View Full Version : Ieteiktu Noklausiiities.......... I Dalja.
Taatad Seit Maybe mees vareetu padaaliities ar dziesmaam ko mees klausaamies, un ko juus ieteiktu mums noklausiities :)
Labi es saakshu, taatad , es jaums ieteiktu noklausiities, un klausiities mashiina:
Mario Winans Vs. Dub Deluxe - I Don't Wanna Know (House Bootleg Remix)
Hard-Fi - Hard to Beat (Axwell Mix)
Lil' Kim - Put Your Lighters Up
Armin Van Burren - Whos Watching (Mischa Daniels Mix)
Tas sakumam viss :D
Domination, un Godlike iekš UT skaņām ieper.
Nu Shade, man jau tikai gandriz ir taadi muzoni, nu tie Drum and b*** :D Varu jums kaudzeem ieteikt, tikai atliek man uzjautaat, un varu jums paariz nobeert :D
heuer, nepietiek, ka šito jau savā ūberforumā prasīji? :|
Aigar, luudzu liecies mieraa ar saviem aizradijumiem, shis nav nekaads te boots vairs, kur tu vari valdiit. UN tas nekaads mans uber forums nebija :mad:
hmz vari pateikt preciizak to Deep House ?!
klausos tagad:
http://last-sig.be/sig/bc/DBE0CF/mxw/400/hd/D20039/bdc/EEEEEE/nt/3/fs/8/tc/564B42/t/Last%20played%20songs/ttc/FFFFFF/f1/verdana/u/artissco.png
grupas vispaar:
http://imagegen.last.fm/minimalLight/oartists/artissco.gif
Oho, vismaz atradaas veelviens kam patiik klausiities Anastacias songas :D
Hmz, ja veelies varu tev ieteikt dazus vinjas remixus ?! ;)
o dereetu, pasham tik paaris ir...
Nu labi, tad reku buus taadi sakariigaakie :rolleyes:
Anastacia - Boom (Thunderpuss Club Mix)
Anastacia - Left Outside Alone (Jason Nevins Mix)
Anastacia - Pieces Of A Dream (Jason Nevins Mix)
Anastacia - Sick And Tired (Jason Nevins Electrochill Mix)
Anastacia - Why Do You Lie To Me (Mash Deep Club Mix)
Nu sitie ir tie kas manupraat likaas vis labaakie :D
shis nav nekaads te boots vairs, kur tu vari valdiit.
i got the powah :D
iesaku novilkt Korn Greatest Hits of 2004
izmainiits juusu priekshtatu par korn ;)
btw d`n`b essentials ari tiri ok (ka zhanrs)
Norther - Victorious One
In Flames - December Flower
In Flames - Behind Space '99
In Flames - Pinball Map
Lostprophets - Instrumental
DJ Shog - ANother World
Soil - nu Pride/Halo > all, bet pārējās arī ieper :}
Breaking Benjamin - Follow me/Forget it
Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll/Rebel Yell (Cover)
Nickelback - Flat on The Floor
Tas pagaidāmais +\- playlists, laigan dziesmas mainas katru dienu :}
pilnīgu popsu jūs te klausās :D
eeemm... kas ar to drum&b***?
p.s. deep house - meklējam googlē deep house radio un klausamies ;)
kkas no d'n'b...
Calyx - Chasing Shadows
Calibre ft. Crow - Kiya
Electrosoul System - Rhythm Of Life
Technical Itch ft. MC Jakes - Darkheart
:D
un kkas savaadaaks...
Theo Parrish - Smile
Tampopo - The Mistress Is Coming
Herbert - Suddenly
Hakan Lidbo - Click Enter To Exit
Fancy Robots - Fancy Theme
Harmonic 33 - Underwater Lady
:o
d'n'b, vienīgi aphrodite, un ar jau ātri piegriežas, kautkā nepatīk vislaik klausīties kā dauza bungādiņas.
OK, ja pieslēdzu 2x90W, tad d'n'b smagi ieper(burtiski). :D
Hmzz, manis saaktaas dziesmas tikai ir D&B, nu varbuut ne tieshi D&B, bet ir :p Hmzz kas tad skan in Essential ?! tur ir tjipa Dance ja ?! Zinu to kad, kaadu muzonu jaunu dabuuju, tad tas paaradaas tiehsi klubaa essential peec paaris dienaam :D
imho essenšalā ir kaut kas līdzīgs hausa/tehno/dance krustojumam :)
neesmu gan drošs, sen nav dzirdēts nekas no tā sviesta
Nu tad luudzu tev Aigar saaaksim ar sho:
Hard-Fi - Hard to Beat (Axwell Mix)
Armin Van Burren - Whos Watching (Mischa Daniels Mix)
Da Klubb Kings - Good Ol Days
Shaadi muzoni tur skan :D Nu varbuut peedeejais ir taads kas vareetu neskaneet :rolleyes:
Eurythmics - I've Got A Life [David Guetta Club Mix]
Alanis Morissette - Crazy [James Michael Single Remix]
Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dreseden Remix)
Un veel sho to no DnB, R&B un Club music.
Any way var DC samekleet partylife un tur visaadas dziesmas no klubiem... ;) Vai arii to pashu Essential. :)
Liels piebildums man ir sakaraa ar to Partylife, Man baigi nepatiik vinju muuzika, tapec ka visur pa vidu vinji iemixee savu sakaamo ''Partylife'' :P Kam tad tas vairs der :mad: Labaak ir paluureet kads tur muzons un mekleet citos avotos, bet es jau nesaku ka ar visiem muzoniem vinji taa daraas, bet zinu dazus kur ir tas sakaamais :o
Bet taa vinjiem tur ir jaunaakais muzons, cik esu maniijis, un tas ari skan in Essential
burens nebija tehno vai kaut kāds transs? :)
man tuvāks house :D
Dr Kucho, Deep Dish, ATB arī nav ne vaina
hmzz nezin ko tas Armins mums piedava, iisti nevar saprast :eek: Hmzz zinu to tik ka vinsh ir 3 labaakais Dj in World. Vinsh buus tagad 17 Janvaari in Essential. Man jau liekas kautkas vairaak uz Dance vai kautkaa taa vinjam velk :D
Hmzz runaajot par to Dr Kucho
Varu tev ieteikt vienu vinja muzonu, un tas ir:
Dr Kucho - Hallelujah (Original Mix)
Nu jaa... Kam gan patiik, kad kaads veel iemurkshkj pa vidu... :( :mad:
Wendy - esi dzirdeejusi kaa iemurksh ?! :confused: Ja neesi tad pameegini kautkur dzirdeet, tik stulbi skan, taa kvalitaate tai ierunaa vispaar ateja, visu dziemsu uzreiz sacakaree :mad:
Njaa logiski ir dzirdeets... Dziesma sabojaata... :mad: Atceros vienaa no Sonique dziesmaam ie****avaa- LA Rocca Riga style... :D Vai kas tam liidziigs.
no DJ vislabaakais Tiesto... iipashi:
Dj Tiesto - Adagio For Strings
DJ Tiesto (Feat. Children of Orpheus) - Suburban Train
un arii taa kura bija uz Olimpisko speelju atklaashanu...
peedeejaa laikaa klausos Aphex Twin - Live At Primaverasound nu tas vienkaarshi ir PĒRLE, jo iipashi kad saak skaneet ''windowlicker'', bet visaa visumaa sets nav slikts:D
Trivium - Pull Harder on the Strings of Martyr
Ill nino - this times for real
Still Remains - White walls
A lot of Hammerfall...
Vainitas - Endschlossliefe ( kaut kā tā)
36 crazyfists - At the end of august
A lot off Hanzel und gretyl :D ( Ansītis un grietiņa )
Kittie - Brackish
Ehh slinkums rakstīt... ai nu labi pierunājāt! :D
Muzaacz : Paradise Lost, Entombed, Darkest Hour, The Agony Scene, ColD, Order By Chaos, Hand To Hand, Black Label Society, As I Lay Dying, Mowe, Coal Chamber, Behemoth, A PerfeCt Murder, Melvins, Taproot, Scum of The Earth, Recourse, Damage Plan, , Cannibal Corpse, Cradle of Filth,Theory Of A Dead Man, Lollipop Lust Kill, Violent work of art, dope, Korn, Drowning Pool, Powerman 5000, Papa Roach, Slayer, children of bodom, sub dub micromachine, Hanzel und gretyl, Fear Factory, Machine Head, Hoobastank, 12 stones, The Movies, R.A.P, Trivium, Kittie, Otep, HIM, Mudvayne, Disturbed, SlipKnot, Ill NiNo, SevenDust, Heavendust, HammerFall, NightWish, Lacuna Coil, MegaDeth, Six Feet Under, Hollywood CA, Thir Eye Machine, Devil Driver, Megadeth, Dry Kill Logic, RobZombie un viss kas cits ko piemirsu pierakstīt.
hmzz, nu kas jauns in Dance un klubju muzonos ?! palsaik neko jaunu neesu mekjleejis :mad: Jo esu aizraavies ar geimoshanu, laikam atkal kautkas jauns buus jasamixee :D lai no modes neatpalieku :D
Man ar te ir viens tāds gabaliņš, kas slānī jau pāri mēnešus RIKETS - Anything For The Devil
Shis ir taads labais, pēdējo laiku tikai to arī klausos ;)
Combichrist-Everybody_Hates_You-2cd-2005
Kādas domas pa šiem gabaliem?
Hmzz taaka nekas ilgi nav ieteikts no manas puses, tad vareetu es ieteikt: :cool:
Hi Tack - Say Say Say (Tocadisco Mix) - Sito Gabalau Es Ieteiktu Klausiities mashiina, kuraa ir kautkaads subiitis ;) ;) :p
Clubbasse & The Baker - Worldwide
Discogloss - Feel the Sound
Edit: Shito ar var paskandinaat, vinsh taads vairak uz Danciigaaku muzonu velk:
Dj Antoine - All We Need 2005
Es tā skatos ka kādi pāris cilvēki klausās normālu mūziku;)
Alex is on fire-That girl posesed
As i lay dying-94 hours,confined,forever un collision(īstenībā pilnīgi visu)
Atreyu-Her portrait in black
Cradle of filth-Gilded cunt,English fire, Nyphetamine
Dark tranquility-The new built, Final resistance, monochromatic stains, hours passed in exile utt.
Demons&wizards-Terror train
Fear factory-corporate cloning,drones,no one, limpchin, slave labor
God forbid-the end of the world, living nightmare, soul engaved
Visu ko var no Hammerfall atrast
Heaven shall burn- Only truth
In flames- Take this life, versus terminus, dead end, clayman, cloud connected, minus, blac&white,rerout to remain un vēl kaudze ar ļoti labem gabaliem.
Mudvayne-happy, fall into sleep, forget to rember, world so cold, not falling
Nevermore-final product, my acid words, medicated nation
Sepultura-Mind war, more of the same
Slayer-here comes the pain, threshold, bloodline, skeletons of society
Still remains-white walls, kelsey,the worst is yet to come
Trivium-pilnīgi viss
Blind guradian-precious jerusalem
Sanāca tā pavairāk, bet viss ko es uzrakstīju ir patiešām labs:D
varbuut vari pateikt kuri cilveeki konkreetaak, jo kaa lai zinu pa muzika cienitaaju esi, respektiivi kaada muzika tev skaitas normaala ?!
Nū varu pateikt ka PēterimI tas nav nekāds popsīgais, R'n'B, Klasiskais arī nē, Par mierīgu arī nevar nosaukt...
Īsāk sakot Metal, Rock, Alternative uz to pusi! Prakstiski es to pašu klausos!
Nu kaads ieveerteeja jau sho dziesmu !?
Hi Tack - Say Say Say (Tocadisco Mix)
varbuut vari pateikt kuri cilveeki konkreetaak, jo kaa lai zinu pa muzika cienitaaju esi, respektiivi kaada muzika tev skaitas normaala ?!
Nu pēc Fuzz posta var pateikt ka viņš ar kautko tamlīdzīgu klausās
Vismaz In Flames viņš klausās.
Nu kā normāls? man normls liekas tas ko es klausos, bet tā jau drošvien ikvienam no mums ir:D Alternatīvais tas čista nav, man alternative vispār nepatīk, metāls lielāko ties tas ir.
nu ko !? Padejosim atkal !!!
Tjip sitaa :
http://www.burnout.lv/forums/images/smiles/icon_cust_djparty.gif
Un Muzons shaads:
Tom Neville - Just **** (*****ed Logic Remix) zvaigzniishu vieta jabut f u c k
Technotronic - Pump Up The Jam
Stereo FM & Banda - Vot I Konchilosj Leto
Depeche Mode - Precious (Sasha's Spooky Mix)
Sakumam atkal pietiks !! Gaidu kautko very labu no jums !!! http://www.burnout.lv/forums/images/smiles/priv.gif
Nu kaads ieveerteeja jau sho dziesmu !?
Hi Tack - Say Say Say
He he, man jau CD dziesma sen jau ir... Kaa arii subs... Nu dikti patiikas... ;)
Wendy, bet pamegini tieshi sito Hi Tack - Say Say Say (Tocadisco Mix), parastaa nav tik laba kaa shii !!!
Mhm... Nu par to jau arii es runaaju... Paraastaas versijas nemaz nav... :D
Šodien European Hit Radio jautā saviem klausītājiem kādu mūziku tie klausās
"Man patīk dažāda mūzika. Uzskatu, ka katrai mūzikai ir sava vieta un laiks!
Vairāk patīk hiphops. Teiksim nosktieties filmas OneLove sākumu... nu mūzika vienkārši iedvesmo :) Tā pat vizinoties pa kalnu hiphops normāli noskaņo.
Klubos TucTuc (:p) ir ok :) Man gan vairāk tā asociējas ar ripinieku mūziku :p ...bet var ar labi izdejoties."
"Novēlu dziesmu Ludacris - Potion visiem ziemas prieku cienītājiem!"
Njā,šturntīgi jums te ar muzikālo gaumi,štruntīgi... :p
Tā,tagad sarakstīsim kaut ko tādu klausāmu:
Blind Guardian
Slayer
At The Gates
Arch Enemy (pirmie 2 albūmi)
Judas Priest
Iron Maiden
Dragonforce
Gods Tower
Tabestic Enteron :D (uhh,kas par attieksmi zēniem)
YES
King Diamond
Krisiun
My Dying Bride
Summoning
Un vēl daudz kas cits...
vo vo kautkaadas mukenu grupas te sauc :p :p
iesaku paklausiities muusu pashu Kuldigas DJ'a CD setu !!! Hmzz vinju var novilkt no Kashelza (oc.id.lv)Lapas
Meshuggah "Chaosphere" Var nepatikt,bet tas ir jādzird.Pilnīgs auts. :eek:
Fischer Spooner - Never Win (Benny Benassi Remix) http://burnout.lv/forums/images/smiles/3.gif
sux hard! Vot Sanctimony "Eternal suffering",tā ir manta!
kas tev tur sux ?! Tu esi dzirdeejis vinju vispaar ?! http://burnout.lv/forums/images/smiles/075.gif
tas pēc vārdiņa "remix" uzreiz ir nosakāms :p :D
nah, remixi dafigaa labaaki nekaa orginaalaa versija, es labaak klausies taadu nekaa kautkaadu hipiju muzonu kaadu tur tur iesaki :D :D http://burnout.lv/forums/images/smiles/icon_smile_bootyshake.gif
tu liekas hipijus neesi redzējis dzīvē.un metālistus netik. tā,viss,offtopic closed!
ok ok miers, katrs lai iesaku ko veelas http://burnout.lv/forums/images/smiles/icon_drink2.gif
Ben Sage featuring Savvy - Just a Minute
ben sage and savvy - sleepless
riktiigi labi ieper
Armin Van Buuren - Whos Watching (Mischa Daniels Mix) bus vieniigi pagruuti dabut sho gabalu, bet var ar mani caur skype sarunaat kad parsuutu :D
BTW Armin in da Essential @ 14 Februar :D :D :D http://burnout.lv/forums/images/smiles/icon_cust_djparty.gif
Candlemass "Candlemass" (2005)
Messiah Marcolin ir atgriezies ar jaunu spēku.
nu lab lab, tad es tevi parsitu ar sho: :D
Dogzilla - Without You (dub) http://burnout.lv/forums/images/smiles/gigi.gif
Mani tas kaut kā nerausta...
Death "Mentally blind" (no "Individual throught patterns")
Death "Empty words" ("Symbolic" 1995)
oi,johaidii,klausos tagad Heathen,izrādās šie ir coveru no Rainbow "Kill the king" iespēlējuši! Uhh,kas par ugaru!
btw,orģināls tomēr labāks. :D
Madonna - Hung Up (Blueyender Tech-Remix) - shitajam muzoninjam sakums un beigas labas :D
Hawk - Need For Cognition (Original Mix)
http://burnout.lv/forums/images/smiles/icon_cust_djparty.gif
vimba_zlobnaja
02-08-06, 16:29
Jimi Hendrix - Ultimate Experience!!!
T.A.T.U - All About Us (Daves Acid Funk Dub) http://burnout.lv/forums/images/smiles/biggrinbounce2.gif
Crazy Frog - I Like To Move It http://burnout.lv/forums/images/smiles/044.gif
Brāļi Laivnieki - Ganu Idille
http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/ablage/218/179.png
O,skatos Vimba te labu mūziku klausās... :D
Death "Pull the plug"
King Diamond "Helloween"
My Dying Bride "She is the dark"
Megadeth "Tornado of souls"
T.A.T.U - All About Us (Daves Acid Funk Dub) http://burnout.lv/forums/images/smiles/biggrinbounce2.gif
Crazy Frog - I Like To Move It http://burnout.lv/forums/images/smiles/044.gif
:sitos miksus vajag norakt.
Iedod kaukādiem ņūbiem dziesmu bojāt, tas nekam neder.
nee nu ja jau te visi bliezh randomaa vienkaarshi sev patiikamus un iecieniitus songus/video/whatever, tad noteikti jaaredz Pantera - Vulgar Videos From Hell :D un liste var turpinaaties muuzhiigi, kameer katrs nosauks savus GB ar to kas nu vinjam ir uz kastes/dvd :)
gribas man tos video dabūt.GRibas! Tev tas ir DVD?
dvdrips uz 700mb, bet katraa zinjaa tas nav nekas "plashajaa taalajaa" nedabonams :)
nu ja rips,tad nekas.pats sameklēšu.DVD gan būtu gribējis tā kā nokopēt...
Filterfunk - Sos (A1 Hi Tack Remix) Shito nokachaa tolx, iespeejams ka patiks :D Ja nav no kuriens, pado zinju caur skype aizmetiishu tev :p
Pat i nedomā! :mad: Mans turpinās klausītes Death.
he he, kaada žanra grupa vinja ir ?! :p :p
no nosaukuma nav skaidrs? :mad: Death metal klasika protams!
es pie taadiem griezeejiem nepieturos :D :D :D Tad jau muusu domas nesakriit muzokas jomaa :D
Robimon - Aquatic
Robimon - Idaho
Derek Howell - Wah Wah (Dj Remy Mix)
Jaaaaaa,ne nu es jau neko gaumes lieta,bet paskatijos.....Britnija,robijs,madona u vel visada POPSA,mozh te kads kaut ko nopietnu ar klausas?System of a down,nu vismaz Ramshtain,nu ja galigi neka tad vismaz musu pashu Letinus Dzelzs Vilks???(Vel reiz atkartoju katram saus takshto nau ko abizhoties ka es shito varen feino muziku nosaucu par POPSU:p )
shis topiks ir pretty much useless :D
tam ir jaataisa atsevishkjsh muuzikas forums :)
Lol, Torado, tu popsu uzskati par nenopietnu, taču liec pretīm *ritīgi* nopietnās grupas, kā Rammstein un SOAD, kuras it nemaz nav populāras un zināmas katram 14 gadīgam puņķēnam. :D
jaunā paaudze laikam tiešām nemāk lasīt un domāt.... :mad: Lūgums moderiem dzēst šo spamu.
jaunā paaudze laikam tiešām nemāk lasīt un domāt....
jaunaa paaudze = tava paaudze :)
jaunaa paaudze var teikt kad ir jau pavairaak gadu :) (balstoties uz profilaa sniegtajiem datiem) un galiigi nekaads offence :D
shis topiks ir jaasleedz nost :D
katrs ir tik vecs,cik vecs jūtas ;) Bet vispār,šito tiešām ir jāslēdz nost.
ir arii smuka muzika no: Goldie/Timeless... mazliet no jungle stila tur iekshaa ir tas pat ljoti klausaams iraid, tas nekas ka no pagaajushaa gadsimta;)
ehhh....
Rainbow "Stargazer"
Bolt Thrower "When cannons fade"
Hypocricy "Eraser" (dzīvajā vnk nepārspējami)
Exodus "Deathamphetamine" (headbanging forever!)
atkarībā no relīžu daudzuma un garastāvokļa.var nekas neienākt un var arī kādi pārsimt MB.Teiksim kāda jauka diskogrāfija.
Visiem iesaku Blind Guardian "Imaginations through the looking glass" ,kaut vai dvd-rip.Tas ir kaut kas fantastisks!
uhh,ku tas Rainbow "On Stage" ir ņammīgs.Mācēja tomēr kādreiz labu mūziku spēlēt
Testament "Alone in the Dark" nez,ja nu patiešām viņi ņem un arbrauc uz Latviju? Sodom jau ir pieteikušies....
nu kaads bija aizlaidis uz Essential paklausiities viss slaveno Armin Van Buuren ?! http://burnout.lv/forums/images/smiles/icon_cust_djparty.gif
Sieges Even "Sophisticated"
nu kaads bija aizlaidis uz Essential paklausiities viss slaveno Armin Van Buuren ?! http://burnout.lv/forums/images/smiles/icon_cust_djparty.gif
ar nepacietiibu gaidu ripu, ja taads vispaar buus :P
:D kadu ripu veel ?! tjip DVD kautkadu ja ?! man kautkad jaunedelj buus tie seti ko shis speeleeja
atkarībā no relīžu daudzuma un garastāvokļa.var nekas neienākt un var arī kādi pārsimt MB.Teiksim kāda jauka diskogrāfija.
Visiem iesaku Blind Guardian "Imaginations through the looking glass" ,kaut vai dvd-rip.Tas ir kaut kas fantastisks!
uhh,ku tas Rainbow "On Stage" ir ņammīgs.Mācēja tomēr kādreiz labu mūziku spēlēt
Testament "Alone in the Dark" nez,ja nu patiešām viņi ņem un arbrauc uz Latviju? Sodom jau ir pieteikušies....
Kurā vietā koncerts notiksies? Cik sapratu tad laikam 16 aprīlis, bet kur neatradu.
vieta vēl nav noteikta,bet cerams ka nebūs "Salamandra",netīkas man uz turieni vilkties.Varētu teiksim Ķīpsalā notikt.(sapņot jau nav aizliegts)
EDIT: pēc opiciālās lapas spriežot,izskatās ka būs sapņu fabrikā.
EDIT2: vēl jo labāk,pie mums arī Nile http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=48433
Lol, Torado, tu popsu uzskati par nenopietnu, taču liec pretīm *ritīgi* nopietnās grupas, kā Rammstein un SOAD, kuras it nemaz nav populāras un zināmas katram 14 gadīgam puņķēnam. :D
Es protams nezinu cik tev ir to gadu,bet es rumaju par muzikas stilu!!!nevis par konkretam komandam un manis nosauktas grupas ir tas kuras prieksh manis ir noskanojumu uzlabojoshas!Un par popularitati rumajot apsties katdeiz adu TOPinju.kaut gam lasot tevis biditos tekstinus izskatas: ka tik tu nau viens no tim 14 gadigajiem punkeniem,ja tevi interese tad tinju un pusaudzu gadi pagaja ar Slayer,Pantera,Sepultura,Metalika,Iron Maden un tamlidzigi vienkarshi gadi nestav uz vietas un ausij tikamais mainas! Ak ja popsu es tiesham uzskatu par dva pritopa,dva prehlopa muzonu bet tas ir mans subjektivi objektivais viedoklis ;)
Ja būs sapņu fabrikā tad labi. Izksatās ka varētu būt labs koncerts.
Davaiķe žiķ družna! ;)
Btw, šodien sēžot mašīnā un gaidot cilvēku, novēroju lielisku jaunatnes gipgoperu pārstāvja gaitu, kura pēdējā laikā sākusi krist acēs - iet tāds mazliet sagāzies uz priekšu ar tādiem zvalstīgiem soļiem, mazliet atgādināja pīli. Ir nu gan smieklīga tautiņa. :)
zini,bioloģijas stundā skatījos ka vienreiz filmu par cilvēka evolūciju.Nu to aizvēsturisko cilvēku gaita datorsimulācijā kaut ko baigi atgādināja.... ;)
Sodom "Agent Orange"
jāsāk jau laicīgi kakls trenēt,citādi atkal nedēļu nevarēšu galvu palocīt.
DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 01:02
es ar esmu jaunaa paaudze :) un kas tur slikts?
ehhh... tev nesaprast.... ;)
bet Sodom konci gan iesaku apmeklēt.Vismaz kaklu izlocīsi.
p.s. Bauskas tumšais ir garšīgs.
Davaiķe žiķ družna! ;)
Btw, šodien sēžot mašīnā un gaidot cilvēku, novēroju lielisku jaunatnes gipgoperu pārstāvja gaitu, kura pēdējā laikā sākusi krist acēs - iet tāds mazliet sagāzies uz priekšu ar tādiem zvalstīgiem soļiem, mazliet atgādināja pīli. Ir nu gan smieklīga tautiņa. :)
;) Tur jau ta fishka,a iedomajies ja vinam kads janokjer,vai jamuk,VINJSH TAK SAPIISIES PATS SAVAS BIKSAAS:D :D :D
ir bijis vēl jautrāks gadījums.Vācijā laikam viens kaut kāds tipiņš bija benzīntanku nogrāvis,jo redz viņam bikses kaut kā ap pedāļiem aptinušās un viņš nav varējis nobremzēt.Un kas raksturīgi,braucis ar BMW.
HX_unbanned
02-19-06, 19:26
Līdz šim man sirdī ir palikuse tikai viena kompozīcija:
SARAH BRIGHTMAN - EDEN :p
Hmm, man kaut kaa pedejaa laikaa iesmeree DILATED PEOPLES - Worst Comes To Worst un veel shis tas Dilated piipljiem :cool:
Man shii briizja D&B favorite a-brockie_and_ed_solo-sleeping_giant-sour... :)
hmz tiko noklausiijos jauno setu Armin Van Buuren ;) :D
Tatad saucaas vinsh:
Armin Van Buuren - Live At Trance Energy 2006
Ietiektu novilkt, ljoti man patikaas
Meshuggah "Destroy,erase,improve" ,technical post thrash no Zviedrijas.
Blind Guardian "Imagiantions from the other Side"
tolks, a kas tev pret bmw ?
markas imidžs nesimpatizē + in quattro we trust! Vienmēr esmu bijis Audi piekritējs. :D
btw Ария "Ангельская пыль" pavelk
http://www.zoo.police.lv/files/fun/video/lefortovskijs_tunelis.wmv
tas gabals kas skan apakshaa: ''Juliet-Avalon'' ir tiiri interesants...
Blind Guardian - viennozīmīgi izcils power-metal.
SOIL jaunais albums - True Self :rolleyes:
Clint Mansell - Requiem For A Dream (Remix)
Butterfly Temple "Наша Кровь Одной Рекой!" nu vnk ekselents krievu pagan metal!
nevar šodien rimties.... Defender "Counter attack" nu vnk tik foršs veclaiku speed metal,ka raudāt gribas....
vieta vēl nav noteikta,bet cerams ka nebūs "Salamandra",netīkas man uz turieni vilkties.Varētu teiksim Ķīpsalā notikt.(sapņot jau nav aizliegts)
EDIT: pēc opiciālās lapas spriežot,izskatās ka būs sapņu fabrikā.
EDIT2: vēl jo labāk,pie mums arī Nile http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=48433
Koncerts notiks Salamandrā...! bilsesuparadize.lv atradu biļetes, rakstīts Salamandra
zinu,nesen pamanīju.neiet gan viņiem.... :(
A kā tur ir, vajag 18 gadus lai tiktu iekšā?
P.S. Borknagar-Quintessence
atkarībā no tava izskata. :D bet nu vispār jau uz afišas ir rakstīts,ka ierobežojuma nav.Tātad pasākums neies visu nakti.
Ir cilvēki teikuši ka izskatos vecāks par maniem 15... labi ka nav ierobežojuma, baigi gribas uz to konci tikt
viss atkarīgs no šo cilvēku objektivitātes.Ja alu veikalā pārdod,tad arī iekšā laidīs. :D Bet nu šaubos,vai šoreiz būs problēmas,ja viņi raksta,ka nav ierobežojuma,tad parasti nekas arī nav.
Basement jaxx vs Brazilian guys - Good lucky :cool: (dnb)
paul_van_dyk_feat_wayne_jackson-the_other_side__deep_dish_other_than_this_side_rem ix-mns :)
Labaakais peedeejaa laikaa dzirdeetais deju muuzikas gabals... vieniigi nu akustiku vajag labu lai izbaudiitu
Yes "Parallels" vnk labs art-rock :)
nu es vienkārši nevaru to izturēt... nu kur var būt tik laba dziesma? Rainbow "Sixteen century Greensleeves"
3 inches of blood "Deadly sinners" nu vnk labs oldschool heavy metal ar pamatīgu draivu.
Jaunais LACUNA COIL elbums Karmacode kur arī ir iekļauta visu laiku labākā "enjoy the silence" coverversija.
Blind Guardian "Majestiy" dzīvajā izpildījumā,albūmā "Tokyo tales".Norauj jumtu.
Fimoz jaunais albūms ibio rio!!!!!!!!!
Thx tolx, baigi labās grupas...
Dream Evil "The book of Heavy Metal" bezkompromisu heavy metal ar veterānu Snowie Shaw pie bungām.Norauj jumtu un liek aizmirsties. :o
Kreator "Enemy of God" + Līvu "Tumšais" = labs garastāvoklis. :)
iesaku filmas Four Brother OST ;)!!old skull soul music :)!!filmai atbilstoshaakais soundtrack shogad uzreiz peec Collateral!!
playin': The Temptations - I Wish It Would Rain "Four Brothers" (200 kbps, Soundtrack - Four Brothers - 2005) :cool:
papildus tam iesaku Paul Oakenfold - Ready Steady Go (Remix) <--pie stuures diezgan biistami klausiities :D un Groove Armada - Hands Of Time <--road chill :) --> abas no Collateral
kaa arii--> playin': Gustavo feat. Vladi (Kasta) - Glupo no klass ili No lupam lasi (192 kbps)
Gods Tower "Rising arrows"+ labs alus = teicams noskaņojums.
Rebellion "Adrenalin" pure german power metal!!!!
Devildriver-Devildriver albūms vienk ieper:D
sen nebija klausīts,tagad uzliku atkal Helloween pirmos 3 albūmus un secināju,ka nekas labāks tā arī nav...
Carpathian Forest "**** you all" albūms.... nu tas ir vnk kaut kas... paņem jau no pirmajā taktīm un nelaiž vaļā.Ar nepacietību gaidu viņu koncertu maijā.
lock this, bus otraa dalja ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.