View Full Version : Normāla budžeta plate ar OC iespējām, biostar Tforce
Ja kādam interesē budžeta mATX s939 plate ar integrētu video geforce 6100, varu ieteikt ņemt Biostar Tforce6100-939.
Vcore up to 1.7V
Vdimm ~ PSU 3.3 rail (testēts līdz pat 3.6V bez problēmām)
Cik noprotu kvalitatīvākas komponentes salīdzinot ar parasto šīs plates versiju.
HTT 300-310 bez problēmām.
Video 3dmark03 ~1600
Ko vēl var vēlēties?
BIOStar brands mani kautkaa nav paarliecinaajis.
Esmu saskaaries ar vairaakaam BS mobo un vienmeer sagaidiijushi bagu bagi...
Jā, parastai sērijai varētu būt. Bet šitā ir Tforce sērija, kas tikai pagāšgad sākta ražot un cerams ir ok ne tikai īslaicīgi, bet arī ilglaicīgi. Nu redzēs kā būs.
Ar DFI jau arī bija līdzīgi, sākumā bija diezgan crap, bet tad dabūja labu inženieri un lieta aizgāja.
kiwi tu tiki pie taadas plates? ja tiki, tad kur dabuji? un pa cik?
EET :)
Bet droši vien ir arī citur. Vienīgais, ko zinu, ka GNT viņas nav. Nu viņa ir 5-10Ls dārgāka par parasto.
man te tagad pārdomas par upgrade uz s.939 ir... Tā kā finanses ir tādas,kā ir,radās doma ņemt mobo ar iebūvēto video.Pirmajam laikam pietiktu.Tādēļ jautājums,kā ir ar ATi iebūvētajiem video chipset? Salīdzinājumā ar Nvidia 6100/6150. Un vēlviens lamerisks jautājums.Kādēļ visas mobo ar iebūvēto video ir mATX? Pateicos par korektajām atbildēm.
kā ir ar pārējām biostar mb? iekrita acī
NOSAUKUMS BIOSTAR NF4 ULTRA S939 GBLAN SATA RAID
KODS NF4UL-A9
idejiski ir nepieciešamība pēc lētas rīt/parīt dabonamas mb uz s939 ar pcie, agp pastāvēšana tiek uzskatīta par plusu + ir neķītra vēlme to visu ar htt 250-270 turēt ...
ir kāds testējis ?
kādam no šejieniešiem ir bijusi darīšana ar Foxconn dēļiem?
Nav bijusi darisana (kas zin varbut ir, jo foxconns razo daudziem...), bet vinju origjinalas prieks oc neder- maz dzenas, bet stradajot ljoti ok!
Cik zinu, tad Foxconn plates ir ljoti izplatiitas Kreivijaa.
Varu pieziimeet ka BIOSTAR TFORCE 6100-410 un 6150-420 patiesham ir OC brinumi par superzemu cenu (lidz 60ls).
tomēr, iegadajos TFORCE4 ar nF4 chipsetu un secinaju ka jama ne tuvu nedzenas tik labi ka augstakminetas :( Visko megjinaju, BIOS shuut etc. tapatas vairak par 2200mhz nevar nostabilizeet.
Pieljauju ka TFORCE4 Ultra varetu buut OC lielais monstrs par sapratigu cenu :)
par to Tforce 6100 tiešām ir dzirdēti visādi brīnumi.Sīkāk varbūt xexe varētu pastāstīt,viņš uz tās plates laikam 2,8Ghz sasniedza. Bet nu pa 60ls es labāk izvēlos EPoX,tomēr liekas uzticamāka lieta.
Kas kuram tuvaax, vienam tiik Opelz, otram BmW, tresham Audi, ceturtajam alus 8]
neaizmirsīsim arī tādu apstākli,kā reālās iespējas. :( Tās katram ir savas,turklāt jāmāk sabalansēt iespējas un vēlmes. btw,a ko tad,ja man patīk Audi un alus? :D
A ko dariit tadm ja tiik gan BMW, gan Alus? Vajag izbaudiit abus, bet ne vienlaiciigi :)
muhh .... nu jaa man bija shaada rforce plate un ariii gaaja venice uz2.7 stabiiili, neceelaas augstaaka driizaak citu iemeslu nevis plates deelj, veel arii uz biostar Gforce kas skaitaas sliktaaka opteron uz 2.65 darbinaaju, taa ka plates ir ok, un integreetaa vga vienkaarshi rullee
par to Tforce 6100 tiešām ir dzirdēti visādi brīnumi.Sīkāk varbūt xexe varētu pastāstīt,viņš uz tās plates laikam 2,8Ghz sasniedza. Bet nu pa 60ls es labāk izvēlos EPoX,tomēr liekas uzticamāka lieta.
Un xexe dabuja to no manis :D
Plate ir ļoti laba par savu cenu ~50Ls. Tas nav protams DFI expert, kas man arī bija un ir 3x dārgāks, bet tomēr. Vēl no lētajām platēm ir Asrock 939 dual, bet ar to jātaisa daudz hardware modi un modētais bios. Taču ar viņu var dabūt 400htt un cena ~40Ls
Un xexe dabuja to no manis :D
Plate ir ļoti laba par savu cenu ~50Ls. Tas nav protams DFI expert, kas man arī bija un ir 3x dārgāks, bet tomēr. Vēl no lētajām platēm ir Asrock 939 dual, bet ar to jātaisa daudz hardware modi un modētais bios. Taču ar viņu var dabūt 400htt un cena ~40Ls :eek:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.