View Full Version : psu vadu trūkums!
Sveiki tauta!
Man te tā prātojot ir gadijies jautājums!!!
Man ir NoName 300W baroklis!
Pašlaik ir klāt viņam pieslēgti 2xoptika [cd-rw un dvd-rw] un 2xHDD, problēma ir tāda, ka nav vairs kur piespraust vēl kādu devaisu!
Drīzumā meibī iegādāšu Gf FX5900XT, kurš jāsprauž pie psu!
Vienīgā iespēja ir šķirties no viena cd-rom, bet uz to man roka neceļas, jo bieži tiek klonēti/kopēti diski!
Man prātā iešāvās viena ideja, ir iespējami k-kādi sadalītāji?
Vai kautkur var nopirkt?
Varbūt, ka varu noraut no kāda cita barokļa un uztaisīt self made sadalītājus? :confused:
bet tu esi pārliecināts,ka esošais PSU spēs pavilkt jauno konfigurāciju?
sadalītāji ir 636 atrodami.
pagaidi, es uz to tūlīt atbildēšu, izrēķināšu ar psu calculator!
nūūūūū, tā ir kā ir, ar visu cpu OC un visiem devaisiem un to Gf man sanāca 262w
tas būtu ar abām optikām ieskaitot!
ja noņem vienu optiku tad 242w
ja vēl noņem oc, tad ir 228w
itkā jau iekļaujās arī neņemot nekā nost, bet jautājums ir cik tas NoName povāāāā ir satbils!
Domāju, ka tie 300W ir peak, reāli viņš tos 300W nespēj turēt. Nāksies vien mainīt barokli, un ļoti iespējams, ka jaunajam barokli būs 6 molex spraudņi.
njā, bet kā tā neturēšana izpaužās, kā uzzināt cik viņš reāli tur?
ja noņemu oc tad ir 228w, ja noņemu arī vienu optiku, tad i vēl mazāk, vaita viņš arī 228 nespēj normāli dot?
varu jau dzīvot arī bez tās optikas!
Neturēšana var izpausties tā, ka nosvils baroklis un paķers sev līdzi vēl pāris pc dzelžus :D To cik reāli spēj noturēt tavs baroklis, man šķiet, var noteikt tikai ar pilnas noslodzes testiem. Bet jebkurā gadījumā, jaudīgāks baroklis nekad nenāks par sliktu.
njā, bet nevar tak baroklis nosvilt tā vienkārši, vai tad pc vnk nerestartējas/neizslēdzas, ja nepietiek jaudas?
esmu arī slēdzis klāt cooleru un nejauši uz īso salaidis, pc vienkārši izslēdzās!
nekas nenosvila!
vimba_zlobnaja
08-17-06, 22:35
Paveicās...
man, kad baroklis bija par vāju, netika griezts hdd motoriņš - pie vin instaleesanas setupā crc errors - naacaas vienu cd atslēgt - bet soks bija.. kameer pieleeca, ka straavas par maz...
Paveicās...
kapēc ta paveicās, viņiem nav nekādas drošības iekšā vai?
man, kad baroklis bija par vāju, netika griezts hdd motoriņš - pie vin instaleesanas setupā crc errors - naacaas vienu cd atslēgt - bet soks bija.. kameer pieleeca, ka straavas par maz...
kas pa baroklīti, ja drīkst jautāt? ;)
bet nevar tak baroklis nosvilt tā vienkārši...
arii HEC'i nosvilst...
no nekaa.
nav kādi softi, ar kuriem varētu patestēt psu stabilitāti?
bet vispār paldies par esošajiem padomiem :)
kā tu voltāžu softiski taisies testēt?
Nav ko nicināt NoNeim baroklīšus, cilvēki dzīvo ar viņiem un ir labi, nopērc sadalītāju un spraud klāt visu, ja nevilks tad var domāt citu variantu...
kas pa baroklīti, ja drīkst jautāt? ;)
orions kautkāds vecs
kā tu voltāžu softiski taisies testēt?
ES TAK NEZINU!!!! cik noprotu, tad šis forums domāts, lai k-ko uzzinātu ;)
Nav ko nicināt NoNeim baroklīšus, cilvēki dzīvo ar viņiem un ir labi, nopērc sadalītāju un spraud klāt visu, ja nevilks tad var domāt citu variantu...
gribu zināt kā tie psu uzvedas!!!
pašlaik man ir divi priekšstati:
1.ja visu saslēgšu tad baroklis aizies pie dieviem un paraus k-ko līdz!
2.ja pietrūks w,vnk k-kas nedarbosies, vai pc izslēgsies!
kuram ticēt?
Sava laika tads tiesi nosvila noname baroklis pec GF5900XT ieliksanas un bez OC un ar 1 cd:) taka izdari secinajumus pats.
Ja baroklis būs par īsu tad var būt restarti, zilie logi vai kas tamlīdzīgs, vismaz man tā bija! :o
Patestē ar multimetru/voltmetru 12v līniju, paskaties vai nekas neraustās, vai nav par maz/par daudz voltu, paskaties vai no barokļa nenāk galīgi karsts gaiss ārā un, ja viss ir bumbās, tad spraud klāt un dzīvo vesals :]
Ja ir velesanas varu pa latiem 12 pardot Q tec 450w barokli, kas nesen vel staveja mana sistema ar 3500+@2700 bez broblemam.
gribu zināt kā tie psu uzvedas!!!
pašlaik man ir divi priekšstati:
1.ja visu saslēgšu tad baroklis aizies pie dieviem un paraus k-ko līdz!
2.ja pietrūks w,vnk k-kas nedarbosies, vai pc izslēgsies!
kuram ticēt?
Notikt var jeb kas no tevis mineta un labi ja tikai baroklis nosvils. Pašam ir 2 gb. pie dieviem aizgajuši, bet paldies dievam neko lidzi nav paņēmuši:)
Ja ir velesanas varu pa latiem 12 pardot Q tec 450w barokli, kas nesen vel staveja mana sistema ar 3500+@2700 bez broblemam.
čeko pm!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.