PDA

View Full Version : Diskusija: Kapec LV tik maz ekstremalu klokeru

kiwi
09-05-06, 13:33
* Cik cilvekiem ir cpu DI/LN2 konteineri?
* Cik cilvekiem ir gpu DI/LN2 konteineri?

* Cik cilveku ir vispar laidushi DI?
* Cik cilveku ir laidushi LN2?

* Cik cilvekiem ir phase change?
* Cik cilveku laizh to ikdienaa?
* Cik cilveku pashi njemas ar phase change un megina kaut ko uztasit?

* Cik cilvekiem ir chilled water?

* Cik cilveku taisa hardware volt modus?
* Cik cilveku parada sakarigas scores, ne obligati ar high end hardware?
* Cik cilveku laizh SLI/CF?

Visu var saskaitit uz vienas, max divu roku pirkstiem

Skumji :( :confused:

Var paspamot :D

vimba_zlobnaja
09-05-06, 13:37
Varbūt vēl vienu rindiņu:
* Cik cilvēkiem ir water?

Nu Kiwi tu arī uzdevi jautājumu. Arī citur pasaulē to extremāļu nav daudz. Tas ir tāpat kā salīdzināt cilvēkus kuri brauc ar riteņiem. Ķīnā vien ir gandrīz 1 miljards riteņbraucēju, bet cik no viņiem ir nolaiduši Free raidā no kalna?

R@imizA
09-05-06, 13:39
Tipa dziive ir skarba? Vai kaa :D Tapeec ka latvijaa visi Kiilee savus BeeMuuWeee un dzer shnabi. Un ja tu nemies ar datoriem tad visi domaa ka tu esi n.o.o.b'z.. nu kaut kaa taa... + nav iisti patiikams ekanomiskais staavoklis! Tomeer OC prasa nejeedziigu naudas ieguldijumu, no kura nav praktiski atdeves. Diemzeel... dadzi var nepiekrist, bet pat man taa liekas!

NormaalsCilveeks
09-05-06, 13:42
njaaa a cik cilveeku vispaar latvijaa dziivo taadaa liimeniii lai var briivi katru meenesi paarsimts latinjus investeet savaa valjaspriekaa ?
vatever vai tas ir kompuuters vai modelju liimeeshana vai HVZ kas ...
viss atduras uz banaalu lietu - nauda ...

Kuulais
09-05-06, 13:44
kapeec ne........ piekriitu gan!!! :)

DeadmaroZ-TLOTL
09-05-06, 13:48
njaaa a cik cilveeku vispaar latvijaa dziivo taadaa liimeniii lai var briivi katru meenesi paarsimts latinjus investeet savaa valjaspriekaa ?
vatever vai tas ir kompuuters vai modelju liimeeshana vai HVZ kas ...
viss atduras uz banaalu lietu - nauda ...

tieshi taa

Kasparz
09-05-06, 13:48
Cik cilvēkiem pietiek nauda lai ar to ņemtos? Jāsāk jau ar to x)

mrlobber
09-05-06, 13:50
Arī citur pasaulē to extremāļu nav daudz.

Šķiet, ka arī Xtremesystems to vīru, kas aktīvi bencho ir visai maz, mazāk pat par 50 (un tātad mazāk par vienu uz katru no ASV štatiem :D ) Tiesa, tie vairumā ir cream of the crop, bet vienalga...

Piebilstot Raimizas teiktajam, var pat apgalvot, ka no o/c dzelžiem atdeves nav vispār, tik vien kā kaut kāds gandarījums, ja izdodas kaut ko sasniegt. Pie tam vēl ļoti ierobežotā auditorijā, kurai vispār ir nojausma, par ko iet runa, jo pārējo average joe acīs o/c ir kaut kas līdzīgs kā varasiestādēm nlo.

Kuulais
09-05-06, 13:53
sorry par offt man te taads jautajums kas tas Ze ofišal teamu ... baigi inceee....

Kasparz
09-05-06, 13:54
Nu bet apskaties, cik iekš xs notiek Lanparty/izstādes ar klokeru piedalīšanos? Un tas piesaista ļoti lielus cilvēku daudzumus, un arī reklāma apgrozās.

Kuulais
09-05-06, 13:59
kad latvijaa buss taadas iztaades kur nvidia vai ati vai intel, asus, dfi, amd utt un piedavas savus jaunaakos produktus vieteejiem oceriem uz makareeshanu tad ar naaks vairaak tautas skatiities un paraadiisies lielaaka intrese, bet bez atbilstosha ekonomiskaaa staavoklja valstii, baidos ka tas nav iespeejams.

NormaalsCilveeks
09-05-06, 14:01
Kuulais
nedziivo iluuzijaas
latvijas tirgus ir paaraak nieciigs lai lielie speeleetaaji sheit kautko organizeetu
meibii baltijas liimenii - bet ar' peec gadiem 20mit ....

Kuulais
09-05-06, 14:06
nu par to jau es ar runaaju, ka te nekaa taada tuvaakaa paardesmitgadee nenotiks un nekaadas iluuzijaas nedziivoju, nepareiiz saprati rakstiito, bet anyway visu to, kas atkariigs lai tas vispaar kadriz notiktu nosaka pirktspeeja ja vieteejam neegerim buutu 10x lielaaka pirktspeeja tad arii kaads butu iintereseets piedaliities taadaa izstaadee.

Jo istaades jau riiko tikai lai popularizeetu produkciju un piedalaas, tikai lai reklameetu savu produktu, bet ja nav pirktspeejas tad nebuss ar intreses kauko piedavaat, kapeec velti teereet laiku un liidzekjus.

Paskatamies kautvai buvnieciibas izstaades, tur naroda ir vairaak kaa saprashanas, jo redz tirguu ir noiets, un redzeet tur var visniedomajamaakos risinaajums un cens nebuut nav no taam leetajam, bet tapat peerk. Taa ka ja buutu taad noiets uz dzelzhiem kaa buvmatrialiem tad neviens vien mega razhotaajs piedaliitos.

Skarbais
09-05-06, 14:25
Man atkal skiet ka OC aprindas LV pamazaam paliek lielaakas.

Un runaajot par OC popularizeeshanu, to vareetu veikt, noorganizeejot lielu 100+ kastes LP, tajaa pashaa Kiipsalaa piemeeram, un tas jau piesaistiitu sponsoru uzmaniibu utml :rolleyes:

Vareetu pamazaam izveidoties Baltijas LP aprindas.

Estinji tak kaut ko taadu jau taisiija, diez tik kaa vinjiem tur izgaaja?

HX_unbanned
09-05-06, 14:29
Bet kā vienmēr at atdursies pret veco labo 18+ only.
Tagad arī - cik nav topicu, bet viss ir tendēts uz šmigu.

Vēl viens moments: daudziem nav tās h/w ( naudas tb ). Visi, kas ar value cenšās kaut ko panākt, tiek aplikti no visām pusēm ...

vimba_zlobnaja
09-05-06, 14:39
sorry par offt man te taads jautajums kas tas Ze ofišal teamu ... baigi inceee....
Dažiem moderiem piegriezās spamot forumā un pārvācāmies uz Skype. Ērtāk, ātrāk vienkāršāk ;)

deff_ins
09-05-06, 14:39
* Cik cilvekiem ir cpu DI/LN2 konteineri? nav
* Cik cilvekiem ir gpu DI/LN2 konteineri? ir 2 gab. :D

* Cik cilveku ir vispar laidushi DI? es
* Cik cilveku ir laidushi LN2? es ne

* Cik cilvekiem ir phase change? nav
* Cik cilveku laizh to ikdienaa? nav
* Cik cilveku pashi njemas ar phase change un megina kaut ko uztasit? es ne

* Cik cilvekiem ir chilled water? nav, ir doma

* Cik cilveku taisa hardware volt modus? man taisa
* Cik cilveku parada sakarigas scores, ne obligati ar high end hardware? es
* Cik cilveku laizh SLI/CF? es, kombinējoties ar team biedriem

gribi vienkāršu atbildi? money, money, money, money, money, money, money, money.....
ja man negribētos drāzties (es tiešām atvainojos par rupjībām) es būtu dižākais ocers aiz kiwi un mrlobbera.
bet, man gribas drāzties - tāpēc visa nauda aiziet meklējot K.O. (dzerot) :D

mrlobber
09-05-06, 14:46
* Cik cilveku parada sakarigas scores, ne obligati ar high end hardware? es

Šitais labs paškritisks atzinums :D

Bet kas es par oceru, kopš janvāra trakajiem mīnusiem neko neesmu darījis... :rolleyes:

vimba_zlobnaja
09-05-06, 14:46
* Cik cilvekiem ir cpu DI/LN2 konteineri? Bija, vairs nav
* Cik cilvekiem ir gpu DI/LN2 konteineri? Deffs savāca divus ;)

* Cik cilveku ir vispar laidushi DI? Es
* Cik cilveku ir laidushi LN2? Es

* Cik cilvekiem ir phase change? Nea
* Cik cilveku laizh to ikdienaa? Nea
* Cik cilveku pashi njemas ar phase change un megina kaut ko uztasit? Nea

* Cik cilvekiem ir chilled water? Nesanāk laika sastellēt, kopā, bet visi pričendāļi ir

* Cik cilveku taisa hardware volt modus? Rokas dreb ;) Citi izpalīdz.
* Cik cilveku parada sakarigas scores, ne obligati ar high end hardware? Pēdējo nedēļu katru dienu, jo jauns vidiks :D
* Cik cilveku laizh SLI/CF? Aizvakar bija SLI ar 7300GT :D

Reigo
09-05-06, 14:52
ja man negribētos drāzties (es tiešām atvainojos par rupjībām) es būtu dižākais ocers aiz kiwi un mrlobbera.
bet, man gribas drāzties - tāpēc visa nauda aiziet meklējot K.O. (dzerot) :D

deff, tev vajag nofraktēt kādu kundzīti pie kuras jebkurā laikā netālu no mājām varētu iegriezties...
Tad arī nauda ietaupītos :D
Jebšu tu esi "īsts tēviņš" un ar 1 bābu mēnesī par īsu ? :D :p

vimba_zlobnaja
09-05-06, 15:03
Reigo - cita probza, bet par to citā topikā.
Principā deffa nosauktais un vairākkārtīgi atkārtotais iemesls - nauda....

R@imizA
09-05-06, 15:05
Man veel vareetu buut probleema vairaaki hobiji. T.i es nelieku visu $$$ ieksh PC... veel jau car audio.. u.t.t

Reigo
09-05-06, 15:13
Nu ja iet par hobijiem runa, tad principā man būtu jāalgo menedžeris kurš plānos kur kura mēneša alga aizies: PC, Car audio, Home Audio, Home Electronics utt.
Labi, ka vēl nav Car Tuning un citas nelāgās šaizes kā spēļu automāti vai vēl kādi dārgi murig :p

skaktuss
09-05-06, 15:13
iisteniibaa extreemi klokot nenoziimee extreemi teereeties! arii low-end hw dziishana ir apsveicama un tik pat interesanta! man, piemeeram, patika lasiit, kaa nepaaraak sen dzheki drausmiigi izmociijushi socket A un kaa citi puishi ar 2x6600gt paarsniedza 40000. forshi. es domaaju, ka svara kategorijaa buut virspusee ir labaak, kaa neko nedariit!

R@imizA
09-05-06, 15:15
OK Hw tad nebuus daarga... bet Dzese?

kiwi
09-05-06, 15:54
Self-made vai piemeram Jetija container 15-25Ls
Izolacija lidz 5Ls (sanak 2-3 Kflex trubas, var sagriezt)
DI 90s/kg :D

deff_ins
09-05-06, 15:55
Un runaajot par OC popularizeeshanu, to vareetu veikt, noorganizeejot lielu 100+ kastes LP, tajaa pashaa Kiipsalaa piemeeram, un tas jau piesaistiitu sponsoru uzmaniibu utml :rolleyes:
precizēšu - sponsori jāpiesaista pirms tāda mēroga pasākuma. ir labs manageris?

DeadmaroZ-TLOTL
09-05-06, 15:58
Dažiem moderiem piegriezās spamot forumā un pārvācāmies uz Skype. Ērtāk, ātrāk vienkāršāk ;)

kad naakamo reiz spamosiet pasauciet mani ar ;-)

Kasparz
09-05-06, 16:14
es pat nevaru saskaitit cik Vmodus esmu izdarija man mans tevs ;)
:eek: :eek: :eek:

tolx
09-05-06, 16:26
kad naakamo reiz spamosiet pasauciet mani ar ;-)

cikos lūdzu? vienmēr gatavs spamot!

mrlobber
09-05-06, 16:32
Atvainojiet, otru EOZ forumu kaut kā negribas Skype atvērt :rolleyes: ;)

deff_ins
09-05-06, 16:39
Jap, mans tevs ir "инженер - электрофизик" - vinsh PSRS laikaa stradaja mikrochipu razhoshanaa...
Vinjam to modu izdarit ... easy :D
labs 8) zināsim pie kā griezties ja kas ;)

Jav
09-05-06, 16:43
* Cik cilvekiem ir chilled water? Bija iekš sapiņa iemesti ledus kluči, kuri atdzesēja paštaisīto w/c...
* Cik cilveku taisa hardware volt modus? Ir gadījies...
* Cik cilveku parada sakarigas scores, ne obligati ar high end hardware? Savulaik taisīju uz savam makam atbilstošas sistēmas tīri labas...

Pašlaik biki viss ir apnicis un nav arī laika...

PS. Potams, ja būtu lieka liela nauda, varbūt arī niekotos ar Hi-End un LN2, SLI, bet varbūt arī nē, jo ir konkrēti mainījies datora pielietošanas mērķis!

mrlobber
09-05-06, 16:49
Extremalajam OC vajag ne tik daudz $$$, cik vaig laika ...
Izmaksas uz DI/LN2 (man) - ne baigi lielas ... bet lai to izdarit - vajag 1 vesela briva diena :(

Vismaz ;) Otra brīva diena, lai izlasītu visu par un ap konkrēto dzelzi, kādas scores jāsasniedz, labākie klokošanas paņēmieni u.tml.

kiwi
09-05-06, 17:12
TaPaKaH:

A kur palika tas bolderajas chomaks, kam bija tas krutais hardware un visu laiku LN2 laida :D Tiesa cik sapratu vinsh overclockers.ru tikai ir

Krabis
09-05-06, 17:32
1)Latvijā lielākai daļai cilveku nepietiek naudas pat lai pilnvērtīgi dzīvotu un nopirktu normālu paiku.
2)Tiem kam ienākumi priekš Latvijas ir augsti un varetu atļauties exstreem overkloking vienkārši nav laika/intreses lai nodarbotās ar tādām lietam.
3)Un jo māzāk cilvēku ar to ņemās, jo labak visi nevar būt kosmonauti :D

Nexodus
09-05-06, 17:46
btw, krabi, kas tas par smukulīti tev avatarā?
uz to kāpēc nenodarbojas varu pateikt pēc sevis - saņemot naudu un aplūrot to, kas ir pieejams jau tā ir grūti šķirties no sapelnītajiem grasīšiem, lai nopirktu kautko padārgu, bet kad iedomājos, ka es to nokaušu un spīdzināšu... noplok vēlme. nevelk kautkā uz dārgām spēļmantiņām(maci neskaitās!)

jopciks
09-05-06, 20:16
pašam taisīt OC neinteresē, bet palasīt par citu panākumiem ir tīri forši :)
Un tagad pirms HW pirkšanas atceramies dziesmu:
"Nav, nav, nav, nav
Vairāk naudas man nav,
Bet pīpēt gribas un mazliet dzert..."

:D

kiwi
09-05-06, 22:14
Re, jau pirmie auglji paradaas :D :D :D

Kuulais
09-05-06, 22:18
jaa tuuliit veel jaauzcep teema special for kiwi.... nu tu jau zini par ko iet runa

Remus
09-05-06, 22:21
Atbilde vienkārša - tā ir dārga, sarežģīta (paprasi 99% cilvēku :D ) un galu galā dziļi bezjēdzīga nodarbe...

R@imizA
09-06-06, 17:22
TaPaKaH negribi saldeeshanas pasaakumu prieksh TV uzorganizeet? Man ir vieni cilveecini kas loti gribeetu uzfilmeet kaa tas notiek. Ja kas PM.

Tominjsh
09-06-06, 18:56
pastaav taada lieta kaa PM !!

ja kaadam tas nav skaidrs, tad driiz gan sapratiis.

Iipashi tas attiecas uz HX un CeleronS

R@imizA
09-06-06, 20:02
laikam Tominsh sen nav dabuujis :D ko jus plosatis jeboi. Cilveekiem parunaat nelauj :p N**** tad tas forums vajadzigs?

Krabis
09-06-06, 20:23
laikam Tominsh sen nav dabuujis :D ko jus plosatis jeboi. Cilveekiem parunaat nelauj :p N**** tad tas forums vajadzigs?

Pēdējā laikā viņam oma nav laba :confused:

Cloudkeeper
09-06-06, 21:06
Man tā liekas ka 99% cilvēku vispār nezin kas ir OC
Tā jau uz mani radi, kolēģi šķibi skatās ja nopērku ko lieko kompim, saka galīgi slims:( a man...:D
TV raidījumu gan būtu incīgi paskatīties.

tolx
09-06-06, 21:50
tā,ko es esmu no skype runātā nokavējis? kur un cikos jāierodas?

Kasparz
09-06-06, 21:53
Man tā liekas ka 99% cilvēku vispār nezin kas ir OC
Tā jau uz mani radi, kolēģi šķibi skatās ja nopērku ko lieko kompim, saka galīgi slims:( a man...:D
TV raidījumu gan būtu incīgi paskatīties.
Tie 99% cilvēku paskatītos raidījumu, un 77% no tiem saprastu, kas tas tāds vispār ir. Un protams arī maza daļa paši gribētu mācīties klokot u.t.t Vajag tikai reklāmu.

ORiONz
09-06-06, 22:06
domāts ir Nākotnes Parks ?

Kuulais
09-06-06, 22:29
kas tad veell cits..... :)

sTYLEeX
09-06-06, 23:01
Zināma lieta, man arī tā bijis, ka reizi gadā nopērku kaut kādu dārgāku dzelzi kompim un uzreiz saka, nafig tādu naudu tērēji kompim. Kad paprasu, ko tad labāk vajadzēja pirkt par savu nopelnīto naudu, atbild kaut ko citu :D

R@imizA
09-06-06, 23:08
dabuunu regulaari un kartiigi. tak shto aizveeeert......

a PM sarakste kaa tev zupa garsho un es shodien dabuuju pieziimi topicaa, kas nav ieksh bezteemas, nav iipashi interesanta lasaamviela.
A man leikas ka tomeer nepietiekami... jeb tavs sapnu darbs seetnieks? Hulish pisini praatu.. viss ble tev nepatiik jebio... labaak kaadu koku iestaadi nevis te ***nju dzenaaa;)

Tominjsh
09-06-06, 23:12
koks iestaadiits, chuuska beerniibaa nosista, deela audzinaashai paris gadus klaat nekjershos \m/:p\m/

a es nepisinu praatu :D sev toch nee, man jau nav grutti kjeksiishus salikt :D

stay cool, pasham ar par ljaunu nenaaktu kaads papildus koks :p

R@imizA
09-06-06, 23:13
hehe labi labi es tik taa paarbaudu pacietiibas meeru :P

tolx
09-06-06, 23:20
teroristu pašu vajadzētu drusku paterorizēt... :cool: :D

Tominjsh
09-06-06, 23:31
man kjeksiishu daudz, nav zheel :D

Maniac
09-08-06, 11:00
Kušs, bērni, kušs!!!

Tomiņ! Toč neredzēju ārprāta spamu, ko būtu jādzēš, cilvēki bīdīja dēlas, bet lai nu paliek, slinkums to visu restaurēt :D :D.