View Full Version : LV PASTS cik ilgā laikā paku atgriež atpakaļ?
Sveiki jautājums ir par to, cilvēkam ir aicinājums ierasties pēc pakas un ja viņs neierodas, pēc cik ilga laika LV pasts paku sūta atpakaļ? :)
Gribi izlikties, ka neesi saņēmis (nepatīkamu) dāvanu? :shura:
Noklusētajā variantā viņi laikam glabā 30 dienas (bet vismaz vēl vienu uzaicinājumu parasti noteikti atsūta), pēc tam tur kaut ko sāk darīt... vismaz atceros tādu cedeli vietējā nodaļā uzlīmētu.
Gribi izlikties, ka neesi saņēmis (nepatīkamu) dāvanu? :shura:
Noklusētajā variantā viņi laikam glabā 30 dienas (bet vismaz vēl vienu uzaicinājumu parasti noteikti atsūta), pēc tam tur kaut ko sāk darīt... vismaz atceros tādu cedeli vietējā nodaļā uzlīmētu.
sanāca man pašam iegrābties. Esmu nosūtijis paku un 2dienu jau tas cilvis neliekas ne ziņas... 8ls vnk pakāsis būšu.... Pasta izdevumi tgd ir vnk briesmīgi un šādi iegrābties jo vēl sāpīgāk. Tgd izdevīgāk ar mašinu aizbraukt pakāļ :D Pat no laukiem :D Paldies tev par info ;)
Atkarībā kas pakā. Pasta darbiniekiem arī dāvanas gribās :)
Bet vai tad pēc tam nevar kārtīgi LV pastu paņemt priekšā? Jo redz jau kur paka atrodas uz doto brīdi. Jautājums vēl par to, vai man nebūs vēl k-kas jāpiemaksā,ka viņi sūta atpakaļ....? Nezinu vnk pirmo x šādi....
Esmu nosūtijis paku un 2dienu jau tas cilvis neliekas ne ziņas...
ko tu tik ātri uztraucies ,pagaidi vismaz nedēļu.
šis varbūt vēl pavēsti nemaz nav saņēmis ! :D
Mans pastnieks- lops. Uzrakstīju jau sūdzību. Atnāca vienīgais TREŠAIS atkārtotais uzaicinājums. Un pēc 3 dienām būtu sūtījuši atpakaļ uz USA. Viss tikai dēļ dauņa pastnieka.
Prasīju jau tirgonim atgriest naudu un šis arī piekrita. Labi, ka vēl pagaidīju.
Oficiāli glabā mēnesi.
2as dienas nav nekas, taa cedele ir jaapamana un veel pasta darba laikaa jaatiek liidz tam. Darba laiki meedz buut kretiiniski un pasta nodaljas stipri taalu.
Darbaa teiksim (ofiss ir pie akmens tilta), pasta nodalja ir gandriiz pie ilgjuciema....
pastam pēc otrās nedēļas ierubījās kaut kāds glabāšanas ceņņiks, cik ilgi viņu tur gan hvz
par cedelēm gan jau ka atkarīgs no nodaļas/pastnieka, man nedēļas laikā iekrita pirmā un atkārtotā
par darba laikiem nepiekrītu zaruba, apskaties citu valsts kantoru (vid, ceļu policija etc) darba laikus, lūk tas ir :doh:
Instigater
01-20-11, 09:16
Urā, beidzot.
Rekur mana paciņa, kuras saturs tika pasūtīts novembra vidū.
pastam pēc otrās nedēļas ierubījās kaut kāds glabāšanas ceņņiks, cik ilgi viņu tur gan hvz
par cedelēm gan jau ka atkarīgs no nodaļas/pastnieka, man nedēļas laikā iekrita pirmā un atkārtotā
par darba laikiem nepiekrītu zaruba, apskaties citu valsts kantoru (vid, ceļu policija etc) darba laikus, lūk tas ir :doh:
Ja?
Mana nodaļa:
P 8.00-12.00, 13.00-14.30
O 8.00-12.00,
13.00-17.00
T 8.00-12.00, 13.00-14.30
C 8.00-12.00, 13.00-17.00
P 8.00-12.00, 13.00-14.30
S 8.00-12.00
Ņemot vērā to, ka dzīvoju ārpus Rīgas un parasti ap 8iem esmu darbā Rīgā.....tad kurš no darbdienas laikiem man der?
Citām institūcijām parasti ir viena darbdiena kad strādā līdz 19iem....
dīvaini, ka tik radikāli atšķiras laiks starp pasta nodaļām, manai visas darbadienas līdz 19:00 un sestdien līdz 18:00, pusdienlaika nav, turklāt diezgan nomaļa nodaļa
Tā nu man ir skaidrs,ka cilvēks neņems paku nosūtīto. Tākā atlikušas vēl 2vas nedēļas līdz paiet pilns mēnesis,tad gribētos tākā ātrāk paku saņemt atpakaļ. Kādi varianti ir to panākt? Tas cilvēks vairs neliekas ne ziņas un ne uz pastu zvanis, ne ies. Man gan ir viņa vārds uzvārds personas kods, domāju vārbūt uzvanīt viņa vārdā? Ko citi saka un vai nav gadijies līdzīgi? :(
Ja uzmetējs no šejienes, tad attiecīgajā sadaļā iepostē ;) Ar zvanīšanu līdzēts nebūs, Tev vajag viņa pasi vai vadītāja apliecību, lai kkas notiktos.
Ja uzmetējs no šejienes, tad attiecīgajā sadaļā iepostē ;) Ar zvanīšanu līdzēts nebūs, Tev vajag viņa pasi vai vadītāja apliecību, lai kkas notiktos.
Skaidrs paldies par informāciju, bet nevar es kā sūtītājs palūgt sūtīt paku atpakaļ,pašam jau gan šķiet, ka nē :D Uzmetējs ir no ss.lv... Nekad vairs nesūtīšu paku ar pēcmaksu un iesaku tā nedarīt nevienam :ok:
Uzmetējs ir no ss.lv... Nekad vairs nesūtīšu paku ar pēcmaksu un iesaku tā nedarīt nevienam :ok:
Njā, prātiņ, nāc mājās! SS.lv un pēcapmaksa, pilnībā nepazīstama cilvēkam.. :doh:
Iekš EOZ es esmu sūtijis gan ar priekšapmaksu, gan pēcapmaksu, un no problemo, bet ss.lv :doh::doh::doh:
Drusku ne pa tēmu.
Pirms mēneša pasutiju pāris figņas iz Vācijas piegādātājs TNT post.
Pirms pāris nedēļām tanī pašā bodē pasutiju pāris ventus.
Tie atnāca vakar .Bet pirmie kā nav tā nav...
Ir vērts viņus gaidīt ? :shura::shura: Vai iet uz bodi pirkt viņu vietā citus.!?
Vai arī tā ir tāda pasta īpatnība-tjip, piegādes laiks ir nestabila vērtība :shura:
Viss, kas var gadīties, ja tavu paku aizsūtīja nejauši uz pakistānas mežīem, laiciņš paies, kamēr atsūtīs pareizi atpakaļ.
Mans pastnieks- lops. Uzrakstīju jau sūdzību. Atnāca vienīgais TREŠAIS atkārtotais uzaicinājums. Un pēc 3 dienām būtu sūtījuši atpakaļ uz USA. Viss tikai dēļ dauņa pastnieka.
Prasīju jau tirgonim atgriest naudu un šis arī piekrita. Labi, ka vēl pagaidīju.
Oficiāli glabā mēnesi.
bija līdzīga situācija, sūtiju uz Mārupi bet uzaicinājums nenāca jau kādas 9 dienas. Beigās aizgāju uz pastu prasīt un man teica ka paka Mārupē ir jau sen (2dienu laika kopš izsūtīšanas) Tgd es cilvēkam iedodu to kodu kas ir uz tās cedeles labajā stūri. Tad nav jagaida uzaicinājums kas var arī neatnākt
Biš offtopics.
Kāds ir rakstījis želabainu iesniegumu par pakas nozušnu pastā? Tieši viņu kvalitātes kontrolei vai kaut kam tamlīdzīgam, jo par pakas izsekošanu iesniegumu nevaru uzrakstīt.
Ir rakstiits, ja paka nenonak otra galaa pie adresaata. Beigaas ir izmekleeshana, laika periodu tas velkas un beigas var vismaz dabut apdroshinashanu par savu suutijumu. Man ta gadijas, kad atgriezu bojaatu preci sutitajam no ASV.
Tev laikam bija iesniegums par pakas meklēšanu? Man ir stulba situācija, ka nav pierādījumu, ka esmu sūtijis paku. Varu uzrakstīt kvalitātes kontrolei par situāciju kā tādu, uz nekādu atlīdzību neceru.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.