View Full Version : Nevaru vga biosu iešūt
Karoče vajag savai kartītei biosu pāršūt, noformatēju, uztaisīju MS-DOS buutojamo disketi, saglabāju biosa backupu, ar NiBiToru sataisīju visu kā vajag... tagad restartēju, ok diskete iebūtojas kjipa tur visu pārbauda un es rakstu savu a/:Nvflash -5 file.rom, viss tur nočekojās un prasa vai tiešām gribu to pāršūt un pirkols tur, ka uz klāvas vairs vispār nevienc taustiņš tajā brīdī nerubī un tātad apstiprināt ar nevaru, ievēroju vēl, ka iepriekš tur ir uzraksts šāds - Code page requested (775) is not valid for given keyboard code... gūglē neatradu, ko šis kods nozīmē :( :confused: :(
Biosu nešuju pirmo reizi, bet šāds joks gan ir 1mo reizi :confused: :confused:
Help me plzz :o
ieraksti nvflash /?
ir jaabuut komandai kad vinsh paars*** brutaali neko nejautaajot
Vienkārši iebūtojies no CD
kad es biosu suvu - lai gan parastajai m;ates platei - saskāros ar līdzīgu code page problēmu - risinājums bija izdzēst vienu no dosa startupa disketes failiem. Cik sapratu tur ir kādi 3 viņi. ceru , ka palīdzēs.
kad es biosu suvu - lai gan parastajai m;ates platei - saskāros ar līdzīgu code page problēmu - risinājums bija izdzēst vienu no dosa startupa disketes failiem. Cik sapratu tur ir kādi 3 viņi. ceru , ka palīdzēs.
Tur kkādi 10 faili iekšā...
kad tiko uztaisiita sisteemas diskete - tad tur ir kaadi 3 faili ar vienaadiem exstensioniem - neatceros sen tas bija kad biosu no disketes suvu.vaardu sakot kautkas bija jaaizdzees no tiem 10...
bija same, tur uz disketes vajag izdzest visadus keyboard utt failus, lai tikai ~3 plaiek! io autoexec un vel kkas...
un vispar tu esi parliecinats ka tev VAJAG parshut? ... no ta ka tev bus vnk jaunakais bios nekas neizmainisies!
vispar tu esi parliecinats ka tev VAJAG parshut? ... no ta ka tev bus vnk jaunakais bios nekas neizmainisies!
Es nešuju jaunāku biosu, bet to pašu veco, tikai mazliet modificētu :)
tiko pesleedzu diskesiekaartu - jaa tie faili keybrd ir jaadzees vai visi - bez eksperimenta nepateiksu tur laikam bija taa, ka ja kaadu uzdzēš viņs lasa nākamo...
Paldies jums džeki, problēma atrisināta :)
Izdzēsu 7 no desmit failiem, actāju Display, vienu keyb un vēl tādu mode, tie pēdējie divi ir tie kuri skaitās MS-DOS application file :)
Galvenais ar pirmo reizi sanāca :confused: :D :D
Viss notiek, vēlreiz thanx ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.