PDA

View Full Version : Viss par un ap riepaam!

DeadmaroZ-TLOTL
08-15-06, 18:02
Nu taa spamojam te!

IronSoul
08-15-06, 22:34
Nu un ko tu gribi dzirdeet par riepaam !

Es gonkoju ar 13' 160/80 cik atceros priekshaa un aizmuguree 175/75 !

Taa kaa vinnas ir ziemenes tad protektors ir ne pa jokam un tas dod tiiri patiikamu sakkeri (it iipashi uz zeminieka)! Un pat ne iipashi ruuc ir dzirdeetas skallaakas vasarenes !

Taa kaa ripas ir augsta profila apmaliites man netraucee kad parkojos un Latvijas cellu seguma kvalitaate ar mani nebiedee !

Nesen vilku ar Hondu ta gan bija traki kaa kas taa ar veederu pa zemi :(

DeadmaroZ-TLOTL
08-15-06, 22:39
es neko negribu dzirdeet , bet tautai sheit bija aktuaala riepu probleema >>> http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=2376&page=3

Kasparz
08-15-06, 22:44
Mans tētis Islandē strādā par riepu montāžnieku xD

Bosiite
08-16-06, 09:02
tā vien liekas, ka man drīz būs visa veida info jāzin par auto.kaut kā negribas būt dumjam sievišķam, kas neko nezin par mašinām.

kaut gan ir dzirdēts, ka veči saka, ka sievietei nekas nav jāzin par mašīnu tikai sosnika numuru :)

būs jānāk te ik palaikam pakrist uz nerviem ar jautājumiem :)

murajs
08-16-06, 09:23
Es gonkoju ar 13' 160/80 cik atceros priekshaa un aizmuguree 175/75 !

Cik tad tavai mašīnītei pašmasa un pilna masa, paskatos uz savām (14'' 175/70) un man liekas, ka tās nav riepas, bet k-kādas gumijas strēmeles,? bet 160...vispār

IronSoul
08-16-06, 10:13
Cik tad tavai mašīnītei pašmasa un pilna masa, paskatos uz savām (14'' 175/70) un man liekas, ka tās nav riepas, bet k-kādas gumijas strēmeles,? bet 160...vispār

990 kg :D pilna 1490 !

Shitais dampis labi iet jo vinnam ir smuks motoriits pie mazas masas :)

murajs
08-16-06, 10:22
A mans dampis pastāvigi izrāda izteiktu ēdelību, :)
uz ziemu šos diskus domāju apaut ar gumijas zābakiem un pavasarī paņemt kādus 15'' lietos un uzlikt ~ 200 mm platas riepas!

Instigater
08-16-06, 10:27
E30 ziemaa 175/70-R14 - tiiri labi, bet tikai ziemai
E30 vasaraa 205/50-R15 - pavasaros sajuutas kaa kartingaa, peec tam liekas normaali
Rudenii atkal ir pesec izjuutas uz celja, ka tajaas ziemenees juuties kaa uz gaisa spilvena un reakcija uz stuuri ir stipri aizkaveeta, baloni rulz tikai laukos.

E34 vasara 205/65-R15 - ir OK
E34 ziemaa - datu nav

sharkz
08-16-06, 11:44
uz C70 paškaik stāv ja nemaldos priekšā 225/45 un aizmugurē 245/45 ar R17 ļitakiem :p :D
BTW kāds nevar apstāstīt kā izvēlēties pareizās riepas no visa piedāvātā sortimenta? :o :o Riepu ir tik daudz un dažādas, kā lai zin kuras ņemt... :confused: :confused:

DeadmaroZ-TLOTL
08-16-06, 17:37
uz C70 paškaik stāv ja nemaldos priekšā 225/45 un aizmugurē 245/45 ar R17 ļitakiem :p :D
BTW kāds nevar apstāstīt kā izvēlēties pareizās riepas no visa piedāvātā sortimenta? :o :o Riepu ir tik daudz un dažādas, kā lai zin kuras ņemt... :confused: :confused:

neviens tev to nepateiks , testi ir fufelis jo neviens tests neatbilst muusu laika apstaakliem (vaacu pa siltu , zemelnieku pa aukstu) , galvenais neklausiities visaadus gudreelus kas megina iestaastiit ka ar M+S riepaam var braukt cauru gadu :D :D :D :D :D :D :D .... vareet jau var ja esi feninpiseejs un totaals pashnaavnieks

teiksim manas ziemenes yokohamas (peedeejas ko pirku modeli slinkums iet luureet) ziemaa turas ideaali gan uz ledus gan piebraukta gan irdena sniega , saus pliks asfalts virs +10 nu taa ,tiko virs tiem pashiem +10 slapjsh asfalts taa iestaajas ****ets , juuties kaa uz sleepeem , mitra grunts auto kaa pieliimeets uz sausas nedaudz suudiigaak , un vot paastaastat kaa var uztaisiit riepu kas uz visiem shiem segumiem un pie visaam shiim t uzvediisies apmirinoshi

IronSoul
08-16-06, 18:35
Da nevajag ja Es uz ziemu nopirku savas ziemenes un veel jo projaaam gonkoju, mieriigi (protektors vinnaam ne pa jokam)! Vinnas labi kker gan uz ledis dan uz asvalta sausa vai slapja poh ! (nu gan vienai no darba tachkaam M+S lisas taaa gan ir pashnaaviiba braukt pa uudeni, chista kaa ziemaa pa ledu :D)

Visu izsaka braukt maakaa, ja braukt nemaaki nekaadas riepas tev nepaliidzees ! Krievu laikaa visi mochija ar taadaam kaadas bija (zzeel ka es tajos laikos nebiju :( ) A tagad izlepushi maina riepas 3x gadaa :D

Kad mainaas laika apstaaklli pirmajos triis liikumos notestee kaa tavas riepas uzvedaas un gatavs mieriigi gonko !

+ Viss ir atkariigs no taa ko tu taisies ar auto dariit, ja no punkta A uz B, tad pilniigi poh kaadas riepas, kautvaj lisas !

Bet ja tev ir smaga kaaja (kaa man), tad riepaam jaabuut vismaz jaunaam :)

P.S. Atvainojos ja kaadu aizskaaru, bet es baudu alu un riju CheeSe Beer :D

DeadmaroZ-TLOTL
08-16-06, 18:45
Da nevajag ja Es uz ziemu nopirku savas ziemenes un veel jo projaaam gonkoju, mieriigi (protektors vinnaam ne pa jokam)! Vinnas labi kker gan uz ledis dan uz asvalta sausa vai slapja poh ! (nu gan vienai no darba tachkaam M+S lisas taaa gan ir pashnaaviiba braukt pa uudeni, chista kaa ziemaa pa ledu :D)

Visu izsaka braukt maakaa, ja braukt nemaaki nekaadas riepas tev nepaliidzees ! Krievu laikaa visi mochija ar taadaam kaadas bija (zzeel ka es tajos laikos nebiju :( ) A tagad izlepushi maina riepas 3x gadaa :D

Kad mainaas laika apstaaklli pirmajos triis liikumos notestee kaa tavas riepas uzvedaas un gatavs mieriigi gonko !

+ Viss ir atkariigs no taa ko tu taisies ar auto dariit, ja no punkta A uz B, tad pilniigi poh kaadas riepas, kautvaj lisas !

Bet ja tev ir smaga kaaja (kaa man), tad riepaam jaabuut vismaz jaunaam :)

P.S. Atvainojos ja kaadu aizskaaru, bet es baudu alu un riju CheeSe Beer :D

es labaak 1x pa 3gadiem nopeerku labas ziemenes un braucu bez ruupeem , padomju laikus tev ibio ...

IronSoul
08-16-06, 18:53
es labaak 1x pa 3gadiem nopeerku labas ziemenes un braucu bez ruupeem , padomju laikus tev ibio ...

O saveejais puika :) Jaaustaisa userbaars: Ziemenes rullee :D

:D Ok par padomju laikiem tev tasniiba !

Bender
08-17-06, 11:19
es arī esmu no tiem, kas reizi divos gados nopērk labas riepas.
trīs sezonas nevelk un sezonas vidū mainīt - laika un naudas tērēšana.

bet par riepām - tagadējās Pirelli DRAGO P5000 man būs pēdējās Pirelli.
ar saķeri viss ir kārtībā, bet tā skaņa. bāc vnk riebjas. mani iepriekšējie lētā gala KUMHO bija vispa'r nedzirdamas salīdzinājumā ar šīm.

zimeai man patīg Good Year UG sērija.

DeadmaroZ-TLOTL
08-17-06, 11:23
Juus mani laikam neaprataat , man ir jaunas ziemenes uz 3ziemaam kas staav uz bleka diskiem a vasarai uz litakiem kaa kuro vasaru visaadi briinumi izmeginaati :D :D :D :D :D

IronSoul
08-17-06, 11:26
Juus mani laikam neaprataat , man ir jaunas ziemenes uz 3ziemaam kas staav uz bleka diskiem a vasarai uz litakiem kaa kuro vasaru visaadi briinumi izmeginaati :D :D :D :D :D

Nu tas ir veel labaak ! Es a taa grib !

Bagaatie dara kaa grib - nabagie kaa var !!!!!

Bender
08-17-06, 11:27
nez, tomēr uzskatu, ka mūsu laika apstākļos arī vasarā ir jābūt sakarīgām riepām.
ar galīgi lisām lietus laika darīt nav ko. uz ledus tev vēl paliek cerība, ka mož sniegā ieraus un tad izvilksi, bet peļķē, ja riepa peld, tad vairs neko. :(
man arī ziema uz bleķiniekiem, bet vasara uz ļitakiem

DeadmaroZ-TLOTL
08-17-06, 11:38
nez, tomēr uzskatu, ka mūsu laika apstākļos arī vasarā ir jābūt sakarīgām riepām.
ar galīgi lisām lietus laika darīt nav ko. uz ledus tev vēl paliek cerība, ka mož sniegā ieraus un tad izvilksi, bet peļķē, ja riepa peld, tad vairs neko. :(
man arī ziema uz bleķiniekiem, bet vasara uz ļitakiem

nu lisas noteikti nedriikst buut ,bet nu ar pabrauktaam vasaraa var tiiri labi braukt

Maniac
09-22-06, 09:53
Nu tas ir veel labaak ! Es a taa grib !

Bagaatie dara kaa grib - nabagie kaa var !!!!!

Ko tad man teikt, man uz katru auto ir trīs komplekti ar riepām ar visiem diskiem...
1.komplekts - 100% jaunas ziemenes, ar kurām tiek braukts tikai un vienīgi ziemā (Gislaved Nord Frost 185/65 R14)
2.Komplekts - M/S nedaudz pabrauktas, protektora zīm ~5-6mm, ar kurām tiek vilkts pa vēlu rudeni un agru pavasari (Michelin, modeli neatceros, 185/60 R15
3.Komplekts - 100% jaunas vasarenes (SaVa Intensa, 205/55 R15)