PDA

View Full Version : Asus P5B-Plus neiet tālāk pa Bios ekrānu

janka^
09-30-10, 13:01
Džeki palidziet lūdzu man te tāda problema, aizvakar smuki mierīgi kompi ieliku Sleep režīmā (win7 home prem) un nākošā rīta slēdzu kompi iekšā un viss itkā notiek, bet neko nerāda, visa dzese iet, hdd iet, diskdzinis ari iet. Tad nolēmu pamēģināt izņemt Bios bateriju un ieliku jaunu, itkā aizgāja, bootojas augšā ātri, parāda, ka over cloaking failed un piedāvā atjaunot setingus ar F1 un F2, nospiedu F2, lai būtu default un vis aiziet, kompis šance ideali kā jauns. Kad taisu restart kompis jocīgi izslēdz visu dzesi un pilniba izslēdzas uz 4-5 sec un, tad ieslēdzas un tālak pa Bios logo netieku, pirms visa šitā kad veicu restart visa dzese turpināja strādāt. Es pamēģinaju no Asus grāmatas "Clear RTC RAM" jumperi iznemt un ielikt, bet rezultats tas pats. Vienigais veids kā piestartēt kompi ir izņemot bateriju :(

Sistēma:
c2d 2,4ghz
Asus P5B-plus
4gb Ram
320gb WD HDD
560W Chieftec
video 7600GS

Brainless
09-30-10, 13:27
Pāršuj BIOSu, ja pats nemāki, tad ir tepat lietotāji un var atrast kantori, kas to izdarīs, protams, ne par velti.

janka^
09-30-10, 14:08
Pāršuj BIOSu, ja pats nemāki, tad ir tepat lietotāji un var atrast kantori, kas to izdarīs, protams, ne par velti.

Paldies, bet es ar biosiem labak nenem6os, man tik gribas zinat mo6 ir kads cits variants, kas lidzes ja ne, tad es kraju naudu jaunai matenei, remontet pa naudu vecu mateni nebus taa verts :(

Brainless
09-30-10, 14:30
Sliktākajā gadījumā pāršuj pats ar EZ FLASH, kad vairs nav ko zaudēt :D

janka^
09-30-10, 14:33
pagaidam es vel gribu dzirdet citus variantus, ja ta di ir protams :beee:

melts
09-30-10, 14:33
asus platēm to ļoti vienkārši un drošvi var izdarīt no windows vides :)

pašam arī šādu paziņojumu reizēm parāda, tikai es par to neuztraucos. jo visādi citādi plate strādā lieliski :)

brachkapc
09-30-10, 20:30
citreiz gadaa taa ka ram vajag voltus bik pacelt vai nolaist oc no ram un tad parasti aiziet vismaz man ar manu asus p5b-deluxe taa ir gaajis gadiem .. kad kkas nogljuchii ... :D

ArchijsA
09-30-10, 20:55
Kad startējas nepīkst?