PDA

View Full Version : Pirkšu Honda Civic

kasparsss
08-03-06, 22:39
es tiesi taadu pasu autinu nemsu tikai 1,3 bezdziinu jau pasuutiits no De

jonixins
08-03-06, 23:05
1.3 pasam nepatika + slikta salona izolācija, bet visādāk savādāk, gludekļi rulzz :D:D

kasparsss
08-03-06, 23:10
es arii gribeetu jau 1,5 bet nekaa nesanaaca !

Jav
08-04-06, 01:26
vajg 1,6 :P

Gurtais
08-04-06, 01:43
es jau nu njemtu ja varetu atrast nonojatu Honda CRX ibio rio dizhenerio, tas ir spridzeklis mazins :D

IronSoul
08-04-06, 07:46
Laba izveele ! Hondas patiehaam rulle ! Pabraukaaju ar pavisam veco Accordu ar 2 litru V16 kaa vinnsh gaaj un vadaamiiba perfekta ko tu vinnam liec to shameejais dara !

DeadmaroZ-TLOTL
08-04-06, 10:06
Njaa un tad briinaas kapeec tik daudz iet bojaa uz latvijas celiem (grunts)....

Instigater
08-04-06, 10:45
http://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/icon_smile_bmwkick.gifhttp://www.bmwpower.lv/images/forum/smilies/super.gif

DeadmaroZ-TLOTL
08-04-06, 10:53
Tad jau tieshaam labaak kaadu 5taas seerijas MBW

krishxxx
08-04-06, 14:36
5as serijas BMW pret Civic? Ti shto, ar galvu nedraudraudzejies Dead??? Cenu/apkopi/paterinju salidzinot ir konkreti divas dazhadas mashinas. Turklat dinamika Hondai vnm bus labka par BMW ;)

No offense, bet parsvara divu veidu cilveki perk BMW - tie kuri to patiesham var altjauties, un tadi kuri brauc ar <95`o gadu, taisa ar 325 ziema pilnigakos idiotismus uz ezera vai ledus un \m/ fano \m/ bezjega par BMW.

DeadmaroZ-TLOTL
08-04-06, 14:41
Zeel ka nav apkopota statistika cik negadiijumi notiek ar mazaas klases auto ...

Jav
08-04-06, 14:56
Būtu jāapkopo procentuāli letālos gadījumus nevis netīšu pagrūstīšanos korķos... ;) Redz kā vienmēr, cilvēks prasa par kādu auto, bet uzrodas vienmēr bumeristi un sāk laist savas piiles pa labi un kreisi... :mad: Man enkas nav pret BMW (iespējams, ka tādu arī pirkšu) taču tā pārspīlētā uzbāzība un krānu mērīšana ir kaitinoša no to lietotāju un fanu grupām... :(

Kashelz
08-04-06, 15:50
Es te skatos mazi dzineejinji :) Es sev gribu 2.5+ engine un attieciigi 200+HP :D

marihuans
08-04-06, 17:50
Kasparss ko ta 1.3 njeemi,vai ta tieshaam nebija dabuujams 1.5 16v?
pats ar ar hondu braukaaju tikai taapeec,ka ir leeti. Njeemu kupeju,jo smukaak izskataas un ieprieksh ieksh LV bija lietojusi sieviete :D

pats sev gribeetu e38 kaadu 735..bet no otras puses,ja nedaudz pieliek iznaak honda accord type-r :D

tolx
08-04-06, 17:53
a tu diskus jaunus esi dabūjis? p.s. E28 3,5-4,0l? :D un pat zemāka cena.

aspms
08-04-06, 18:00
A ja tieshaam loti grib un ir lieki 2k Ls arii ar 1.5 civic var dabuut tos 200HP :D By the way me arii met aci uz civic vai accord (bet ceru uz R versijaam)!

krishxxx
08-04-06, 18:21
Dead - vajadzetu drizak apkopot apdolbito cilveku skaitu kuri izraisa satiksmes negadijumus, nevis tajos vnk nokljuust ;)

Tur ari sakratos zila-baltais aplitis....

deff_ins
08-04-06, 18:25
bl ka triekšu bortā jūsu spamu :D
davai runājam par civikiem nevis bmw k???

krishxxx
08-04-06, 20:15
easy deff, neatminos kad eoz @ members spams butu dzeests ;) Turklat shis tachu ir forums, kura ir briva runashana topic un offtopic, so nepaliksim nu woot`iski ok ;)

P.S. pamekle kko www.autolpius.lt
divi chalji atdzina Audi s6 un BMW 540i par respektabli zemu cenu un ideala darba kartibaa ;)

kasparsss
08-04-06, 22:53
Kasparss ko ta 1.3 njeemi,vai ta tieshaam nebija dabuujams 1.5 16v?
pats ar ar hondu braukaaju tikai taapeec,ka ir leeti. Njeemu kupeju,jo smukaak izskataas un ieprieksh ieksh LV bija lietojusi sieviete :D

pats sev gribeetu e38 kaadu 735..bet no otras puses,ja nedaudz pieliek iznaak honda accord type-r :D

ja gribi tu vari man arii savu hondu uzsist gaisaa es veel nesmu paaneemis bet rezerveejis!

andrisll
08-04-06, 23:34
94. gada 3. golfs ar 1,6 dvēseli neinteresē? 1950 eiras
sirēna, imob., ļitaki un veel kkas
aa šis ēd tak tikai 5,5l/100km jauktajā ciklā (benzīns (!))
hondām tomŗ plāni metāli...

DeadmaroZ-TLOTL
08-04-06, 23:46
Dead - vajadzetu drizak apkopot apdolbito cilveku skaitu kuri izraisa satiksmes negadijumus, nevis tajos vnk nokljuust ;)

Tur ari sakratos zila-baltais aplitis....

probleema jau nav zilbaltos apliishos , bet gan tajaa ka nejeedz braukt un tu galiigi nesaprati manu domu , mazaas klases mashiinas nav domaatas braukshanai taalaak par asvalta beigaam , kaa tiec uz grunts taa vinas ir neprognozeejamas un dabuut vinas ar visiem 4riem gaisaa uz gandriiz taisna cela nav ne nekaadas probleemas

Jav
08-05-06, 04:26
Divdurvju Golfi skaitāmi pie mazajiem, ja jā (sakarā ar to, ka tu laikam Civicus pie tiem peiskaiti...), tad tu smagi tikko aplauzies, Ded... ;)

krishxxx
08-05-06, 08:47
probleema jau nav zilbaltos apliishos , bet gan tajaa ka nejeedz braukt un tu galiigi nesaprati manu domu , mazaas klases mashiinas nav domaatas braukshanai taalaak par asvalta beigaam , kaa tiec uz grunts taa vinas ir neprognozeejamas un dabuut vinas ar visiem 4riem gaisaa uz gandriiz taisna cela nav ne nekaadas probleemas
Hvz, gribi teikt ka 2t 735er turas uz zemes labak par 1t H civic? Tak beidz, nav taaa. Tieshi tapec rallija nekad nebrauc ar BMW - jamiem ir ****a piekare prieksh shosejas un pilseetas, pa zemi ar jamo nepabrauksi diezko kvalitatiivi ;)

DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 10:30
Hvz, gribi teikt ka 2t 735er turas uz zemes labak par 1t H civic? Tak beidz, nav taaa. Tieshi tapec rallija nekad nebrauc ar BMW - jamiem ir ****a piekare prieksh shosejas un pilseetas, pa zemi ar jamo nepabrauksi diezko kvalitatiivi ;)

ko tu tam bmw pieseejies , man vini kretinee tikpat cik tev , un tureeshanaas pie zemes nenosaka svars , bet gan baazes garums un platums un mashiinas izsvarojums , lielaakai dalai mazo mashiinu ar savu mazo baazi izsvarojums ir pilniigaa pakalaa un liidzatrto vinas ir loti nestabilas ! Pastaasti man vai tu esi redzeejis jelkad kaadu lielaas klases auto celmalaa meetaajamies taapatvien apgaazushos? Es nee , bet vot mazos kropliishus gan pa pilnam!

tolx
08-05-06, 10:35
nu i gan sacepušies... Dead,mazajiem visvairāk zāģē dažu eksemplāru "kvadrātīgums" (tb īss un plats),no kā tad arī parādās problēmas ar aizmugures staigāšanu.Ja pārvērtē savas un auto iespējas,tad tiešām ir vakars.Bet tas nenozīmē,ka jābrauc tikai ar lieliem auto.Domāt vajag,tad arī viss būs labi.;)

DeadmaroZ-TLOTL
08-05-06, 10:39
nu i gan sacepušies... Dead,mazajiem visvairāk zāģē dažu eksemplāru "kvadrātīgums" (tb īss un plats),no kā tad arī parādās problēmas ar aizmugures staigāšanu.Ja pārvērtē savas un auto iespējas,tad tiešām ir vakars.Bet tas nenozīmē,ka jābrauc tikai ar lieliem auto.Domāt vajag,tad arī viss būs labi.;)

es jau nesaku ka jaabrauc tikai ar lielajaam , bet gan to ka ar mazajaam uz grunts jaabuut uzmaniigam un ja jaabrukaa pa vinu dien dienaa tad labaak padomaat par kaadu lielaku auto

tolx
08-05-06, 10:49
vai arī jāiemet kāds čuguna klucis grabažniekā,ja tiešām izsvarojums sāk besīt.Un vispār,nevis auto,bet braucējs tomēr ir vainīgs.Peace!

IronSoul
08-05-06, 11:27
Civiks buus labs !

Man ir Miciits ar 1,5 12V kaadi 100 Hp un es vareeju notureeties liidzi pa pilseetu (nu gan biku saspringstot) 535 bembim (kautkaada 96 gada vinna jaudaas ennggella acis vinnam nepaliidzeeja) ! Shameejais peec tam muti atkaaris jautaaja man kaads man braukshanas staazzs :D Un briinijas !

A viss ir tiiri aber vienkaarshi ! Maneejais sver gandriiz 3x mazaak :rolleyes: un man parastaa kaarba nevis kautkaads automaats :D Un Latvijaa tos 250 zirgus nav kur baazt tik lieki degvielu baakaa lej :D

A ja es buutu laidis ar HONDU, tad atstaatu vinnu putekllos !

A par taam avaarijaam labaak paskaiti cik taas izraisa tieshi bemberisti !
Neraadot pavarotus agresiivi braucot utt.

murajs
08-05-06, 12:00
94. gada 3. golfs ar 1,6 dvēseli neinteresē? 1950 eiras
sirēna, imob., ļitaki un veel kkas
aa šis ēd tak tikai 5,5l/100km jauktajā ciklā (benzīns (!))
hondām tomŗ plāni metāli...

Par golfu arī domāju, bet gribas tomēr mazliet vairāk komforta, un III golfi manā miestā ir krietni vairāk kā EG Civic!

P.S kasparsss iztīri PM.

kasparsss
08-05-06, 12:07
ir dariits

IronSoul
08-05-06, 14:06
Da nevajag te saakt par plaaniem metaaliem !

Viena gada japaanis saliidzinaajumaa ar taa pasha gada eiropieti buus sapuvis mazaak ! Metaals ruusee neatkariigi kur vinnsh razzots !

Cik ir bijushi japaani gadaas probleemas ar sliekshnniem, bet ne vienmeer (pirmais uz ko jaaskataas) maneejam bija izpuvushi sliekshnni gaisma cauri jau spiideejaa a golfam peec taadas puves izkriit visa apakshaa un tu jau ar dupsi pa asvaltu shlluuc ! Sametinaajaam un tagad braucu kaa kings :D

Protams ruuseeshana atkariiga no saimnieka, ja neruupeejaas par autinnu un laiciigi neapstraadaa, tad shis saruusee neatkariigi kuraa valstii razzots !

marihuans
08-05-06, 18:40
savu hondu es nepaardoshu veel pailgi :)
vai tad .de nevareeja atrast kaadu nopietnaaku? :confused:

ruaajot par to ieshanu..atziishos,ka braukt uz 120-130km/h pa granti nav patiikami,kaut arii man riepas ir labas.
Uz shosejas gan autinsh ir stingri klaat pie zemes un likumus var visus ideaali izfreezet : )

tolx..par diskiem runaajot,neesmu veel panjeemis,jo sanaaca izdevumi savedot auto vizuaalo staavokli labaakaa kaartiibaa. :)
skatiijos uz shiem..hvz,moska pa lielu :rolleyes:
http://ss.ss.lv/msg/lv/51/2529/101132/Un0MGk1qRA==.html

aspms
08-06-06, 10:50
Nu marihuan taas riepas 4 gab aptuveni maksaa 240 Ls- pats taadas nesen iepirku un pashi litaki arii ir labi!

Tominjsh
08-06-06, 12:46
tas tak paziistamais brends Nexen :D :D :D noteikti ljoti labas riepas par 60Ls par taadu izmeeru :D

nosisties bail nav? :D

krishxxx
08-06-06, 13:46
Nexen? kas pa ***nju? :D

Nez, sities mani nost, bet es atzistu tikai brendu riepas - Nokian, BF, Goodyear, Pirelli vai Michelin...

aspms
08-06-06, 17:24

Nez, sities mani nost, bet es atzistu tikai brendu riepas - Nokian, BF, Goodyear, Pirelli vai Michelin...
Nu es jau njeemu 15" pa tiem 60 Ls, a par brendiem runaajot Pirelli katraa otrajaa bodee ir pakaljdarinaajumi! Un par korejieshu progresu riepu un automashiinu razhoshanaa es nesuudzos un ja gribi korejieshu brendus tad nokian un hankook buus prieksh tevis!

kasparsss
08-06-06, 20:19
Nu taa runaajot par hondu civic shodien pabraucu gan ar 1,3 gan ar 1,5 secinaajums jaanem tikai 1,5 !! un taadu arii panemsu !!
pirmdien vakaraa buus bildes!

marihuans
08-06-06, 22:56
malacis kaspar ;)

shodien no seeniites iznaaca vilkt uz riigu un apdzina mani taada kaa man tikai 2 gadus jaunaaka (jaunaa versija jau)
nu teikshu godiigi-iet labi,bet mans 1.6 liekas peec 120km/h labaaks. Kaut vai vinsh arii vilka es liidz 180 vinjam aizgaaju garaam ar palielu paarsvaru.

kaadu njemsi,kupeju vai hecbeku? :rolleyes:

kasparsss
08-07-06, 09:44
kupeja buus!

marihuans
08-07-06, 11:45
Tad jau brauksi pie manis atraadiit,mums jau te vaacaas honda civic coupe klubinsh :)

kasparsss
08-07-06, 12:02
ok varam taisiit !

aspms
08-07-06, 12:49
Es ar naakamvasar njemshu civic coupe bet pagaidzaam tikai izpeetu piedaavaajumus :D ! A man interesee kaa tur ir ar tachkaam no Vaacijas kaadas papildus izmaksas sanaak un vai kaadam ir ir personiigaa pieredze un varbuut ir kaadi De linki iznjemot ebay!!

Kashelz
08-07-06, 13:19
Jaa, mashiinas vajadziigas :) Es te tagad aktivi njemos pa garazju gar Old school BMW E28 Haizivi, darba daudz, japaarliek dzineejs un no mehaaniskaas shprices japaariet uz Motronic, uh kas to lai zin vai dabuushu gatavu, paliigi ir, bet nu tomeer :p Veel shis tas cits buutu arii dzen jaadara, bet laika truukums!

Te chupinja ar bildeem, kvalitaate so so, kaa nekaa telefona fochiks un slikts apgaismojums!
http://foto.apollo.lv/files/Kashelz/large/269401.jpg (http://foto.apollo.lv/albumi/Kashelz/BMW_Power)

kasparsss
08-07-06, 19:09
blaa nu ir psc mans civics izpaliek! viena stulba vecene paneema to! sii veel iedeva 300eur navaru par to lai tikkai dabuuto to vaagi tas ir psc!

marihuans
08-07-06, 20:10
Njaa,nepaveicaas :(
Domaaju jau, kaut kaa baigi leeti..:rolleyes:

kasparsss
08-07-06, 22:55
nekas ganjau atradiisu citu vaagi!

murajs
08-08-06, 15:55
Laikam nāksies atlikt, sākumam paņemšu, ko mazāku!

Instigater
08-08-06, 16:02
Vo, nu ko, lielie muldonjas?!! Staastiet, kura ir labaakaa mazmashiina? Svariigaakais ir pateerinja raadiitaajs, tad seko apkopes izmaksas. Sievietei pieriebies ar sabiedrisko vizinaaties, gribot savu auto.
Cena liidz 1000Ls

marihuans
08-08-06, 16:50
lai atrod labu hondu civic 1,3 ;)
buus gan ljooti ekanomisks,gan varees apdziit uz shosejas nebaidoties ;)

kasparsss
08-09-06, 20:16
ko man diez labaak nemti vai hondu civic 16 vtec vai arii parasto 1,5 16v

sharkz
08-10-06, 00:16
lai atrod labu hondu civic 1,3 ;)
buus gan ljooti ekanomisks,gan varees apdziit uz shosejas nebaidoties ;)

Tas nu gan nav redzēts, ka ar 1,3 motoru var apdzīt nebaidoties :confused: :o
Arī pie lielākiem ātrumiem šitie mazie motoriņi sāk dikti jauki ēst degvielu, bet jā, sievietei, kura ātrāk pa 90 nebrauc, būs tieši laikā :)

Instigater
08-10-06, 00:27
shodien vienu Ford Fiesta 1991.g. apskatiijos ar 1.4l Peec skata OK, bet ar ruusas labojuma peedaam, paskatiijos apakshaa, tur sliksnii roku vareeja iebaazt. Izbraucaam liikumu, pa neliidzenu celju grab, bet kas tieshi, to nevar pateikt. Bish nomaljaakaa vietaa megjinaaju uzstiept ar otro robu virs 2.5 abarotiem taapat nekas nenotiekas, vieniig peec sajuutaam motors tuuliit izjuks pa reizinaataajiem. Mosh konkreets eksemplaars gadiijaas, bet nu 600Ls par taadu luuzni man rokas neceljas dot.

Ko juus varat teikt par Mazda MX-3 ar 1.6 16V?

Tominjsh
08-10-06, 00:32
a tev nevajag 626 mazdu 2.5l v6 :D :D 91 gada ar visu elektriibu bla bla

tie gan nebuus 600Ls :p

man videejais pateerinjsh 10.5 litri/100km, draudzenei 7 :D :D :D

galvenais ir beert

Bosiite
08-10-06, 08:13
viņam toč nevajag. viņam ir pareizās markas auto!

man vajag mazu mašīnu, kas maz ēd , lai varētu braukt uz darbu un nevajadzētu skatīties uz virinātājiem un citem zemās klases pasažieriem!

krishxxx
08-10-06, 09:17
muah :D

Btw radinieks tirgo Honda Civic Del Sol (ta laikam apzimejas.) Kr4 Ar botykitu, seedinaats, sabazts piekare diezgan smuki iekshaa. 1.6 VTEC, celj neslikti, 2as sporta trubas ar mufleriem. Salons imo ari bija pakjidaats :cool:
Nonjemams jumts, sarkana krasaa :cool:
Gads, emz, pec laicinja pateikshu kursh. Cena - arii chukj velaak.Grozijas gan pari 3k einariem.

marihuans
08-10-06, 11:13
shark nezinu kaa tur iisti bija,bet 1.6 16v motoram ir ierobezotaajs unotrajaa aatrumaa nevar vairaak pa 90km/h izspiest,bet 1,3 motoram ierobezotaajs nav un var izgriezt liidz 9K :D tas ir otrajaa aatruma esmu reali seedeejis iekshaa,kad spiezx liidz 120km/h :D Celj neslikti,tieshaam :D

Tominjsh
08-10-06, 19:08
muah :D

Btw radinieks tirgo Honda Civic Del Sol (ta laikam apzimejas.) Kr4 Ar botykitu, seedinaats, sabazts piekare diezgan smuki iekshaa. 1.6 VTEC, celj neslikti, 2as sporta trubas ar mufleriem. Salons imo ari bija pakjidaats :cool:
Nonjemams jumts, sarkana krasaa :cool:
Gads, emz, pec laicinja pateikshu kursh. Cena - arii chukj velaak.Grozijas gan pari 3k einariem.

hmmm

murajs
08-10-06, 20:30
Nopirku BWM 318 benzīns 86'! :D

Instigater
08-10-06, 21:02
Laipni aicinaats pulcinjaa ;-)
BTW, ja vajag, tad varu no saveejaa notirgot labus ljitakus (gan peec dizaina, gan peec vajadziigajiem parametriem) ar visaam vasaras riepaam.
Izmeeri 6.5J 4x100 R15 ET22 (preciizi BMW orgjinaalo ljitaku izmeers)
Riepas 205/50 R15, palikushi veel kaadi 3mm protektora

Ja ir interese, tad PM, iedoshu arii bildiites

kitaps
08-10-06, 21:05
uuuu, iemet lūdzu bildīties :)

Instigater
08-10-06, 21:35
Divritenim shitamajie diski nederees.

kitaps
08-10-06, 21:37
Protams, ka derees :D

Tominjsh
08-10-06, 21:40

jap, un protektora augstums iistais prieksh bmw

krishxxx
08-10-06, 22:02
jap, un protektora augstums iistais prieksh bmw
muahaha :D :D :D

Nez, imo BMW sakas no 535 uz augshu. Gan simtdaljas, gan desmitdaljas ;)
Parejies (neskaitot jaunus D) ir veci vai pusveci krapi.[/imho]

Jav
08-10-06, 22:12
Kā tad ar 335? :D

murajs
08-10-06, 22:51
Laipni aicinaats pulcinjaa ;-)
BTW, ja vajag, tad varu no saveejaa notirgot labus ljitakus (gan peec dizaina, gan peec vajadziigajiem parametriem) ar visaam vasaras riepaam.
Izmeeri 6.5J 4x100 R15 ET22 (preciizi BMW orgjinaalo ljitaku izmeers)

Ja ir interese, tad PM, iedoshu arii bildiites

Paldies par piedāvājumu, bet pagaidām nav naudas tādām lietām, šis tas jāpieremontē un jāieliek k-kāda skaņa, kādu laiku braukāšu bez tās, ja neskaita izpūtēju, kurš ir krietni savādāks un skaļāks kā orģinālais! :D

Bildes arī k-kad ielikšu, varu piebilst, ka sarkans!

kitaps
08-10-06, 23:57
OOO, skaista krāsa :D Pa cik ņēmi?

murajs
08-11-06, 00:04
420 Ls

Instigater
08-11-06, 00:29
Un kaada komplektaacija?

Jautaajums Civicu pazineejiem. 1.4L jau bija 4.paaudze?

murajs
08-11-06, 09:18
Un kaada komplektaacija?

Sūdiga: tikai elektriskie spoguļi, manuālā kārba!

Civic 1,4 no 95. gada!

krishxxx
08-11-06, 09:42
Kā tad ar 335? :D
Ja neko nejaucu ,tad tads vispar nav ;)

Instigater
08-11-06, 09:44
Taatad tev ir pats minimums, jo no E-30 pirmaas dienas visiem BMW bija elektriskie spogulji. Vopshem tu, taapat kaa es, esi ticis pie pure racing car. Maneejam vieniig ir digitaalais pulkstenis un checkkompis - nav jaaskraida rinjkjii un jaapeeta, kura lampa nestraadaa, laiciigi pazinjo par logu shkjidrumiem, elljas liimeni un veel citas hernjas - vopshem laba fiicha, bet tas naaca tikai kaa opcija.

Es skatos, ka sievietei dereetu Civic 1987.-1991.g. ar 1.3 motoriiti, kuram veel karbuuzis - viegli gazificeet.

krishxxx, ira taaads, modelis pats jaunaakais, iekshaa seezj 3 litri turbo - griezes moments taads kaa diizelim.

kitaps
08-11-06, 09:50
Manam bračkam arī 318, tikai 89. gads un tūrings.

Ir elektriskie spoguļi, bet pat nav centraalaa atsleega :o un nokrāsot aizmirsuši(lasi - balts :D).

Vienīgi ir 3 spieķu stūre ar M simboliku un sporta sēdekļi :D

murajs
08-11-06, 11:44
Kautkāds kompis man ir, ķipa zaļas, dzeltenas un sarkanas lampiņas, bet nezinu, kā viņš darbojas! :)

Instigater
08-11-06, 18:42
Tas nav kompis, tas ir servisu intervaala datchiks un pie reizes arii informaacijas deveejs par to, kas tieshi motoram (un tikai motoram) vareetu buut noticis (info tiek kodeeta ar attieciigaam kombinaacijaam, bet iesaku vadiities peec principa, jo vairaak sarkana un dzeltena, jo smagaaka kaite). Iesleedzot aizdedzi, shamais paraada, cik veel aptuveni liidz servisa intervaala beigaam palicis. Peec paaris sekundeem visam ir jaanodziest. Nedriikst spiideet arii ne Oil service, ne arii Insection. Oil service mainaas filtri un cita siika draza, Inspection - atkariibaa no motora, M20 tad jaamaina zobsiksna, bet bija veel paaris detaljas.

Check kompis atrodas pie griestiem virs spogulja.

murajs
08-13-06, 12:56
Man laikam ir pats minimums!

kasparsss
08-14-06, 12:09
beidzot man ir iepirkts jaunais civics

krishxxx
08-14-06, 12:12
oho!

nu uzmet info kas un kaa! :cool:

kasparsss
08-14-06, 12:18
http://ss.ss.lv/msg/lv/52/2556/102215/UnwIHE9gRQ==.html sis te !

Maniac
08-14-06, 13:00

Diezgan maldīgs uzskats. Teicamas riepas ir arī Hankook, YokoHama, Toyo. Un vispār, ja riepa ir jauna, neatkarīgi no ražotāja (nav atjaunotā), tad arī brauksi normāli. Pārsvarā viss ir atkarīgs no blīves starp sēdekli un stūri :)...

DeadmaroZ-TLOTL
08-14-06, 15:08
Diezgan maldīgs uzskats. Teicamas riepas ir arī Hankook, YokoHama, Toyo. Un vispār, ja riepa ir jauna, neatkarīgi no ražotāja (nav atjaunotā), tad arī brauksi normāli. Pārsvarā viss ir atkarīgs no blīves starp sēdekli un stūri :)...

Paga paga Yokohama un Toyo ir lieli brendi tikai pie mums nav guvushi popularitaati , teiksim es ziemaa braucu tikai ar Yokohama un neko labaaku liidz shim neesmu veel atradis!

murajs
08-14-06, 16:20

Es šito džeku nedēļu nevarēju sazvanīt, baigi patika tā krāsa, beigās nospļāvos!

OzYs
08-14-06, 17:41

baigi nesamērgi dārgi

aspms
08-14-06, 18:36
A runaajot par Nexen riepaam paskaties kautvai ASV cik tur bizhi ir sastopamas korejieshu riepas uz nopietnaam tachkaam! Piemeeram iemetu aci ieksh ebay un maniiju kaadas 6 imprezas ar nexen riepaam!

To Krishxxx- tas ka tu neesi dzirdeejis par nexen nenoziimee ka tas nav brends, tas tikai kautko liecina par tavu zinaashanu liimeni :D

tolx
08-14-06, 18:43
atļaušos oponēt ar to,ka amerikāņi taupa uz visa,kur var.Un tas,ka jeņķi liek Nexen uz Impreza,liecina tikai par to,ka ar šo auto tāpat neviens braukt nemāk.

DeadmaroZ-TLOTL
08-14-06, 18:54
atļaušos oponēt ar to,ka amerikāņi taupa uz visa,kur var.Un tas,ka jeņķi liek Nexen uz Impreza,liecina tikai par to,ka ar šo auto tāpat neviens braukt nemāk.

nu nesaki ka neviens :-) ja nemaacaas tad arii nemaak , smejies vai raudi , bet impreza ir domaata gruntij un atieciigi tev jaameklee ir kompromisa riepas starp grunti un asfaltu , piemeerota riepa vareetu buut kaada no pusmiikstajaam ziemeneem ar ne iipashi rupju protektoru

tolx
08-14-06, 19:00
tak pie jeņķiem ar tjūnētām Imprezām neviens pa grunti nebrauc.Un šoreiz Nexen drīzāk ir izvēlēts dēļ krutāka protektora zīmējuma. (nopietni)

DeadmaroZ-TLOTL
08-14-06, 19:02
tak pie jeņķiem ar tjūnētām Imprezām neviens pa grunti nebrauc.Un šoreiz Nexen drīzāk ir izvēlēts dēļ krutāka protektora zīmējuma. (nopietni)

nee nu to ka vini ir stuulbi to jau tu vareeji neteikt :D :D :D :D :D :D :D

aspms
08-14-06, 19:22

:D NU nu jenkji taupa nu nez ja jau izgruuzh tachkas tjuuneshanai 25-30K- gadu pabrauc pa leetu naudu paardod un njem naakamo :D

Un par to protektoru man jau liekas ka tas visaam daudzmaz normaalaam riepaam ir liidziigs attieciigajam segumam!

aspms
08-14-06, 19:25
Labi es veel nepaskaitiiju citas markas automashiinaam tas lai paliek Krishxx zinjaa (a un interesees peec lai paskaita tur Pirelli un vel t.s. brendus :D :D ) :D

marihuans
08-14-06, 20:10
baigi nesamērgi dārgi

liekaas,ka cena ir +/- ok,ja autinsh nav paaraak nojaats. es savu vispaar pa 2500 eiro njeemu.

sharkz
08-15-06, 00:10
beidzot man ir iepirkts jaunais civics

A kāda suņa pēc joprojām tā vecā kupeja avatarā? :D

kasparsss
08-15-06, 01:03
nez man vienkaarsi patiik tas avatars!

krishxxx
08-15-06, 16:51
Kasparss - izskataas jau baigi labs. Bus janostestee :D

To all: lai saprastu vai riepas ir labas, ir jabrauc atri/agresivi/uz robezhas. Nevis no punkta a liidz b nobraukt omites style, ka [imo] lielaka dalja shi foruma juzeri piekopj :mad:
spam off chalji

Un tiem, kuri brauc ar Golf 3, juzo riepas kuras var atljauties, nebut nenozime ka jamas ir kvalitatiivas ;)

Lapinja, kurai pietiekoshi ticu par shim lietam saka pietiekoshi vnk textu. (runa par hight end riepam, no katra brenda izveletaam)

Nexen N3000

The Nexen N3000 tyre is the new breed of performance mid-level tyres. The life isn’t as good as a Michelin Pilot Sport for instance; however in all departments the Nexen N3000 delivers more than it costs. Value for money and a level of performance that dosent seem to match what the price would have you expect – brilliant. If you wanted to upgrade from the Nexen N3000 we would recommend a Goodyear Eagle F1 GSD3 or Michelin Pilot Sport 2.

Life: 3 out of 5

Handling: 3 out of 5

Noise: 3 out of 5

DeadmaroZ-TLOTL
08-15-06, 17:07
To all: lai saprastu vai riepas ir labas, ir jabrauc atri/agresivi/uz robezhas. Nevis no punkta a liidz b nobraukt omites style, ka [imo] lielaka dalja shi foruma juzeri piekopj :mad:
spam off chalji

pilniigs fufelis , lai saprastu kaada ir riepa pietiek sausaa un slapjaa laikaa meeginaat ar aatrumu tuvu 100km/h iznemt pagriezienu no krastenes centra virzienaa uz salu tiltu :D :D :D :D a braucot pa grunti tu jau pie 50-70km/h redzi kaataa riepa uzvedaas un ko ar vinu var un ko nevar dariit

aspms
08-15-06, 17:57
Un tiem, kuri brauc ar Golf 3, juzo riepas kuras var atljauties, nebut nenozime ka jamas ir kvalitatiivas

:D Nu ko lai saka pa briivdienaam izripinu arii saab 93 ar NEXEN riepaam! :D

Man jau liekas ka tie pashi michelin maksaa Nexen cenaa attieciigajaa kategorijaa!

A par to riepu kvalitaati runaajot paskaties cik dazhaados kaktos tagad razho tos Michelin (ka tik leetaaks darbaspeeks), vismaz zinu ka Nexen razho tikai Korejaa!

A kam liekas ka Nexen nav brends: http://www.cbc.ca/story/business/national/2005/02/10/nexen-050210.html

DeadmaroZ-TLOTL
08-15-06, 18:02
Labi shito topiku sleedzam un ja gribam runaat par riepaam tad paarvaacamies uz http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?p=43419#post43419