PDA

View Full Version : amd turion x2 64 bit temperatura

Tarakan18
05-20-11, 19:48
Sevicināti forumieši. Man ir interesants jautājums. Ir šāds lapsis http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01543270&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

Jautājums ir par temperatūru - lietojot w7 professional 64bit man core temp rādās visu laiku virs 50c un uz augšu, bet lietojot linux ubuntu 10.10 64bit tur man rāda videjās temperatūras robežās no 38 - 55c (izmantojot termināli). Domāju un nēkadi nevaru izdomāt, vai tas ir normāli un kadēļ ir tādas temp atsķirības??? (kompis pirms divām nedēļām tirīts, termopastas nomainītas, dzese tika pilnībā izjaukta) Protams nav nekas traks, jo pirms tīrīšanas visu laiku vidējā temperatūra bija 75c un uz augšu, bet gribās zināt kādēļ dažādos OS temp atšķirība ir aptuveni 20c.

P.S. atvainojos, ja jautājums ir galīgi nevietā, bet ziņkāre mani moka ;) spam on.

Kunz
05-20-11, 20:13
Nu, droši vien tāpēc, ka Win7 Aero interfeisa darbība prasa zināmus skaitļošanas resursus. Atslēdz nost iekš Win7 visus smukumus (uzliec best performance) un tad salīdzini temperatūras. ;)

DPalace
05-21-11, 17:53
Bieži arī termopastas kvalitāte, un cik saprotu portatīvais, tad CIK ĀTRI tiek atdzesēts, jo pieņemu, ka jauns značit, kad nav slodzes propellers negriežas vai griežas lēnu, sasniedz 55* un ieslēdzas nodzen līdz taviem 35 un izslēdzas un akal silst un akal dzesējas. :)