View Full Version : Lets 5.1 risinajums prieks Xbox 360 un dreambox
Gribas uzspelet ar 5.1 skanu uz xbox 360, bet samam ir tikai optiska izeja uz 5.1. Mos kads var ieteikt skandes ~par 200$ lai varetu pieslegt xbox un dreambox caur optisku ieeju?
Laikam neattapīgs esmu - ''$'' ir dolāri domāts ?
Ļoti labs risinājums ir Logitech Z5500 5.1 sistēma, domāju to daudzi varēs apstiprināt. Uz pults ir arī ligza optikai !
Laikam neattapīgs esmu - ''$'' ir dolāri domāts ?
Ļoti labs risinājums ir Logitech Z5500 5.1 sistēma, domāju to daudzi varēs apstiprināt. Uz pults ir arī ligza optikai !
Mja. Ieks salidzini lv min., cena 180 ls. Un lietotas bail pirkt, jo lasiju ka samam skandem biezi ir problemas ar ciparu bloku, vai ka vinu tur... Anyway paldies par padomu...
Ir problēmas, jo bloks nemīl karstumu, pašam ir Z5500, labas, bloku īpaši neuzmanu, cik netā lasiju, daži aizmugurē pieliek mazu ventu tai pultij pieliek, ja bieži un ilgstoši klausās... es tā nedariju, jo maz klausos.
Atradu DD un DTS dekoderu -> HDV-18A 5.1 Digital audio decoder (http://lunashops.com/goods.php?id=294), pie kura var piemaukt jebkadas 5.1 skandes caur parastu analog in. P.S> es neesmu muzikas cienitajs, skandes vajag tikai filmam un spelesanai. Ta ka var but letas, tik noteikti vajag lai viniem butu stativi (lai nevajadzetu vinus pieskruvet pie sienas)... Uzreiz paldies par palidzibu...
nu skaties kādas, bet zem 100Ls neko normālu neatradīsi, vai nu basa filmām par maz, vai skandas par klusām.
Mja ar to dekoderu nekas nesanaks, jo seller atrodas kina un no 1.01.2011 jamaksa fu..ing muitas nodoklis par pirk., vairak ka 45 euro.... :doh:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.