PDA

View Full Version : Mazliet Par Cd-rom Palīdziet

konis22
08-06-06, 00:23
Man tāda nelaime ka mašīnā ieliku sd-roomu!!!Nav cd atskaņotāja un tapēc prātā nāca izdoma!!!Nelaime tikai viena.....nejau tas ka pārlektu dziesmas.jo tādu bedri uz ceļa atrast ir grūti,bet neredzu ne to kura dziesma skan ne laiku!!!!Vai kāds zin kā caur ata interfeisu pierubīt vainu kādu pic vai atmel ccipu tā lai vatētu vadīt to mazo kastīti vismaz atpakaļ uz priekšu(nutas jau būtu)Pause un ja būtu iespējams tad kautkādu displeju arī pieslēgt!!!!!Vismaz tai redz dziesmas numuru!!!Tipa tāda fīča.........:confused:

Kuuminsh
08-06-06, 15:52
Tiiri tehniski iespeejams ir viss. Tachu ja mees taa sapraatiigi paskatamies.. aizmirsti.
Gribi palaist naakamo dziesmu un iepazueet? Peerc CD-ROM kuram ir 2vas pogas uz prieksheejaa panelja.
Ja gribi ekraaninju.. neesi zhiids un noperc normaalu magnetolu.

kipis
08-06-06, 15:58
Ja gribi ekraaninju.. neesi zhiids un noperc normaalu magnetolu.

Labs :D

Torado
08-06-06, 16:01
ka mani uzjautrina ka cilveki megina izgudrot velisopedu(otreiz):D :D :D

konis22
08-06-06, 18:17
Labāk sakat ka neko tādu nēsat fīčojuši un viss!!!!To atbildi centīšos uzņemt kā padomu!!!

Torado
08-06-06, 19:08
Labāk sakat ka neko tādu nēsat fīčojuši un viss!!!!To atbildi centīšos uzņemt kā padomu!!!
Saproti pareizi, buveti jau ir vis visadi zili brinumi. Bet shis nau tas gadijums lai mocitos, iemet kadu magiti kam ir CD pa kadi lati 50 un nemokies!!!

AMX
08-06-06, 20:46
ka mani uzjautrina ka cilveki megina izgudrot velisopedu(otreiz):D :D :D

velosipeeds ir labi, bet cilveeks mellee leetaako piejeu.... tas jau tikai apsveicami ! - mos atradiis un iepostees :) a ja nee .... vopsem saprati.... :D

Torado
08-06-06, 20:52
velosipeeds ir labi, bet cilveeks mellee leetaako piejeu.... tas jau tikai apsveicami ! - mos atradiis un iepostees :) a ja nee .... vopsem saprati.... :D
Es to visu saprotu , un saku OK Rulzz, bet vienmer ir shis riebigais "bet". Tu parekini cik izmaksa displejs+CD-ROM+tas vis ir kaut ka jaieparikte autinja, vai tad tiesham nau vienkarshak nopirkt kadu nedargo magiti? :confused:

Kuuminsh
08-06-06, 20:57
Displejs + cd ir shtrunts..
Interesnati kaa cilveeks kursh uzdod shitaadus jautaajumus uzlodees kontrolieri visam tam pasaakumam un uzkodees atbilstoshu softu?
vai jamais iedomaajaas ka pie atbilstoshaam kaajinjaam pielodeejot vadinjus un vinjus savukaart piepishot pie displeja viss notiksies?
Ar galvu jaadomaa.. miiljie cilveeki. Shitajs topic ir pilniigaakais marazms.

Torado
08-06-06, 21:06
heh:D

Chip
08-06-06, 21:11
Vēl var padomat par mp3 vai cd playeri ar displeju, ko pierubīt autiņas akustikai!

konis22
08-09-06, 14:57
Nee nu viss tas jau ir ielikts massiinaa straadaa ok !!!!Bet gribas biki taapat pamociiteis!!!Nopirkt jau var pat sievasmaati!!!Bet vai viss buutu jaapeerk!!!Cd_roomi meetaajas pilni kruumi taakaa tas neko galiigi nemaksaa!!!Runaajot par lcd un kontrolieri maksaa sstrunta dazzus ls bet redz softu uzbliezt tam kontrolierim ir hrenova!!!!Esmu redzeejis ka lasa divas mikrenes no cietaa un aaraa naak skanja no mp3 failiem bet ar ko tad cd rooms buutu savaadaaks!!!Ata taapat vien ir!

Kuuminsh
08-09-06, 17:31
Ja tu pats neko nejeedz tad klausi ko tev citi saki.
AIZMIRSTI par ideju piebaazt LCD pie datora CD-ROM.
LCD dazhi lakjiki.. muah..
Andriitis ibio.

TritoN
08-09-06, 17:56
Saac macities Asembleru un C++ un peec paars gadiniem vareesi savu AVR ieprogrammeet un priecaaties :D :D :D

Kuuminsh
08-09-06, 17:59
Jo mazaak cilveeks jeedz, jo vinjam viss shkjiet vienkaarshaaks :>

birdy
08-09-06, 22:23
parādi man AUTO, kurā iederās CD-roms ... :D

tad jau labāk to laiku izlieto, lai sakārtotu instrumentus un visādus loriņus garāžā ...

Torado
08-10-06, 00:18
Dzeki neklupat tak tik traki puisim kraagaa :p lai tak cilvekam ir gandarijums pasham aplauzties:D

Instigater
08-10-06, 00:32
Kaa man jau pieriebushies topiki ar vaardu "paliidziet". Memljaki hrenovie, bezsmadzenju radiijumi. Laikam viss speeks tikai rokaas un arii lai CS klopeetu.

Krabis
08-10-06, 15:16
Šis topiks 100% atgādina woot.lv.
No****am un apzākājam cilvēku, bet normāli neko pateikt nevaram.
Tie kas kaut ko zina būtu labāk iedevuši kādu linku un tad lai cilvēks burās tālāk ,bet vieglāk jau ir iespamot un paņirgt.Tāpec jau pa šūdiem kuļamies, jo latvietis otram latvietim neko neteiks sēdēs klusu un lūrēs cik šim slikti iet :rolleyes:

Un konis22 tagad veikalos var nopirkt parastākos cd playerus pa 10-15 ls
ieej kādā saulitē vai maxima un paskaties vienreiz piefiksēju saulites elektro prečo nodaļā pat fenu pa 1,60Ls :D

konis22
08-10-06, 15:29
Paldies veciit!!!!Vot ssis cilveeks saprot kaadam jaabuut iistam latvietim!!!!Nevis kautko uz****t un taapat neko nepateikt!!!!!Pilna latvija ar auniem kas domaa ka jeedz nosaukt tranzistora kaajas un juutaas baigie vecci!!!Veemiens naak uz taadiem skatotoes un taadu bazaraa klausoties!!!Paldies

Kuuminsh
08-10-06, 15:40
Cilveeks ir stulbs un vinjam to ljoti pieklaajiigi pateica jau saakumaa.
Tiiri latviski ir gaaniit pasham savu tautu.. luuk tas gan ir iisteni lavtiski.
+ Apbriinoju dazhu cilveeku tiesmes aiozstaaveet pilniigu plaanpratinjus. Cilveeks uzdot jautaajumu.. vairaaki cilveeki kuri kauko sajedz.. saka ka nav reaali!! Jamais nolamaa vinjus par neko nejeedzoshaam laameem un uzrodas veel viens lunis kursh astaav to kretiinu..
smiekliigi.

kronis22
LASIIT IEMAACIES UN PAARLASI SHITAA TOPICA SAAKUMU.
Idinsh.. un veel ****h ka neviens neko sakariigu shim nav pateicis!!
psc.

konis22
08-10-06, 17:15
Tikai idinss meedz apikt saviu tautieti!!!Kas tu ukrainis kaads esi???Sit masaa taadi kaa tu!!!!Ja nevari pateikt neko par lietu tad neraksti NEKO!!!!Man nepaliidz tava paargudraa pareiziiba vienkaarssi paturi savas domas pie sevis!!!Ja kaads cilveeks grib paliidzeet kaadam tad tas nav nekas slikts.bet ja uzrodas dazzi kautkaadi paargudrie purni no nezkurienes un saak aplikt tad tas nav diezko jauki!!!!Vienkaarssi beidz gudri muldeet un padomaa ko raksti!!!IDINN:D

Kasparz
08-10-06, 17:23
яu|\|44 5|<41dя44|<

Kuulais
08-10-06, 17:57
skatos ka pa labam negribaas nu tad shkiet ka tev vajadzees shito un basta ;)

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=806&d=1155221817

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=807&d=1155222417

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=808&d=1155222425

savaa laika bija dabuunami kur tagad taadu izraut... nezinu
te veel info http://www.kv.minsk.by/has/reviews/36x_infra.html

Kuuminsh
08-11-06, 00:41
Tikai idinss meedz apikt saviu tautieti!!!Kas tu ukrainis kaads esi???Sit masaa taadi kaa tu!!!!Ja nevari pateikt neko par lietu tad neraksti NEKO!!!!Man nepaliidz tava paargudraa pareiziiba vienkaarssi paturi savas domas pie sevis!!!Ja kaads cilveeks grib paliidzeet kaadam tad tas nav nekas slikts.bet ja uzrodas dazzi kautkaadi paargudrie purni no nezkurienes un saak aplikt tad tas nav diezko jauki!!!!Vienkaarssi beidz gudri muldeet un padomaa ko raksti!!!IDINN:D

Idinj.. tev tak nepielec..
Durnis ir tik stulbs, ka vinjam n reizes saka.. un vienk nepielec..
MUDAK.. lasi topicu veelreiz u no saakuma.
Kretiins.

-JJ-
08-11-06, 01:21
konis22

tev vienkaarshi praktisku padomu deva luni..kaadaa jeega tur kaut ko muhljiit, ja beigu beigaas roadstar cd magjis buus labaaks risinaajums tavam marazmam!!

naakamo savu projektu tu saac ar HDD un tad pajautaa, kaa pie HDD ieksh auto pieshuut displeju un puulti, lai vareetu 200gb mp3 krutjiit turpu/shurpu!!

santiim(praata)piseejs dolbannijs!!

Vikings
09-29-06, 18:23
Likt viens otram virsū var citos forumos, šitas nu gan nav īstais.
Esmu redzējis dažādus tādus projektus gan uz Z80 pročiem, gan uz PICiem. Tikai vajag pa netu parakties un atradīsies. Arī visi softi nāk līdz. Ja izdosies atdzīvināt nobeigto cietni, varu atsūtīt to, ko es biju par to savācies. Man viens paziņa arī tādu bija uztaisījis un bija apmierināts.
Patiesībā, es arī sev mašīnā tādu gribētu, jo tam vari mainīt konstrukciju pēc sirds patikas, bet kaut kādam ķīniešu maģītim varbūt lineāro izeju vari uztaisīt, tas viss.