View Full Version : kādu mailu izvēlēties?
meklēju jaunu mailu... nez vai gmail vai kaut kādu inboxu vai ko? kādu pop3 mailu ņemt?
Nem visus variantus :D
Noder, ja kāds no tiem neiet (kas šad un tad gadās).
Man pašam ir kādas 5-6 inbox pastkastes :D
Gmail gan nav.
DeadmaroZ-TLOTL
02-03-06, 14:25
deff paprasi zigurdam topashu hub.lv , nu pa freju neko labaaku nedabuusi :D
ir vēl kādas idejas? kaut maksas mailu - jo man vajag nopietnu un stabilu adresi kuru viegli atcerēties (ne jau man pašam :)) kuru viegli izrunāt un viegli citam saprast...
DeadmaroZ-TLOTL
02-06-06, 17:36
Nu tad tev atliek pasham pirkt domenu un uzcept mail serveri ;-)
kas vainas tam pasham gmailam ?
kas vainas tam pasham gmailam ?
zagrans, ja nets ir ok tad gmails spaarda, bet ja nē tad no zagrana mailserviem pa gabalu
kā ar vestule.lv? Vai nav gana stabils? Un ko provaiders piedāvā?
Lietoju www.e-no.lv pakalpojumus, esmu samērā apmierināts, tikai dažreiz mails aizkavējas par kādām pāris minūtēm... bet nu tas tā... 5Gb liela pastkastīte apmierinās jebkuru :cool:
Iespējas tur daudz un dažādas, reiz lasīju, ka esot iespēja pasūtīt pašam savu skinu :D
Bet nu tā, man tās iespējas dziļi pie kājas man tikai mails ir vajadzīgs, lai reizi mēnesī izlasītu kādu vēstulīti :o
DeadmaroZ-TLOTL
02-06-06, 18:32
Nu tiiri labi ir arii netmail.lv un cc.lv
Es iesaku msn.com, lietoju ilgu laiku un nav pamata sūdzēties.
Cik cilvēku, tik viedokļu... mja :p
DeadmaroZ-TLOTL
02-06-06, 19:35
Es iesaku msn.com, lietoju ilgu laiku un nav pamata sūdzēties.
ja nemaldos msn nav pop piekluve
Hmm, ko es varu teikt, lietoju inbox.lv un ir kaa ir, ne tas labaakais, daudzz meilus atmet atpaklj ko suuta, jo uzskata inbox.lv par spamu! Tas delej reklaamaam, ko liek klaat veestuleem! Reizeem suutu no GMail tos meilus, ko no Inbox.lv atmet atpakalj, nekaadu probleemu nav bijis! Taa pat izmantoju SMTP un POP3 sinhronizaaciju, tatad viss glabaajaas savaa kastee! Problemaatiski ir tas, ka bezmaxas inbox.lv versijaa nav bezmaxas SMTP serveris, sho iespeeju piedaavaa bezmaxas GMail, tadelj uzskatu to par ljoti labu, pagaidaam stabilu un galvenais SMTP un PO3 serveris ir for free! A citiem redz vajag neta provaidera izejosho SMTP lai kaut ko nosuutiitu un ne visiem provaideriem taadi ir :(
Iesaku gmail.
Tomeer neko labaaku un stabilaaku neesmu atradis.
iesaku gmail. Vienīgais mīnus manis pamanītais ir tad ja nav ārzemju neta, bet tā kā telefonam man pop3 suports ir tad varu caur to ar meilus nočekot.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.