View Full Version : ATI R600 ar 64! īstām *****ainēm.
Ati izskataas ka taisaas taisiitt ne tikai vienkaarshi chipu ar 64 shaderu unitiem, bet gan ar 64 pixel *****ainiem, tas tad buutu loti liels jaudas pieaugums saliidzinot ar tagadeejaam karteem.
Laikam G80 nobaalees :D
Links: www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 (http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784)
Njaaa :D
izsklausas m0n5tr0us...
laikam neteresu naudu uz 7*00/1*00 ... :)
vajag krat uz r600
dx 10 un atkal dzelziem cenas kritīs :)
un ATI atkal ieliks pamatīgu kloķi NVIDIAi :D
Es esmu konkreeti noleemis ka naakamaa HW buus DX 10 compatible. To arii ar nepacietiibu gaidu :D
Es gan esmu sapratis citu! Janem tas kas ir tagad, vot kad iznaks tad ari tik domats ka jaatrod vecajai HW jaunas majas un janem kas jauns.
a es vispaar esmu saprati ka high-End nav veerc njemt - noveco lopaa aatri un speeleeties taapat nav laika ...... vot i paarkaapu no 7900GT (550/1580) uz 7300GS 64bit :)
a es vispaar esmu saprati ka high-End nav veerc njemt - noveco lopaa aatri un speeleeties taapat nav laika ...... vot i paarkaapu no 7900GT (550/1580) uz 7300GS 64bit :)
zato bieza gala itemi nekad nektiras cena, ta ka ieraugi jaunas cenas un gribas kliegt!!!Tiko bija reala situacija: AMD pajokojas ar cenam, ljoti daudziem prochiem nokritas cenas gandriz 2x, FX un biezie Opishi var teikt palika uz vietas.
Bet videejaa gala itemu cenu kritums ir pietiekams arguments, lai diezgan daudzi cilveeki izskjirtos par high-end nenjemshanu.
Tie, kas to var bez saspringshanas atljauties parasti daargaas mantas njem jaunas :) Paarpirceeji pa manam paarsvaraa ir taadi kaa es, kam dators ir vairaak darbariiks/speeljmanta, nekaa dulla OC objekts :)
:confused: ak tu dies. 64 trubas vienā čipā? Nē es tam laikam tomēr vēl neesmu gatavs noticēt.... Ziniet kaut kur tam siltumam arī būs jāpaliek.
Ja šim čipam būs 64 trubas, tad ticiet man kad es saku, ka viņam nebūs lielas takts frekvences.... Lai tas viss turētos loģikas rāmojos, tad 2x vairāk trubas varētu rezultēties apmēram ~30% frekvenču kritumā. (es saku 30%, jo atstāju vietu izaugsmei)
Jaa daargais aatri paliek leets,,bet tikai kadmainaas paaudzes, so value kompju iipashnieki pilniigi reaali var atrast 1900XT par 140Ls!
Tas ir to veerts.
kad iznaaks dx10 un atbilstoshaas speeles, tad taadas 19x0 varees par 50 ls daavinaat, jo neviens par sapraatiigu naudu vinjas nenjems, jo labaak ir izveeleeties mid-end karti ar dx10 atbalstu un vismaz baudiit jaunaas realitaates iespeejas. manuprat dx10 atshtjirsies daudz vairaak kaa dx8 no dx9, taa ka speeleet dx10 speeles ar 1900 buus tas pac kaa speeleet ar voodoo.
DeadlyShooter
08-20-06, 14:55
x19x0 dx9 karte nerenderēs dx10 smukumus, bet frame rate ta būs daudz labāks kā dx10 low/mid-end kartei
Nu uzreiz taa paarejaja uz DX 10 nebuus tik krasa, atbalstiis arii DX 9, bet liidz naaakamaa gada beigaam DX 9 kartes buus metamas aaaraa, vai arii lietojamas, kaa akseleratori kuriem speele ir atsleegusi savas modernaas fiichas.
HX_unbanned
08-20-06, 20:40
Pa ātru to vēl mini, Sifozi :)
Pēc diviem/trim gadiem dx9 kartes būs apmēram 30%. Šaubos, ka kaATI/Nvidia/xxx gribēs atteikties no šī kartes sektora ( oldschool low-end ).
Šaubos, ka kaATI/Nvidia/xxx gribēs atteikties no šī kartes sektora ( oldschool low-end ).
Un kā vēl gribēs.
Nū man ar atmiņu pārāk neveicas, bet domājams, ka tad kad parādījā Dx 9 aatri vien beidza razhot dx 8 paredzeetaas... Bet nu kas to vairs atceras
kad iisti ir gaidaams kaads reaals dx10 produkts?!
Jaasaak jau $ mest cūciņā! :D
Saprotu ka ne aatraak par oktobri :/
Hmmm, driiz buus ATi sweet cake! :]
Hmm, ja ATI 1950Pro maxaas tikai 199$, tad to vareetu veel panjemt kaa pagaidu sub DX 10 karti :cool:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.