View Full Version : Uzticamie Gembird barošanas bloki!
Instigater
02-03-06, 19:16
Neliels revjuu par 330W Gembird barokli! (http://olegart.livejournal.com/664817.html)
Cepjam desas uz transformatoriem :D
shitaadam pc nevar uzticeet... hvz kaada velna peec vinji veel nav likvideeti (gembird domaaju) :D :confused:
MatajumotorS
02-15-06, 15:51
Shitadus barokljus tikai zaljus kraasot un goviim barot ...
HX_unbanned
02-17-06, 22:00
kautkāds arprāts ... 13.38 Volti uz 12V līnijas ir vienkārši uber kruti .... tikai iepiļīt kādu cirvi tajā blokā - būtu lielāks tolks ...
shitas vairaak uz kurioziem velk.... starp citu man akustika no shiis firmas, bet par vinju suudzeeties nevar ;) vismaz pagaidaam:D
man bija kaste ar gembirdu sākumā
laikam 350W
(kad pirku, tad biju jauns un zaļš (tagad tikai zaļš :D) )
it kā jau vilka 3ghz p4
pēc pāris mēnešiem uzpūtās kondiķi, nomainīju
ik pa laikam mistiskos restartus taisīja
nu i nafig, nomainīju
salīdzinot svaru - gembirds kā tualetes papīra rullis, tagadējais fsp - smags kuilis
protams, tā ir tikai mana necilā neklokotāja pieredze :o
kautkāds arprāts ... 13.38 Volti uz 12V līnijas ir vienkārši uber kruti .... tikai iepiļīt kādu cirvi tajā blokā - būtu lielāks tolks ...
manam no-name pat bija 11.ciktur, bet nu 13.38!!
Interesanti, kur ir tai tekstā rakstīts par 13.38 voltiem?
Vispār lasat kaut ko arī??
Tie bija 133.8 grādi pēc Celsija tam baroklim... Vienu minūti pēc nodegšanas... Ok.. Kokrētāk Tranformatora temperatūra ;)
...и его температура примерно через 1 минуту после окончания (ввиду смерти) получасовой работы. Не могу не заметить, что за 15 минут до смерти блок начал очень плохо пахнуть...
Jauks baroklītis :)
Pusstundu izvilka un pat plate palika brūna :D
hz. Man ir Gembird baroklis vecā kastē - tikai 550W (13 Ls maksāja :D)
Labi vilka 1GB ram, P4@2.66 un OCēto 6800@16/6 nu plus hardi utt. Un pat nekāda trokšņa nebija
DaVinci, tas nebija tas PSU kuram pie 550W uz 12V linijas 15A ?
kr4 tadu PC bode maniju, un panjirgajos :D
Mnja. Kļūdijos. Tas ir 500W un uz bloka rakstīts 17A uz 12V līnijas :D
Manam OCZ ir "tikai" 470W un 33A uz 12V
Tas ari tas kam tur jabut, jo manam 350W hec ir 18A/12V
Nu tad sanak ka reali tas 550W pamatigs fuflo, jo 15A ir attiecigi 300W
Nesaprotu, vai tiesham shitiem razhotajiem nav jaiziet kautkadi standarti, ti parbaudes, vai jamie tiesham ir spejigi turet to kas uz nakleikas raxtiits :confused:
Nu par 13 Ls diezvai dabūsi tiešam labu 500W PSU ;)
Par 13ls var dabut sliktu stravas parveidotaju, nevis labu baroshanas bloku :D :D :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.