View Full Version : vajag padomu/paliidziibu no VGA biosu speciem
taaa - ir viena Albatron FX5900PV (http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=67) - nopirkta jebejaa pa leeto, atnaaca laikaa, vizuaali OK, bet tomeer dead - paardeveejs ir gatavs atgiezt mantas veertiibu (-15%) ja suutu karti atpakalj, bet nu tad ieskaitot shipa izdevumus u.t.t. man uz rokam paliek 5$ no darijuma ...... laikam nav veerts :D
radaas doma ka vareetu buut mosh neriktiigs bios virsuu, jo PC nepiikst ka video vispaar nebuutu ...... piedaavu kaut kaada alus 4/6paku par veiksmiigu uzflashoshanu kaa rezultaataa karte atdziivojas, vai arii atstaat liikjiiti dakterim ja operaacija izraadas neveiksmiiga :)
interesenti ir?
Njā...
Bet vai esi +- pārliecināts, ka bios dimbā?
Protams vari pamēģināt vai vispār flashojas, tik pameklē kādu PCI video karti...
A ko pārdevējs? Dievojas, ka viss bija ok?
paardeveejs jau agraak paarbaudiic un vienmeer viss bijis OK
Tad jau var pamēģināt ieflashot...
Tur jau nekā sarežģīta nav. Pats mierīgi vari pamēģināt, ņemot vērā, ka principā zaudēt nav ko :)
Info par to kā... Atradīsi te:
http://www.mvktech.net/content/category/4/67/37/
Ko tev vajadzēs:
PCI VIDAKU, (hoķ 2 vai 4MB)
1 x Diskec (tādu kas strādā :) )
Izlasīt manuāli un nokačāt NVFlash vai kā viņu tur...
Un pats grūtākais, bet nav neiespējams:
Tajā pašā saitā (daudzi viņiem jau ir) vai kur citur (HVZ kur) atrast atbilstošā biosa imidžu..
Lai veicas! ;)
kaada makarona peec lai es no Jav'za kaut ko pirktu caur jebeju ? un veel noreekjinaatos USD? un vell runaatu par shipa izdevumiem?
Viņiem pat ir tavs bios:
http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,141/parent,category/
paldies par padomiem, bet man labaak sex patiik ar sievu :)
:) Es nebšaubos ka tev lauž lasīt kā to dara...
Nez te ir kāds neglābjams alkaholiķis, kas par 4 aliem mēģinātu ?
es vnk aiz neko darīt pameģīnātu,bet man nav kur izraut kompi ar AGP.
aizvediisi mani piektdien uz enguri, varbuut apstiishos! :)
pie reizes apmekleeshu tur kaadu festu... :o
DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 11:39
eu nu bet vai citaa kastee tu vinu esi meeginaajis?
skatuss - a kas Enguree par festu 5dien? ja buushu ar auto Riigaa, tad protams ka atvediishu tevi liidz, tik man veel nav 100% paarlieciibas ka shvaagjerim nebuus jaadod auto 5dien un tad pac ar vilcienu uz Tukumu un tur jau buus auto pretii ..... varu arii tevi panjemt vilcienaa liidz un Enguree aizvest peec tam :)
DeadM - palasi pirmo postu - 3 dazhaadaas kastees ....
Nav tur labadaba.lv gadienā?
DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 13:37
skatuss - a kas Enguree par festu 5dien? ja buushu ar auto Riigaa, tad protams ka atvediishu tevi liidz, tik man veel nav 100% paarlieciibas ka shvaagjerim nebuus jaadod auto 5dien un tad pac ar vilcienu uz Tukumu un tur jau buus auto pretii ..... varu arii tevi panjemt vilcienaa liidz un Enguree aizvest peec tam :)
DeadM - palasi pirmo postu - 3 dazhaadaas kastees ....
ui man peec atvalinaajuma gruuti ar uztveri :D :D :D :D :D Nu tad shaubos vai taa ir BIOS vaina
njaa, bioss jau ne no shaa, ne no taa nesachakareejas! :)
vai ir verts vinu pacelt?
monstrs ta4u ...3x40mm fani :D - ar tadu fig izgulesies!
Nu visdrīzāk ka tā tā vaina nav, protams, ja tas vecis nesprauž batonu par to ka viss bija kārtībā un pats ir sačakarējis biosu un nezin kā dābūt atpakaļ, lai gan tas ir maz ticams...
Sharix vienkārši vajadzētu viņam ielikt slikto reitingu un norīt to krupi :)
Bet pamēģināt vai bios vispār šujas un tam var tikt klāt jau neviens neliedz...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.