View Full Version : Sony PSP-atsauksmes??
http://www.apollo.lv/upload/2006-07-21/78680/psp-300.jpg
Man interesē vai kāds ar kautko tādu ir lietojis.
Kādas atsauksmes?
Es izlasīju šo (http://www.apollo.lv/portal/news/articles/78680), bet man interese nezuda :)
Edited: Es noprotu ka visstulbākais šij ierīcei ir UMD formāts un Memory Stick Duo format
Laba manta, tikai pērkot jāskatās vai nav jaunā firmware, jo to patreiz vēl nevar downgreidot..., citādāk ar kreiso firmwari, no memstika geimus var schkjilt, kurus savukārt var ēzelītī novilkt.
Kā portable game player -labs.
Es ar paspēlēju, laba manta, autobusā kad nebija ko darīt forši bija uzraut Vice City Stories. Cenas arī šim ir nokritušās.
Jā, labs portable pleijeris. Ja uzliksi 1.5 vai kādu no Custom Edition Firmware tad varēsi spēlēt novilktās spēles, spēlēt citu konsoļu spēles, izmantojot dažādus emulatorus, skatīties Divx filmas un daudzko citu. Tagad jauns PSP Base Pack maksā 140ls. Un GTA sērija uz šīs platformas vienkārši iespārda - grafika satriecoša. Pērciet ! ;)
Tagad jau 3.40 OE firmware ir. - Tur viss bumbās.
Nespēju vien nopriecāties par PSP, kgan tai pat laikā parastos PS ciest nevaru.
Portablais variants šiem tiešām ir izdevies....
Man kaa toposham pirceejam arii dazi jautaajumi:
Vai divx var skatiities ar nekrakoto firmvare?
Cik ilgi tur baterija, skandinot mp3?
Man kaa toposham pirceejam arii dazi jautaajumi:
Vai divx var skatiities ar nekrakoto firmvare?
Cik ilgi tur baterija, skandinot mp3?
Ar nekrakoto firmwari tu nevari skatīties mpeg4 - tikai caur kkādu orģinālo sony konvertoru izlaižot, da i uz PSP tur players ir jāaktivizē.
Kā mp3 vai ne mp3 ar standarta akumulātoru 1800mAh nu līdz 8h - var nopirkt ietilpīgāku 2,2Ah aķi - ar to mazliet ilgāk.
Var, vienkārši jāpārkonvertē video fails PSP MP4 formātā. www.psp-hacks.com Download sadaļā ir daudz softi, lai to izdarītu. Izšķirtspēju samazinot uz 368x208 pikseļiem, iegūst daudz mazāku video failu - vairāk ielīdīs atmiņas kartē. Šie MP4 video faili arī ir jāsauc tā - mvXXXX, kur "X" vietā ir cipari. Tikai tad integrētais MP4 atskaņotājs spēj atrast video failus un tos atskaņot. Arī pa visu ekrānu. :cool:
Par bateriju - buļļu kakas, pēc kāda laiciņa tev tas PSP pāris stundas tik turēs. Labs risinājums - eBay iepirkt rezerves aķus un staipīt līdzi. :)
taads jautaajums- kur var dabuut tos krakotos firmware`us?
Mani arī tas interesētu. Pagaidām stāv orģinālā firmware.
Pāris postus augstāk ir adrese kur var dabūt firmwarus.
Man ir bijusi darīšana ar abiem - resno un slimo PSP, slimais diezgan vieglāks, un plānāks arī ja uzliek vienu otram blakām uz galda. Abiem ierakstīju flashoto programmu, tik ar slimo mazliet lielāks čakars jo viņu nedrīks vispirms downgreidot uz 1,5 firmwari un tad rakstīt kādu no jaunām, bet tur uzreiz vajag pa taisno kādu 3,71 utt.
Moš foruma noteikumus būtu tomēr jāievēro?
http://www.eoz.lv/announcement.php?f=69
par firmvāru maiņām psp viss nav tik vienkārši: nopumpēji un iešuvi. Vispirms ir jāzin kāda ir esoša firmware un kāda ir board versija. Un tikai tad var pieņemt lēmumu ar kādu metodi, kādus loaderus jāizmanto un vai vispirms nav jātaisa downgrade. Piedevām firmware katram gadijumam ir atsevišķi jākompilē. Jo būtībā psp firmwares upgreids kā tāds neeksistē, process notiek modificējot firmwari ievērojot crc attiecībā no kaukāda katram modelim unikāla seriālā nr.
A to citādāk nobrikosi savu psp un varēsi izmest viņu miskastē, vai meklēt kādu saplēstu psp no kā kontrolieri noraut.
Ja nezini, kas ko un kā, labāk samaksāt un lai to izdara zinošs cilvēks
Tagad pa taadu lieto kaa iespeeju nobrikot var neuztraukties http://psphacking101.com/node/65
Mocam tik ilgi kameer esam dabuujushi veelamo!
Un ar to ir daudz vieglāk downgreidot resno PSP uz 1,5 Firmwari un pectam ierakstit jaunaku Custom firmwari, jo ar tiem downgraderiem ja ir versija pāri 3 kurai tur, nemaz nevar nodowngreidot, jo vajag pirkt speciālu tur noteiktu spēli(orģinālo). Izmantoju to variantu gan uz rensā psp lai ierakstītu custom firmware, gan uz jaunā, slimā PSP, tad tik vajadzēja mazliet savādāk memory stick uztaisīt, lai izlaiž to ka jaraksta 1,5 versiju.
Pasaki kas tev pa versiju un es tev downgreidoshu.
Protams, ja ir interese!
Pardodu PSP 120LS ideala stavokli 2GB Pro Duo Programma 3.52 M33-4 VISS LIDO!!!:D:eek::cool:
man būtu jautājums par psp. dzenot firmwari psp nokārās un tagad pie ieslēgšanas mirgo tā zaļā lampiņa un neslēdzas iekšā ko lai dara lietas labā un vai var kautko izdarīt vispār ??
man būtu jautājums par psp. dzenot firmwari psp nokārās un tagad pie ieslēgšanas mirgo tā zaļā lampiņa un neslēdzas iekšā ko lai dara lietas labā un vai var kautko izdarīt vispār ??
Izņem bateriju un flash, un slēdz iekšā caur kabeli, tad ieliec bateriju un formatē flash. Kautkā tā.:)
es saku domat par psp.. man tadu vajag.. es tiaki nezinu, ko ar vinju darishu...
es saku domat par psp.. man tadu vajag.. es tiaki nezinu, ko ar vinju darishu...
Nu varēsi uz fleškas sadzīt geimus, šamam ir arī daudz citu platformu emulatori kuriem ir labi geimi.
Vēl ar šamo var riekstus dauzīt.
p.s. man pašam ļoti patīk - forša manta.
man tadu vajag.. es tiaki nezinu, ko ar vinju darishu...
Kāpēc tad tev viņu vajag, ja tu nezini, ko ar to iesāksi?
Labi uzkrakots PSP rullē -slimnīcā guļot pārliecinājos. :)
Mājās gan es tādu nespēlētu un ja citu ir ko darīt, arī ne. :P
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.