PDA

View Full Version : Saab Performance šovs Rīgas Svētku ietvaros

Susisusi
08-19-06, 19:45
Nu kurš bija, kādas atsauksmes?

Mani iespaidi gan bija ļoti labi, tiešām super šovs, žēl gan, ka tik īss!:( No trikiem laikam vislabāk patika braukšana ķēdītē un 360 grādu pagriezieni! Tiesa gan nepatika tas, ka šovs bij visai īss: tikai 15 minūtes. Cilvēku bari arī bija milzīgi, pēdējais laiks, lai dabūtu normālu vietu bija 20 minūtes pirms šova sākuma!:eek: Kopumā diezgan forši pavadīts laiks, daudz svilušas gumijas uz Kalpaka bulvāra un labs noskaņojums uz atlikušo dienu!:D

Wendy
08-19-06, 21:04
Biju... Logiski visu sabojaaja lielaas cilveeku masas, liidz ar to skats nekaads plashais nepaveeraas. Bet no redzeetaa wiii... Diktam jau patikaas... :cool: Dzekini toch malachi... Nu jaa veel arii tas, ka pa iisu, bet taa bija ok...

FOX03
08-20-06, 12:18
Es ar vakar tur pabiju, pasakums baigi patika, tiesam bij super. A ar vietu atrasanu bij problemas tapec , ka 1 mala policisti luk izdomaja mistisku drosibas joslu vel norobezot, bet ko nu par slikto, sovs bij super.

GOmy
08-20-06, 13:13
Arii pabiju pasaacienaa atnaacu 3min pirms pasaaciena un ar vietaam probleemu nebija ja galva straadaa! Koki pasta kastiites un vel visaadi suu... uz kaa pakaapties. Redzeet vareeja pilniigi visu un godiigi sakot nelikaas ka cilveekiem deelj shitaa bija jeega braukt no Zviedrijas. Juus redzeejaat kaadas mashiinas bija peec showa? APSKRAAPEETAS!!!! Ja cilveeki to lietu maaceetu kaartiigi nebuutu arii 15min bet kaadas 45. Noslaapeet SAAB celja viduu nepiedodami. O.K. kritika tikai no manas puses kaut paC uz pusi taa nevareetu bet neesmu jau teicis ka vareetu :)

Gurtais
08-26-06, 08:54
ieliek kads video a to dc++ tikai 2 pieejami, vai ari man nomet uz ataman@unet.lv es noshareshu :)

vimba_zlobnaja
08-27-06, 20:55
http://www.thefoto.ru/uploads/posts/1156501767_opr0d3j8.jpg