PDA

View Full Version : PC&C 1KW Latvijā!!!

Skarbais
08-04-06, 16:27
Nu ko ir beidzot klāt :D

PC&C 1KW Turbocool Crossfire edition.

Smags bez gala, iepakots, loti droshi, gribeejaas jau taisiit valjaa :>
Vadi visi notiiti ar zekjiiteem, loti akuraati. pirmie iespaidi, mhhh Lielzzzzz :)

Saaku likt iekshaa, bildes (attachos), kaa jau biju gaidiijis nebija tik viegli un muuli keisam vajadzeeja izjaukt.
Ar nelielu chakaru ieliku, vadu mudzeklis konkreets paari palika, tagad sisteema ir gatava Quad SLI vai Crossfire+ Physics :)

Pieskiilu, un uzreiz saapratu par ko runaaja Angelz, ir diezgan skaļš, bet par cik man lāpstiņas WC suuknim saveerptas, kopeejais skanas juuklis man iet pie sirds :D

Kas man ļoti patika, bija tas ka shis razhotaajs katru modeli paarbauda izmantojot desmitiem testu, kas vien liecina par kvalitaati. Domaaju shpans 3 gadiem man pietiks. R600 buus CF rezhiimaa kad iznaaks, so power is needed ;>
Esmu loti apmierinaats ar pirkumu, un ceru ka arii citi muuseejie turpinaas sho celu uz augsta ranga HW, kaa EOZ, NO-TEAM un citi ekstremāļi :)

Bildes attachos ;)

Kuulais
08-04-06, 17:22
apsveicu ar megaKuulo pirkumu ;) lai tas kalpo tev ilgi un uzticiigi :rolleyes:

btw pats ar nenocietos un panjeemu tiiri ok variantu, protams ne taadu extreem, bet nu tomeer.... TG900-U95 (TURBOJET)

tolx
08-04-06, 17:26
es tagad tēloju ekstrēmistu un kurinu X2 ar 1,6v uz gaisa (BT gan.)

Kasparz
08-04-06, 17:34
es tagad tēloju ekstrēmistu un kurinu X2 ar 1,6v uz gaisa (BT gan.)
Es gan tev neieteiktu tā kurināt, bet no manis labāk piemēru neņemt.

tolx
08-04-06, 17:36
labi,labi,metīšu jau zemāk,metīšu. 1,5v būs labi?

skaktuss
08-04-06, 17:40
es gan savu turu ikdienaa uz 1.6+ :o

sifozais, kolosaala mantinja! es jau dzirdu, kaa visi te siekalojas riigaa! :)

Kashelz
08-04-06, 18:14
Heh, kam te jaabaro 1.6v, lai vareetu nostabilizeet 2.6 - 2.7Ghz uz X2Opterona? :p Man viss notiek pie stock voltage un tad jau paliek par karstu ar dualcores defalto cooleri, lai nodzeseetu 2.8+ Ghz! Tas TT BT ir tik labs? Udeni vajadzeetu uzmest, lai var paluukot kas notiek pie 1.5v!

BTW Apsveicu Sifozais ar labu mantu, buus jabrauc kaut kad ciemaa apluureet un aplaistiit :)

TritoN
08-04-06, 18:47
es jau dzirdu, kaa visi te siekalojas riigaa! :)

Pilniigs bulshits :D :D :D Es vismaz savu barokli nedzirdu vispaar :p

Skarbais
08-04-06, 19:05
Nav par ko :)))

Brauc tik ciemaa kashelz, vareetu arii paklokot to manu svalku :D

BTW 900W Tagan ari nav nekaadas beernu speeliites ;)

sTYLEeX
08-04-06, 19:19
Man tāds baroklis laikam neielīstu keisā, nāktos ņemt ārā cdiku :D

Skarbais
08-04-06, 19:28
Garš jau ir, bet nav tik traki.

Vieniigi briinos ko vinji to dzeseeshanu svaadaak naf uztaisiijushi...

Nacaas no keisa augsheejo ventu upureet, jo nepodlezhila ievietoshanas sekaam :D

Blee un izskataas ka rams nelauj iet virs 2,7Ghz, jo taimingi pa strauju :///

Rams OCZ GOLD GX XTC, virs 2,8V vinji kluust jociigi :///
Vismaz taa sapratu peec 10 mit restartiem, hmzz likt 3-4-4-8? Negrbiuuuu :rolleyes:

Labs ir meeginaashu defaultos DDR 500 ar 3-4-3-8 :confused:
Taa ir 2,7Ghz, 2,8V dimm...

Likshu procim 1,55 un maukshuu virs 2,7Ghz.
Un domaaju ka pietiks man jaudas liidz Kentsfield vai 4X4 iznaakshanai.

2,71 Ghz, pagaidaam stabils, doshu burn in. Izskataas ka pats CPU taalaak neiet, jo liku atminjai pat value taimingus.... :/
Vajag kaadu padominju ko sakaat? Ir veel taa CPU VID control, bet to meeslu nemaaku lietot :/