View Full Version : CPU Heatsinki
Man tehniskām vajadzībām ir nepieciesami heatsinki, pēc iespējas lielāki, kantainas formas(var būt ka no apakšas uz ārmalām paplašinās, bet ne apaļi - kā mūsdienu c2d), price/izmēri un protams nopērkami, bet ne kautkādi ūber hi-tech.
Idejiski http://xtreview.com/images/Phenom%209500%20box%2017.jpg
Tātad jautājums znatokiem: Kurai platformai(amd/intel) un cpu paaudzei ir by default vislielākie heatsinki?
Instigater
03-07-11, 00:27
S771 Quadcorēm un S604 dualcorēm ir vienkārši mega kūleri. Tiesa, ja nevajag daudz, tad te iekš EOZ savāksim Tev gana lielu kaudzi. Man pašam kādi 2 lielie no vecajām paaudzēm mētājās.
hmm, vai tad AMD nebij niknākas cepeškrāsnis par intel?!
to Instigater: hmm, diez cik tad lieli šamie ir?! Iedo linku ar kādu bildīti.. Lai vai kā, ja mega lieli, tad šamos ņemtu - atmet pm ko/cik vēlies par šamiem.
Instigater
03-07-11, 00:36
S771 tiek lietots, bet S604 notirgoju kopā ar proci vienam tepat no EOZ. Man mētājas 1 no S478 un otrs, laikam, Socket A. Jāpārbauda.
Tīri salīdzināšanai, tad tie servu kūleri ir tādi, kuri 2U kastē no mācplates līdz vākam aizņem gandrīz visu vietu, sprauga paliek mazāka par 1 cm, bet ņem vērā, ka 135W CPU pat tas tīrais vara kūleris tikai ar mokām nodzesē pie diezgan spēcīgas gaisa plūsmas.
Krč, apsties kas tev no lielajiem ir un tad atmet pm. + sekundāri ja tev ir ko piedāvāt pa lūžņu cenu paildus savāktu dajebkādus citus heatsinkus no cpu,vga,etc ar/bez faniem....
P.S. Un vispār ja kādam krāmu vācējam ir savākusies kāda kaste ar dažnedažādiem heatsinkiem/kuleriem - tad labprāt par saprātīgu samaksu atpirktu.
Instigater
03-07-11, 00:49
Vai tev interesē arī NB/SB plakanie kūleri? Tie man tikai atvilknē vietu aizņem.
Kā jau rakstīju - sekundāri interesē dajebkādi heatsinki: sākot no maza klucīša viena mosfeta dzesēšanai, līdz pat mega klucim.
p.s. vienkārši pēc pieredzes zinu ka tehniķiem itsevišķi darbavietās pa gadiem mēdz savākties liela kaste ar šamiem.
Man arī interesētu heatsinki, principā vienalga kādi, bet man ne izmēram nozīme a materiālam- jābūt vara serdei/apkārt vai visam no vara. Der vga/cpu/NB/SB visas dzeses kas pagadās, tākā ja ir ko piedāvāt pm atmetam, rīgas robežās piebraucu savācu, vajag priekš laptopu remontiem.
BTW, latish tev kādi interesē?, Ja AL der tad pačekošu diezgan daudz AL dzeses man ir no SB/CPU/Stuff.
P.S Kam tev CPU Dzesi gigantisku un kādam soketam moš?, jo nejau pēc soketa izmērs bet pēc dzeses ražotāja, man itkā viens zalmans cpns-7000 vēdeklis stāv, vēl pāris s370 lielie kluči un AMD 939 dzeses.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.