View Full Version : Creative x-fi surround 5.1 USB2 vai PCIE ?
Sveiki.
Interesē vai būs kāda starpība preformancē, kvalitātē starp USB skaņas karti un parasto PCIE?
Skatos uz Creative x-fi surround 5.1 USB. cena +- 40Ls, parastās PCIE līdzīgiem parametriem maksā arī 30-40Ls ko labāk ņemt?
Ja kādam ir ko piedāvāt jauna lietota PM.
Paldies.
Sakarā ar upgrade varu piedāvāt\ Creative sound blaster x-fi xtreme audio \PM šādu (http://ask.creative.com/wwimages/general/product_guides/main-prod16770.png)
cik forumos esu lasijis tad iekshejie varianti creative ir labaki
bet kapeec neskaties uz ASUS xonar produktiem - vinjiem ir labaka atieciba cena/ko tu dabu (bang for the buck)
un veel viens moments draiveri - creative shajaa zinjaa smagi atpaliek no ASUS
es ar savu X-Fi Elite Pro smagi mocijos kameer daudz maz dabuuju stradajot, un tik un taa meedz kautas nogljuchiit
Ja spēlēm, tad Creative, ja filmām/mūzikai, tad Asus Xonar.
Ja spēlēm, tad Creative, ja filmām/mūzikai, tad Asus Xonar.
Asus Xonar arī atbalsta EAX3 un simulē EAX5... vismaz tā viņi raksta
tā kā spēlēm arī der...
ASUS Xonar D2 :ok:
Lietoju ~ gadu, ļoti ok.
http://theonlyway.net/xonar.jpg
un veel viens moments draiveri - creative shajaa zinjaa smagi atpaliek no ASUS
ko tu tur mocījies? Man arī ir Elite Pro. Kopš pirms gada Creative izlaida W7 draiverus nekāda mocīšanās man nav bijusi. Strādā tip top. Spēlēm ir must have.
ko tu tur mocījies? Man arī ir Elite Pro. Kopš pirms gada Creative izlaida W7 draiverus nekāda mocīšanās man nav bijusi. Strādā tip top. Spēlēm ir must have.
ar integreto karti nedraudzejas
un ar mates plati bija problemas (vajadzeja bios updeitu taisiit) lai palaistu
ar integreto karti nedraudzejas
un ar mates plati bija problemas (vajadzeja bios updeitu taisiit) lai palaistu
te drīzāk ož pēc likasrokas.lv integrētā ofic biosā jāatslēdz.. tad viss ir čiki.. :doh:
te drīzāk ož pēc likasrokas.lv integrētā ofic biosā jāatslēdz.. tad viss ir čiki.. :doh:
bet ja vajaga gan vienu gan otru lai strada....
bet ja vajaga gan vienu gan otru lai strada....
pamato - priekškam?
DeadlyShooter
10-04-10, 20:40
Kāda starpība priekškam? Varbūt lietotājs grib spēlēt spēles un skatīties filmas vienlaicīgi.. vai ir 5 istabas un katrā vajag savu mūziku / filmu atskaņot.. :D
pamato - priekškam?
kaut vai caur vienu muzons/filmas uz tumbām, uz citas spēles/skapis un tamlīdzīga šņaga uz ausīm, lai nav jāpārsprauž štepseļi
tas, ka nedraudzējas ar integrēto, gan aizdomīgi, ir darbinātas 3 vienlaicīgi bez problēmām (tiesa gan, neviena no viņām nebija kreatīvais kraps)
fimas (spdif) room1 un mikrafons iet caur integreto
filmas (spdif) room2 muzika un games caur creative
veel planaoju room3 slegt klaat bet tur vadus nevar izvilkt skatos wireless risinajumu un visticamaak tad buus veel Nr. 3. skanajs karte, vai kaads all in one USB wireless risianajums
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.