PDA

View Full Version : Cilvēks no nākotnes

sin
12-30-10, 14:09
Heh neliels jociņš no mana pēdējā tirgošanas topika. Gardi Iesmēju..
Lietas ko gribēju notirgot bija:
AMD Phenom X4 9850 BE (50ls)
Kingston 4GB DDR2800 CL4 2gbx2 (kit of 2) (35Ls)
ASUS M3A32MVP Deluxe (40Ls)
Raptors 36GB (10ls)

"Es to raptoru no tevis savākšu pa 7Ls tas ok cena
par pārējo pastijos netā kas un kā aptuveni un ...secinājums viens... kādreiz ļoti sen atpakaļ tas viss bija ūber kruta, bet ir nomainijušās vismaz 2 paaudzes -review mātei ir aš datēts Dec 2007 gads ... par proci es pat neiedziļināšos ... cenu lapā nav tātad vecs.

No dzelžu biznesa aizgāju sen, bet nedomāju ka kautkas ir mainijies ... procis 15-25ls māte 20Ls +10 par atmiņu. ja nemaldos tad manam 6 gadīgajam ir tā pati DDR2 800 Konservu bundžu vari paturēt ja es izskrūvēju visu ārā.

mans piedāvājums 50ls par visu un rīt savācu. jo man mājās stāv kautkāds vēl pentium 4 vienolainais...

Cenas nezinu kur esi atradis pasties boot.lv agrāk tur admini tusējās tev pateiks par cik un kas iet. "

sandors
12-30-10, 14:51
Labs! :D

non7sens
12-30-10, 15:06
Trūkst vārdu :D

Es tavā vietā nosūtītu viņam šādu ziņu:

Sarunāts! Kad ņem naudu līdz pirms braukšanas, pareizini savu piedāvāto summu ar divi un pieskaiti vēl + 35 Ls, jo es dzīvoju pagātnē!

CeleronS
12-30-10, 15:11
No dzelžu biznesa aizgāju sen, bet nedomāju ka kautkas ir mainijies :shura:

Miezy
12-30-10, 15:29
Trūkst vārdu :D

Es tavā vietā nosūtītu viņam šādu ziņu:

Sarunāts! Kad ņem naudu līdz pirms braukšanas, pareizini savu piedāvāto summu ar divi un pieskaiti vēl + 35 Ls, jo es dzīvoju pagātnē!
:D paldies par smaidu pirmsvetku diena :)

sin
12-30-10, 17:35
ehh japapasa moš jams gribēs man savu 4GB ramu "atdot" pa 10Ls :)

Skalds
12-30-10, 17:41
kurš lietotājs tad tev šo mega dīlu piedāvāja? :D

Snakez
12-30-10, 17:52
da beidziet pilns ss taadu gudrinieku :D

gribeeja nokia 5800 iemainiit bez piemaksaam pret 3g 8gb :)

reku veestules

"man bija iphone gan 2g gan 3gs, tagad ir 4g bet pagaidam nevar atkodet vinu.
Nokia vertibu zinu, nekadus defektus nav, korpus ideals.
Lietoju vinu tikai ka navigatoru un wifi un tur tada rezima 1 dienu, tavs ar tadu rezimu dienu netur....ja ekrana spilgtumu normali ieslegt nevis gandriz atslegt :D iphonam nav ne kvalitates ne funkcijas..... "

"Iphone no amerikas un pagaidam nevar atkodet,profesionali zin labak ne tu.
Iphone dargaks tapec ka no sakuma cena ir nereala. Iphone 4 maksa vairak neka htc desire hd,bet vinu nevar salidzinat ar htc,jo 2 reiz sudigakas
funkcijas.nekad iphonam netur divas dienas ar gps un kad wifi strada gandriz visu dienu,murgs."

"3g maksa dargak jo sakuma vins maksa parak dargi....dargak neka vajadzetu but, jo kvalitate nav tik laba un funkcijas ari diemzel nav superigi...
es neteicu ka 5800 ir superigs telefons, katram ir minusi un plusi. Bet to, ka nokia ir kvalitativak tas ir fakts, un nemt 5800 un apple 3g 3gs korpusu, tad protams nokiai kvalitate augstak, funkcijas ari....
iPhonam ekrans ir kapacitativais un tas ir liels plus, bet 5800 ir rezistivajs, tas ir minus.... iPhonam ir ekrans lielaks un man patik vairak neka nokiai, bet reali baterija nevar izturet vinu, tas ir fakts... ja telefonu tikai ielikt kabata un nest tad viss ir ok, bet ja lietot to telefonu tad sudigi....
kamera ari ir liels minus iphonam...bez autofokusa un bez video, tas ir arprats....telefons kurs maksa tadu naudu ar tadu kameru.....video var filmet ar specialo programmu,kuru var ielikt tikai tad ka ir jailbrake u.t.t...bet kvalitate tur ir apmeram lidz 15fps , smiekligi..."

"1. Ja telefonam ir kamera,tad ir domats filmesanai un focesanai.
2. Ka jau teicu,lietoju internetu katru dienu un vis ir Ok,gan ar parasto brauzeru gan ar opera. Varbut ja stav vecs softs tad bus gluki.
3. Iphonam baterija ir suds un tas ir fakts,wifi strada 4-5 stundas jaunam 3g aparatam. Ja vienkarsi pieslegties un staigat tad ilgak,bet ja serfot
ineta,tad loti maz. Vel ari atkarigs no ta uz kadu spilgtumu stav ekrans.
4. Tu lasiji,bet man rokas bija 6 aparati un visiem ir kartiba ar sturiem. Un protams ka iphonam skrapejas tikai aizmugureja dala,jo ja normali lietot
telefonu tikai vina var but ar skrapejumiem,neskaitot metala ramiti.
5. 3g atrak,bet nokiai ari nav problemu ja softs stav normals.
6. Man liekas ka runaju ar skolnieku....telefons nav paredzets filmesanai,jusu vardi,bet tagad jus man rakstat par spelem...smiekligi. Iphonam speles
labak neka 5800. Nenemsim jauno nokia.
7. Symbian vecs bet stabils. Iphone programatura ari suds salidzinosi ar android.
5800 labak neka 3g tapec ka :
1. Baterija tur ilgak,stipri ilgak. Lietosanas termins ari ilgak.
2. Telefonam ir bluetooth ar kuru var sutit failus.
3. Skana ir 3 reizes labaka.
4. Ekrana izkirsspeja augstak.
6. Ir mms.
7. Ir radio.
8. Nevajag kautko taisit lai dabut telefona funkciju,kurai jabut :D es runaju par mms,bluetooth un ta talak. Nevajag to jailbraikot lai spelet un ta
talak..."

jautriibu sagaadaa ka cilveeks runaa par 5800 tad peekshnji runa par htc, iphone 4 utt,
runaa par krutaam 5800 funkcijaam bet beigaas raksta ka iOS saliidzinaajumuaa ar android suuds :D a kapec nesaliidzina ar veco simbiaani :D
cilveeks ir profesionaalis un vinjam 32 gadi :) un censhas apgalvot ka iphone 4 nav iespeejams atblokjeet :D vinjsh zin profesionaali ne es :D

rebelz
12-31-10, 01:03
tam cilvēkam no nākotnes arī galvā ir nekas cits kā viens vienolainais

CyberGhost
01-02-11, 01:36
haha, jautrs veids kā nokaulēt cenu :doh::D:D