View Full Version : Ar ko sākt.?
Sveiki visiem.
Tātad ar ko vajadzētu sākt, lai sāktu domāt par WC ieviešanu.
un.
P.S. Kāda ir iespējamība šajā DELL'ā kko uzstutēt.?
skat. foto: http://reviews.cnet.co.uk/i/c/rv/e/desktops/dell/dimension-5150c/440x330_1.jpg
http://neo-sahara.com/wp/wp-content/uploads/200701/5150c01.JPG
tu to nopietni domā :D :D :D
būs grūti tur normālu WC ierīkot, nav vietas ne podam, ne ****āram, ne izlietnei...
pārāk maz vietas tur grūt k-kur izvērsties.
ir vsp jēga?
gan jau kad korpuss jānomaina
nu bļāviens, es esmu skrūvējnis vienu šitādu kompi, vajadzēja wifi karti ielikt, tur puskompis bija jānojauc, viena komponente maisa citai utt. ar wc tur vispār nošauties jāiet :doh: tur takš vietas nav. nopērc normālu keisu, sitas tāpatās vizuāli smuks, nav ko bojāt ;)
Visu var ielikt, probleemu nebuus, tik vajag izteeli, radiatoru arpus kompja un ir ok. Bet nu tada kaste kaut ko speist gala rezultaataa nebus nekas efektiivs. Ja udenio taisa tad taisa efektiivu, lai var panaakt arii klusu.
Sākt ar RTFM, daudz un dikti, vismaz mēnesi, iepazīties, kādi komponenti vajadzīgi ūdensdzesē, kādi pieejami, kādi jēdzīgākie, pēc tam iepostēt (kaut vai šeit) pielasītu komponenšu komplektu komentēšanai/padomiem un tikai tad kaut ko pirkt.
Konkrēti šī korpusa sakarā gandrīz pilnīgi neesošās iekšējās vietas dēļ visdrīzāk uzreiz jādomā par ārēja radiātora uzstādi.
Tak pajauc geminu, ja nav ko darīt...kaut gan no otras puses,tas ir kā izaicinājums, lai arī bezjēdzīgs....:D
Nu bliiin tur vispaar reaaali w/c ir ku iebaast :confused:
Kas tā par radošu komponenšu numerāciju? Secība, kādā plānots visu nomainīt? :shura:
kam tev to vajag? :doh:
Primārais jautājums ir: ar ko sākt.! Tas ir informācijas pec..
tu to nopietni domā :D :D :D
Izskatās.?
būs grūti tur normālu WC ierīkot, nav vietas ne podam, ne ****āram, ne izlietnei...
:D:D:D
pārāk maz vietas tur grūt k-kur izvērsties.
ir vsp jēga?
gan jau kad korpuss jānomaina
Jēga nezinu vai ir. Keiss vnk ir lielisks.. :d
Sijā auzas tautumeite
Tu vnk varētu iet ellē.!
nu bļāviens, es esmu skrūvējnis vienu šitādu kompi, vajadzēja wifi karti ielikt, tur puskompis bija jānojauc, viena komponente maisa citai utt. ar wc tur vispār nošauties jāiet :doh: tur takš vietas nav. nopērc normālu keisu, sitas tāpatās vizuāli smuks, nav ko bojāt ;)
Nu kompis ****ulej sakrāmēts kā siena Guba..
Visu var ielikt, probleemu nebuus, tik vajag izteeli, radiatoru arpus kompja un ir ok. Bet nu tada kaste kaut ko speist gala rezultaataa nebus nekas efektiivs. Ja udenio taisa tad taisa efektiivu, lai var panaakt arii klusu.
Vismaz kāds optimistiski noskaņots.. :D
Sākt ar RTFM, daudz un dikti, vismaz mēnesi, iepazīties, kādi komponenti vajadzīgi ūdensdzesē, kādi pieejami, kādi jēdzīgākie, pēc tam iepostēt (kaut vai šeit) pielasītu komponenšu komplektu komentēšanai/padomiem un tikai tad kaut ko pirkt.
Konkrēti šī korpusa sakarā gandrīz pilnīgi neesošās iekšējās vietas dēļ visdrīzāk uzreiz jādomā par ārēja radiātora uzstādi.
Nu bliiin tur vispaar reaaali w/c ir ku iebaast :confused:
Es gribētu to noskaidrot..:D
Kas tā par radošu komponenšu numerāciju? Secība, kādā plānots visu nomainīt? :shura:
Ja Tu būtu mazliet attapīgāks - tad saprastu, ka bildes ir no Gugles tantes paņemtas. ;)
Tātad..
Kur es varu palasīt manuāli par WC kā tād.?
Un kāds ir tas ārējais radiators.!
Un vsp pamatdoma ir mlje atdzeseet šito kasti, kas karst uz vell paraušanu nemainot keisu.. ;)
vents priekšā, vents aizmugurē, izmēri pēc iespējām? :confused:
vents priekšā, vents aizmugurē, izmēri pēc iespējām? :confused:
Tu jau laikam neesi redzējis šādu kasti. :(
Ir tā, ka procim virsū ir radioators vai kkas tamlīdzīgs, kas ir savienots kopā ar cooleru kas ir priekšā.. :)
Varētu jau pie**** parasto cooleru procim un arii aizmuguree kko pieīmēt.. :)
es esmu jaucis tieši šādu bet tas bija pirms 3 gadiem, vecums un neatceros...
es esmu jaucis tieši šādu bet tas bija pirms 3 gadiem, vecums un neatceros...
Varbūt ir vēl kādi varianti kā šito mēslu padarīt aukstu.,? :D
nu izstāsti kas tev tieši karst? izklāsti situāciju...
Pārliekot pat kaut kādā ~30lašu ATX keisā ar normālu ventilāciju jēga būs lielāka nekā mocoties un izliekot daudz lielāku $ par WC iekš esošā keisa, imho. ;)
nu izstāsti kas tev tieši karst? izklāsti situāciju...
Es taču nezinu kas man karst - Speedfan un visas citas progas man nerāda nevienu ciparu.! Ir tikai tā, ka Tas vienīgais coolers bļauj, griežas pārmērīgi ātri un rada troksni.!
Pārliekot pat kaut kādā ~30lašu ATX keisā ar normālu ventilāciju jēga būs lielāka nekā mocoties un izliekot daudz lielāku $ par WC iekš esošā keisa, imho. ;)
Nevajag te nekādu ATX keisu.!
tad met to mšlu ārā pa logu.
WC tādam izmaksās uz Ls 70 kā minimums, tev to vajag?
tad met to mšlu ārā pa logu.
WC tādam izmaksās uz Ls 70 kā minimums, tev to vajag?
Protams, ka nevajag - vnk meklēju aukstu risinājumu šim kā "tu" teici mšlm :D
Lielaks keiss maksa 20LS + izgriez sanos 2 caurumus prieksh 120mm ventiem un bus tev superkluss un vees keis :) nevis ar lielgabalu pa zvirbuljiem
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.