PDA

View Full Version : Ar ko būtu ieteicams jaukt kopā Ballantines viskiju?

axwell
08-26-06, 15:49
Tātad radās man iespēja tikt pie šī lieliskā viskija, gribētu painteresēties ar ko būtu jājauc viņš kopā lai beigās iznāktos kāds labs kokčiks??:) :)

NormaalsCilveeks
08-26-06, 15:58
vispaar jau tiirs dod iistu garshu - laigan saku kaa ir nekatram baljiks patiik ...

ja gribi buut ultraspecsss tad peeti "iistaas" receptes
http://www.ballantines.com/fusion.asp

sharix
08-26-06, 16:25
tas jaasajauc ar veel vienu taadu pat tilpumaa taada pasha shkjidruma un jaalieto ar ledu - taa saka zinaataaji :)

a es visiiti vispaar ciest nevaru un driizaakais ka sajauktu ar uudeni ieksh WC :)

ORiONz
08-26-06, 16:34
nu es pedeja laika jaucu ar ledu, bet nu lauziens kaut kadus brinumus taisit un pirkt, loti labi iet ar abolu sulu(ideali ar to, kas 3l burkas) vai coke ;)

DeadmaroZ-TLOTL
08-26-06, 16:34
ja gribi maigu viegli iedzeramu curuudeni tad jauc ar kolu un pieliec ledu

cedgars
05-16-07, 14:52
Ar kōliņu un ledu jau nav nemaz tik traki. ;)

Vilx
05-16-07, 15:46
Gaumes jautājums, protams, bet vislabāk ar ābolu sulu, kā jau tika minēts, pēc iespējas naturālu(mmmm, laukos pašrocīgi spiestā ir vislabākā:cool: )

ventolin
05-16-07, 18:26
Vasrā ar ledu. Ziemā - piedzert klāt tēju/kafiju. Kādu pīpi vai lēto cigarellu piežļambāt klāt var.
Ja tāds draņķis, ka iedzert nevari (man, piemēram, līderis galīgi nē - tikai glušīt varu bez jebkādas baudas kā šņabi), tad jauc, ar ko gribi - tāpat izdzersi, ja Tevī vispār ir kaut smaka no Y hromosomas.

brachkapc
05-16-07, 18:58
labāk jau viskijs ar ledu ... protams ja nepārāk tīrs viskijs var kolu pieliet .. ja grib piedzerties tad gaļiņa vai gurķītis :D