View Full Version : Scythe
Instigater
10-18-10, 20:57
Kuri tagad iekš LV velk iekšā Scythe produkciju? Vajag high performance 80x80 ventu uz hidrodinamiskajiem gultņiem un 4-pin vadību.
Instigater
10-18-10, 21:16
Skatos, ka signe.lv ir mazāka cena. Kā ar šamējo pieredzi, kāds ir pircis tur? Ar memo.lv garantijām varu teikt tikai to labāko.
Starp citu, varbūt vēl kādu citu ražotāju varat ieteikt? Neatrodu neko niknāku par Kama Flow 2 ar 2900rpm, tiesa, nav PWM. :(
Cik es zinu, tad Scythe Muggen 2 Rev. B (http://memo.lv/index.php?l=lat&s=product&id=1569) is THE ONE to have.
Instigater
10-19-10, 07:55
Es taču teicu, ka vajag ventu, nevis kūleri! :doh:
p c.lv (bez atstarpes) arī izplata scītes produkciju, bet lapa jamējiem jau diezgan ilgu laiku ir pilnīgā d***ā..
da ta bode pati par sevi ir d***ā :emo: un neko jamie neizplata- ievelkt šad tad kādu krāmu no ebay vai caseking.de akcijas preces :emo:
ņem vien @ memo ;)
Es taču teicu, ka vajag ventu, nevis kūleri! :doh:
Pardon!
Par p c.lv piekrītu aspms - ja pasūtīsi, gaidīsi ilgi un dikti, kamēr jamie tevi baros ar solījumiem. Pēdējā vieta, kur iepirkties!
Instigater
10-20-10, 21:07
Nu par signe.lv tagad varu teikt to pašu, cilvēks vispār neko nesaprot, pat no online sistēmas paziņojumus nelasa. Tiesa, arī memo.lv webā norādītie 5 gab. reāli ir tikai 3, tur gan atvainojās, ieteica citus variantus.
signe.lv tikko panemu ITX komplektu, Pirms 11 no rita pasutiju,17 jau vareja braukt pakal. Garantijas talons gan nebija, ceks ka garantija :shura: par to gan japainteresejas, kas un ka. Par cik man viens iecienits ineta veikals bankroteja (digiparks), tad nacas meklet citu variantu. memo.lv nepanemu tikai tapec, ka nebija man nepieciesamais keis (vismaz @ homepage).
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.