PDA

View Full Version : Wireless problēma -

Ghenis
08-07-06, 17:03
Tā, ir sekojoša problēma - ir DLink 614+ Wireless ruuteris .Jaunaakaa firmware . ( 2.34) . Otraa galaa ir DWL-122 USB wireless adapteris. Ar jaunākajiem Driveriem.Reāli datoram, kurš ir rūterim pieslēgts ar vadu nets pienāk, pakešu zudumi - nav . Datoram, kurš savāc USB herņu - nestabils savienojums, zūd paketes un vispār savienojums izturās kā puņķis vējā . Pēc sazināšanās ar DLink supportu tika ieteikts - ""Change preamble type whatever it is. " . Neko nelīdz. Kaut kāda 4x mode ar` ir tikusi ij iehrenizēta, ij nahrenizēta . Rūteris atrodas 20 - 30 Cm No griestiem, uz skapja. Attālums starp USB adapteri un Rūteri - 6 m . Signālam jāšķērso vairākas sienas. Datoram ar USB adapteri Windows uzrāda tīkla "stiprumu" uz max. Kādi risinājumi ?

HX_unbanned
08-07-06, 17:24
Sienas no kāda materiāla?

vimba_zlobnaja
08-07-06, 18:14
Ghenis sākumā personisks jautājums - deep.lv?

Sienas varētu traucēt pie signāla stipruma/ātruma, bet pakešu zudumi... R@imiza hjelp, cilvēkam vajag palīdzēt!!! Es neko citu nevaru izdomāt.

Instigater
08-07-06, 18:31
uzlikt citu kanaalu

Kuuminsh
08-07-06, 18:48
Nuuuu
paaris sienas :)
Ko var gribeet :)
Pie kam.. diivaini ka jamais nevis saka ka siknaals ir vaajaaks un samazina aatrumu.. bet joprojaam meigjina tureet maksimumu.
Paluuri setingus ka alai iemaaca tam luuznim, ka nav vislaik paar variiteem jacenshas tureet max.

Ghenis
08-07-06, 20:23
@BOFH - Māja ir ķieģeļu. Vismaz no ārpuses. Un pēc manuāļa tam lūznim(adapterim) neko nevar iemācīt . Vai arī tu domā lūzni D614+?
@Vimba_zlobnaja - nevis deep.lv (Tas saits savu laiciņu nefunkcionē), bet tracker.deep.lv . Same good old, Ghenis . Diivaini, ka neesi useru listee, bet esi aktīvistu galerijā . WTF ?
@Instigater - kanāls itkā ir mainīts, bet ņemot vērā, ka nolādētie zviedri ļoti aktīvi izmanto wireless, varētu būt novērojama kkāda ķip konfliktēšana ? Un kādus kanālus labāk izmantot ?
Ak jā, iemetu skrīnus no konfiga:

vimba_zlobnaja
08-07-06, 22:30
@Vimba_zlobnaja - nevis deep.lv (Tas saits savu laiciņu nefunkcionē), bet tracker.deep.lv . Same good old, Ghenis . Diivaini, ka neesi useru listee, bet esi aktīvistu galerijā . WTF ?
He he, nu tad priekā, Ghenis. Aktīvistu galerijā esmu tāpēc ka biju aktīvists jau no live laikiem, bet pēdējos mēnešus nav sanācis iebrist in deep. Izmēģināju visas savas populārākās paroles un nefiga, laikam esmu deletēts un mans upload reits (>4) ar dažu simtu GB handikapu tu tūū :( Kā lai to tagad pārdzīvo ;) ?!? Da labi, kaut ko jau izdomāsim :D

Ghenis
08-10-06, 17:11
Hmm, izrādijās, ka kaimiņu Muhameds izmanto tādu pašu wireless kanālu. Nomainīju kanālu, viss bumbās. BTW - cik stulbam jābūt cilvēkam, lai atstātu open wireless tīklu ar defaulto administratora paroli? Inets na šaru. :D

Instigater
08-10-06, 20:45
Cik stulbam ir jaabuut, ja taadu kaiminja labveeliibu neizmantotu?

mrlobber
08-10-06, 20:57
kaimiņu Muhameds

Izklausās labi :D

Ghenis
08-11-06, 00:04
@Instigater - man pie vienas sienas ļaptopam no viņa tīkla ir labāks signāls. Un picērijā 1. stāvā viņa signāls ir vispār dievīgs. Vislabākais, ka rūteris ir ar fīču - nahrenizēt logus. Resp., restartējoties viss, kad, kur un kas konektējies, pazūd. Kool . Pēc logiem spriežot, neesmu vienīgais, kas izmanto haļavu. Intresanti, cik ilgu laiku viņam prasīs WEP 256 Bit kriptēšanas noņemšana? Man gribas privātu haļavu.
@mrlobber - manu kaimiņieni sauc Muhameds . Es zviedru vietā neizturētu visus šitos te "bēgļus". Dzīvo kā nieres pa taukiem . Paldies dievam, ka otrdien atpakaļ uz Latvju zemi.