View Full Version : liekas ka par mazu fps speles
Ziniet ir tada spele CS source nu tak vot ar manu kompi amd 3000+, vdieoakrte 7600 GT, 1 gb ram testa ir videjais 128 fps, ja liekas ir labs pa6a spele bez speltajiem vienam pa6am skraidot pa karti azteca visvairak rijamaja karte fps ir 90-200, bet servera kura ir 32 cilveki fps uzreiz ir niecigs, mazakais, kas uzlec pat reizem ir 30 videjais apm 50-60, vietas kur nav cilveki fps ir kads 120 itka labs, bet ar speletajiem uzreiz kritas 6ausmigi, setingi stav visi uz max tikai filtri atslegti, vai 6adam fps am ir jabut? Vienkar6i man likas ka ar manu jauno kompi bus 100 fps visur,bet ta nav =[
Instigater
08-26-06, 17:27
endryu, tavs kompis ir suuds, paaraak shvaku nopirki, buutu ar mums pakonsulteejies, tad tev visur buutu 100FPS :D
nu man pat liekas, ka man atrak iet ar 4aa un 8af neka bez.
nav nekads 6vkas es pa detaljam pirku visu un pc apmerma uz 350 ls man naduas maz bija kompis ir labs ne**** ludzu =[
300Ls:10=30fps
30 fps uz max nedomāju ka būtu mirstamā kaite
Tev prociks ir uzdzīts ? CS:S ir ļoti CPU atkarīgs. Un tu to redzi 32 players serveros ;)
es vienkar6u uzdevu jautajumu ka ir jabut un viss un kompis ir uz 350 ls nevis uz 300
nav uzdzits bez laba coolera netaisos dzit, vinju noidegs vel =[, man tagad stav default amd cooleris
mhhhh......... nu ko tu briinies.. tava vga nav nekas mega shajaa liikajaa speelee........ uzliec piipliem suudiigaakus parametrus un atslaabsti........
taa suuda speele ir neadekvaati rijiiga
Ziniet ir tada spele CS source nu tak vot ar manu kompi amd 3000+, vdieoakrte 7600 GT, 1 gb ram testa ir videjais 128 fps, ja liekas ir labs pa6a spele bez speltajiem vienam pa6am skraidot pa karti azteca visvairak rijamaja karte fps ir 90-200, bet servera kura ir 32 cilveki fps uzreiz ir niecigs, mazakais, kas uzlec pat reizem ir 30 videjais apm 50-60, vietas kur nav cilveki fps ir kads 120 itka labs, bet ar speletajiem uzreiz kritas 6ausmigi, setingi stav visi uz max tikai filtri atslegti, vai 6adam fps am ir jabut? Vienkar6i man likas ka ar manu jauno kompi bus 100 fps visur,bet ta nav =[
Vienkārši sakot 30fps pietiekam daudz, ja tas ir mazākais kas tev ir bijis.
es cs:s esmu rukaajis pat ar gf2 un biju laimiigs kad sasniedzu 30 fps takaa atslaabsti.
6itie interneta se6inieki man uzdzen vājprātīgu riebumu. Novēlu tev 5 fps tajā CSSSSSSSS!!11
nu moins!!! kurā serverī ir 32 pleieri????
cs 1.6 vai css starpcitu?
ja 1.6, tad tas nav normāli!
padzen proci!
nav uzdzits bez laba coolera netaisos dzit, vinju noidegs vel =[, man tagad stav default amd cooleris
nekas tev tur nenodegs, drīzāk tev bikses aizdegsies!
novel programmu systool un iztestē, cik vari oc, pēc tam izej stabilitātes testu, pēc tam, ja viss ok, tad nomaini fsp biosā cik bija norādīts progā!
nekas tev tur nevar nodegt, ja darbosies ar prātu, vnk kompis nerubīsies iekšā, ja būs pa daudz!
<_exiic_> tu laikam gribēji teikt lai nomaina FSB nevis fsp biosā :confused: :rolleyes:
ieej iekš cstrike\cfg un atrodi tādu kā autoexec.cfg (ja nav tad uztaisi) un atver ar teksta redaktoru un ieraksti r_mmx "1"
r_sse "1"
r_sse2 "1"
r_sse3 "1"
r_3dnow "1"
cl_smooth "0"
r_rainsimulate "0"
cl_phys_props_enable "0"
fog_enable "0"
Saglabā un spēlē laimīgs ar 10-20% fps pieaugumu!
Tavs fps ir normas robezas,ja uzdzisi pc bus vairak.Tava gadijuma mainit cfg nebus jegas,to lai dara tie kas spele uz dinozauriem.Pat uz mana pc pie liela action fps reizem nokrit zem 60.
<_exiic_> tu laikam gribēji teikt lai nomaina FSB nevis fsp biosā :confused: :rolleyes:
jā jā, paldies par rupjās kļūdas labošanu!
Varbuut arii ir par maz.
Uz mana AMD64 3200+ ar 6600GT stress testaa @ 1024x768 [ visi High settingi, bez AA un AF ] ir ~130fps. Aztecaa uzrakstot timerefresh ir ~600-800fps.
nav nekads 6vkas es pa detaljam pirku visu un pc apmerma uz 350 ls man naduas maz bija kompis ir labs ne**** ludzu =[
kas kuram labs, tev varbuut labs, kaadam varbuut antikvariaats.... ja buutu labs tad tagad nesuudzeetos ka freimu par maz. :D
Ar taadu CPU par taadu performanci nebriiniitos.
Un tas vispār ir pilnīgs sviests par tiem 100 freimiem sekundē cīnīties! Ja jau var normāli paspēlēt, ko ta mocās? Tad ja nevar un viss raustās un karās tad jau vajag mocīties ;)
6itie interneta se6inieki man uzdzen vājprātīgu riebumu. Novēlu tev 5 fps tajā CSSSSSSSS!!11
nu kaut kaads vaaks, jo es ar savu suuda konfiguraaciju shitaas visas galda speeles speeleeju ka prieks, a ja kaadam neiet, pat ar to 3200+ tad sorry, rokas aug pie pleciem , nevis no d***as!!!!
Uztaisam sev normālu cfg un būs 100fps
nafig ar tik stulbu proci tādu video pirkt? :D
Man uz E6400 un 6800XT (kura ir sliktāka par 7600GT)
12x12 serverī AA x4 AFx8 High ir ap 100 stabili ?!
Vispār man besī laukā tād pokemoni kuri staigā pa forumiem un jautā kapē man tik mazs fps :confused: Iegādājies norm cpu un būs tev norm fps.
Un kas tev šķiet stūlbs ,citam liekas labs! Tīri sabalansēta sistēma , tik to CPU bišku padzīt i svjo!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.