View Full Version : Kaadu VoIP risinaajumu lietojam!?
DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 14:14
Nu taa atkal man sagribeejaas kaadu aptauju un tad luuk shoreiz par VoIP :D
Saaku maajas lietot Skype.. Veelaak uzliku 2viem lielajiem klientiem (viens ~100 kastes otram ~70)
Tagad abi kantori aktiivi jamo izmanto :)
Ja runa ir tiehsi par skanjas kvalitaati, tad laikam jau Skypei skaitaas tas labaakais.
Kas njemalovazhna.. pagaidaam par skype nav dzirdeets nekas ka jamai buutu probleemas ar drioshiibu. Tiesa speciaali mekleejies par sho jautaajumu arii neesmu :)
Vispar laikam buutu jaapmekle.. a janu..
DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 14:27
Malaci ka uzrakstat arii siikaak kaapeec un kas un kaa , bet arii pabalsojat ;-)
Skype, tāpēc ka izskaidrojumu nevajag xD
ICQ, tāpēc, ka daudzi ārzemnieki jamo lieto
Msn, tāpēc, ka daudzi no UK jamo lieto.
hehe
Man labi.. es bez paskaidrojumiem uzkraameeju tiem abiem kantoriem skypi.. visus pieregjistreeju. Tip noliku fakta prieksha ka tagad vinji vinju lietos. Saakotneeji es to liku ar viltiigo domu ietaupiit sev naudu uz mob :)
Veelaak abi kantori panjeem kaudzi ar austinjaam un izdalija visiem darbiniekiem :)
Abiem kantoriem ir diezgan daudz biroju tepat LV un bik aarzemees ar.. taa ka shie arii laikam jau juuuami ietaupa uz telefoniem :)
Tagad seezhu Valmiera.. te vienkaarshi psc. mobilajam nav zonas :) Skype un LTK vieniigie sakaru nodroshinaataaji ar aarpasauli :)
DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 14:50
hehe
Man labi.. es bez paskaidrojumiem uzkraameeju tiem abiem kantoriem skypi.. visus pieregjistreeju. Tip noliku fakta prieksha ka tagad vinji vinju lietos. Saakotneeji es to liku ar viltiigo domu ietaupiit sev naudu uz mob :)
Veelaak abi kantori panjeem kaudzi ar austinjaam un izdalija visiem darbiniekiem :)
nu karstajiem igauniem tas jau notiek sen un liela dala valsts iestaades shitaa sazinaas
Skype, jo ir visu Latvju drugani lieto to vieglaak kontakteeties.
MSN Live, jo visi Anglhu drugani lieto nezkapeec msn.
kāpēc naf atbildes varianta - nevienu? :p :D
Es laikam kātus atstieptu, ja man tagad vismaz skype atņemtu xDD
asgards
Taaqpec, ka neviens nav tikai laameem un pilniigaakajiem luuzeriem :D
Aha, skype nav vainu "nemāku uzlikt", vai arī "kastastāds" jūzeriem :D
Kaut kad sen kaut kur pamanīju vienu spamojam par skype, nolēmu pamēģināt un vēl aizvien lietoju :D Citus pat negribas mēģināt.
Skype un dazreiz Gadu-Gadu
Gadu-Gadu
Baigais ty kurwa jūties? :D
Instigater
08-06-06, 00:23
Lietoju Cisco un Kirk.
Cisco aparaati:
http://www.benchmark-net.com/assets/images/Cisco-IP-Phone-Family.jpg
Kirk bezvadu IP phone:
http://www.popbot.fi/tuotteet/Kuvat/Dect/KIRK4020.jpg
Skype letiņiem, ICQ vāciešiem, MSN (aka Windows Live Messenger tagad...) pārējiem... :D Katrā, protams, ir savi izņēmumi... Pēdējās dienās jūtu, ka F3 733MHz 256Mb SDR133 ar VIA māteni šo visu pie atraktīvas darbošanās nav spējīgs pavilkt pietiekoši ātri... :(
Instigater
08-06-06, 00:36
Probleema ir nevis ar P3, bet gan ar VIA kaa chipsetu - tajaa laikaa tik suudiigus chipus uztaisiit bija jaamaak, bet VIA bija speciaalists suuda chipu razjoshanaa.
DeadmaroZ-TLOTL
08-09-06, 01:01
Nu ko tik shvaka atsauciiba?
Instigater
08-09-06, 01:14
Droshvien taapeec, ka visiem PO!
Fleimam: Cisco sakaru kvalitaate ir stipri labaaka nekaa Skype, lai vai ko te kuuminjsh un citi aazji te censtos iebilst, Shamiem hardwariskai encoding, pie tam iekaartas ir tik advanceetas, ka no fona trokshniem cilveeka balsi speej izlobiit, reaali tas izpauzjas, ka cilveeks var briivi runaat skaljaa telpaa un otraa pusee vinju bez probleem sapratiis. Aparaatiem ir arii audio autogain, tobish ja kaada chiepstiite atnaakusi, tad shamai tik un taa nenaaksies kliegt, visi sapratiis un veel shamaa varees turpinaat TicTac lietot "Tictac - 2 kalorijas dienaa. Elpa svaiga, tikai vaarga"
DeadmaroZ-TLOTL
08-09-06, 01:22
Droshvien taapeec, ka visiem PO!
Fleimam: Cisco sakaru kvalitaate ir stipri labaaka nekaa Skype, lai vai ko te kuuminjsh un citi aazji te censtos iebilst, Shamiem hardwariskai encoding, pie tam iekaartas ir tik advanceetas, ka no fona trokshniem cilveeka balsi speej izlobiit, reaali tas izpauzjas, ka cilveeks var briivi runaat skaljaa telpaa un otraa pusee vinju bez probleem sapratiis. Aparaatiem ir arii audio autogain, tobish ja kaada chiepstiite atnaakusi, tad shamai tik un taa nenaaksies kliegt, visi sapratiis un veel shamaa varees turpinaat TicTac lietot "Tictac - 2 kalorijas dienaa. Elpa svaiga, tikai vaarga"
nu taa varetu buut jo pasaakums nav pa freju ;-)
AndzX8-842
08-09-06, 03:27
Aha, skype nav vainu "nemāku uzlikt", vai arī "kastastāds" jūzeriem :D
Un vēl tādiem, kam tas pogu krāvums liekas nevajadzīgs. Ja varētu iztrimmēt visu nevajadzīgo drazu, varbūt lietotu es arī.
Un vēl tādiem, kam tas pogu krāvums liekas nevajadzīgs. Ja varētu iztrimmēt visu nevajadzīgo drazu, varbūt lietotu es arī.
"Nemāku uzlikt" sindroms? Tās pogas var aizvākt, un paliek redzami tikai kontakti.
Visbiezhaak sanaak lietot skype, i chatam i zvaniem. Retaak sanaak lietot ventrilo vai teamspeak.
Cisco = $$$ :D
Tur ir vel speciali dzelzhi/softs vajadzigs klat bez pashiem telefoniem?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.