PDA

View Full Version : ZB smirdoshi auto

kiwi
08-07-06, 23:01
OK, es vairs nevaru normali pabraukt.
Katru reizi, kad izbarucu cauri Rigai, pa celjam gadas vismaz 1-2 autinji, kam no izpuuteeja naak tik suudaina smaka, ka vaajpraats, nav iespejams iztureet. Dazhiem veel nenormaali melni duumi. Jutu lidzi tiem, kas ar kabrio braukaa :D

Kaa vinji var iziet tehnisko apskati?

Es gadus 5 atpakalj ar savu 84 gada audi vienreizi neizgaju delj izpludes gazem, bet man ne tuvu nebija tadas smakas (tiesa tas bija benzins)

marihuans
08-07-06, 23:02
man ar ir :D
eed ellju nedaudz..bet septembrii tiks mainiiti gredzeni un tad es vairs nesmirdeeshu :D

kasparsss
08-07-06, 23:06
kamazi jau it seviski eed ellu utt !!
parasti pirms TA iziesanas viis tie sareguleets un tad naakoso gadu lauta vala taam gaazeem!
jo to auto saferiem viss ir po*** ! Kurs pats smird peec taam gaazeem :D :D

krishxxx
08-07-06, 23:12
Kiwi, tu no aljaskas? Aizbrauc uz Latgali, katra otraja csdd, kur tehniskas dla - 20ls + shnabis.

Nu mums mahsina ir filtrs, so nekadas smakas nejuutu kopsh saab 9000 laikiem. Vienigi vizualais no tam mashinam patiesham ir graujoshs.

veisix
08-07-06, 23:23
ka vaajpraats, nav iespejams iztureet.
Kaa vinji var iziet tehnisko apskati?
:D 1) masaina ir jabut kondishkai otrais, ar tadam mashinam neiet tehnisko apskati....

Remus
08-07-06, 23:56
par apskatēm vari nebrīnīties... Pazinjam sencis izgāja apskati, kamēr strādāja mežā ! PriekÅ¡nieks vienk nokasīja viesiem vecās uzlīmes un uzlika jaunas :D

IronSoul
08-08-06, 08:04
Un taas gaazes jau ar naak no tiem eerglliem, kuri iedomaajushies ka vinnu diizeliits ir baigi sportiskais un bliezz pedaali liidz galaam kameer nabaga diizeliitis duumodams mokaas un iet uz priekshu !

Cik taadu nav redzeets :(