PDA

View Full Version : Atmiņas kartē iemiesojies sātans

pagalms
12-22-10, 17:22
Sveicināti biedri!
Pēdējā laikā dažādi datu nesēji sāk mani nemīlēt. Šoreiz vainīga Fujifilm 1GB CF karte, kuru aparāts (Konica Minolta Dimage A2) nepakam vairs negrib ņemt pretī, sakot "Unable to use card". Visu laiku viss bija labi. Šodien savajadzējās karti izmantot citām perversām darbībām, taču pēc tā karti noformatēju un tagad kamera viņu vairs neņem pretī. Mēģināju formatēt gan kā FAT32, gan FAT16, gan NTFS, low level format, bakstijos ar partīciju redaktoriem un nekā. Dators caur karšu lasītāju karti atrod, rāda pareizo izmēru failus var gan ierakstīt, gan nolasīt, gan izdzēst, vārdsakot viss čotka, bet kamera spļaudās un neņem pretī. Noformatēt caur kameru arī neļauj. Stundu nomocījos mēģinot dažādus formatējumus un bez rezultāta. :angry:
Jānes būs uz baznīcu lai pesteļo laukā dēmonus no tās sasodītās kartes? Ja jā, tad uz kādu labāk stiept - katoļu, luterāņu, pareizticīgo vai kādu citu (man te riņķī pilns ar visādām). Pie islāmistiem gan neiešu, negribu lai suicidāli noskaņots priesteris uzlaiž mani gaisā ar visu amiņas karti :lookaround:

kexxx
12-22-10, 20:50
svēto ūdeni pamēģini... 40 procentīgo... :beee:

a citas kartes tas fočuks ņem?

Ivchiks
12-28-10, 07:54
Te var nopirkt šķīstītas kartes: http://www.eoz.lv/showthread.php?t=25147

pagalms
12-28-10, 13:49
Beidzot tiku galā ar to briesmoni. Kārtējo reizi low level format un tad noformatēju caur disk management kā FAT.
SD man diemžēl kamerai neder, bet iespējams drīzumā vajadzēs kam citam. :)