešamu.
tādā gadījumā es brīnos, kāpēc tu gribi mainīt resīveri un atskaņotāju, ja tev šīs tumbas skan ciešami (ja tumbas neskan, tad nekāda tembru regulācija tās negābs, un šiem konkrētajiem exemplāriem arī vadu pielasīšana nepalīdzēs), jo tavas elektronikas nomaiņa varētu palīdzēt labām 200-latīgām tumbām atvērties, bet ne jau šīm konkrētajām radiotehnikām, viņas labākajā gadījumā skanēs savādāk, bet ne labāk
p.s. un ja nu tiešām to sabvūferi vajag, tad izvēlies no tikai akustiku ražojošām firmām, ne elektronikas širpotreba

puika
09-06-06, 22:56
esmu dzirdējis kā skan pie cita resīvera, labāka, tāpēc tā domāju. bet nejau tā skanēšana bija vienīgais iemesls. papildus tam, ir vēlme pēc radio un citi iemesli.

Exiic
09-08-06, 13:45
s400 nav tā labākā skaņa, jo apakšējie divi skaruņi ir vienā telpā!
citas RRR tumbas gan ir ok!
kapēc negribi ņemt RRR subu?
būs lētāk!

par resīveriem neteikšu nekā, jo esmu diezgan neizglitots šajā jomā!

DeadmaroZ-TLOTL
09-08-06, 13:50
s400 apaksheejais basinieks tirinaas liidz augsheejam taaka viniem ir jaabuut vienaa telpaa ;-)

Exiic
09-08-06, 13:56
to es zinu!
bij tāds [nez vai vēl ir] jūzers wootā NSSpecial, no viņa uzzināju, šī tēma tur tiek bieži apspriesta!

vnk pateicu tā, jo šī sistēma nav tā labākā!

R@imizA
09-08-06, 14:59
S400 nedrs uz SQ. Bet ja vajag torbeli ir loti pat OK ;)

puika
09-08-06, 19:40
s400 nav tā labākā skaņa, jo apakšējie divi skaruņi ir vienā telpā!
citas RRR tumbas gan ir ok!
kapēc negribi ņemt RRR subu?
būs lētāk!

par resīveriem neteikšu nekā, jo esmu diezgan neizglitots šajā jomā!

RRR subus inet veikalos nemanīju, bet rrr.lv neesmu skatījies vēl. enīvei, ja būs subs, tad nedaudz pēc vēlāka laika, ir vēl laiks padomāt, kuru.

Reigo
09-12-06, 18:39
Jūzoju RRR subu..
Labi kvalitatīvibasi ...
Iztabai galīgi OK!

IronSoul
03-06-07, 20:10
Nu ta tu kautko esi iegaadaajies ?

Angelz
03-06-07, 20:23
Jūzoju RRR subu..
Labi kvalitatīvibasi ...
Iztabai galīgi OK!

hehe, man patiik jeedziens kvalitatiiivi basi :D :D :D

Bass ir vainu tiesh vai arii izpluudis kaa vairums RRR subiem :D

Reigo
03-06-07, 22:27
Es to domāju ar to ka kaste negrab, kā vairums plastmasas draņķiem...

IronSoul
03-06-07, 22:42
Es to domāju ar to ka kaste negrab, kā vairums plastmasas draņķiem...

:eek: kas ir no plastmasas ! Subis ! Apaats kurp shii pasaule iet :mad: