PDA

View Full Version : Nobriedu un nopirku spoguļkameru :D

Ha_Ha
08-03-06, 12:42
un nesaprotu ko darīt - pirkt SONY A100 (http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra100/) vai nežņaugties un ņemt CANON 30D (http://www.dpreview.com/reviews/canoneos30d/). Cenu starpība gan ir ievērojama, bet kā ar stikliem?!?
nu nezinu ko lai dara. sony arī vēl tāds jauns, riktīgi vēl neviens laikam uz vietas, pie mums, nav ietestējis :confused:
besis - gribu spoguļus!

pakomentējiet...

Angelz
08-03-06, 13:03
30D ir vienkaarshi :eek:

Ha_Ha
08-03-06, 13:12
cena arī ar tādu pašu izteiksmi + vēl nav iebūvētās zibspuldzes (kas gan ir nenozīmīgi, jo viņa tiek reti izmantota (nakc copes neskaitās) un tās trūkumu varētu norakstīt uz citiem plusiem). loģiski, ka 30D dominē, bet vai man nepietiktu ar sony alfu?

mrlobber
08-03-06, 13:20
bet vai man nepietiktu ar sony alfu?

Tas nu reiz ir jautājums, uz kuru atbildi sev vari sniegt tikai un vienīgi tu pats ;)

Vai arī pietiekami smalki aprakstot ko un kā tu tieši vēlies bildēt... bet arī tad jebkurā gadījumā tas būs grūti novelt izvēles vainu uz kādu no mums :D

Ha_Ha
08-03-06, 13:43
man hīts ir ziedi, zirnekļi/kukaiņi, mākoņi un dabas ainavas kā tādas (+bebis (drīzumā))!
bail, ka es ļoti ātri izsmelšu sony iespējas un salūzīšu pie viņu stiklu (kuru patreiz nemaz nav tik daudz) ievērojamām cenām!
kaut kā tomēr liekas, ka canoniem stikli ir/būs lētāki.

TritoN
08-03-06, 14:57
Viennozimigi Canon :D es nemtu 5D :p bet peec paars gadiniem :D
Canonam nav problemu ar stikliem :D

Ha_Ha
08-03-06, 15:36
5D tēmai mēs bik pieskārāmies, laikam... (tovakar)! man tas patreiz būtu izvirtīgi.

Ha_Ha
08-03-06, 17:14
canas faktors (ātrumā LV e-veičos lētāk neredzēju!):
CANON EOS 30D 18-55 DC LENS KIT - LVL 908,-
SONY A100 - LVL 634,-

TritoN
08-03-06, 17:19
Ar stikliem prieks C ir razotaji : pac Canon , Tamron , Sigma , Tokina , varbuut veel kaads :D ak jaa arii Zenita objektiivi nav zemee metami :D
Karoc ja nem ar Crop'u tad C30D :D tas taa bik nopietnaak izskataas :D

P.S. gaidu to briidi kad razotaji (visi) uztaisiis FF aparaatus un saaks kauties par cenu :D :D :D

BigAndy
08-03-06, 18:04
cena arī ar tādu pašu izteiksmi + vēl nav iebūvētās zibspuldzes (kas gan ir nenozīmīgi, jo viņa tiek reti izmantota (nakc copes neskaitās) un tās trūkumu varētu norakstīt uz citiem plusiem). loģiski, ka 30D dominē, bet vai man nepietiktu ar sony alfu?

Kas tev liek domaat, ka vinjai nav zipspuldzes :p?

Nu ir arii vinai iebuuveeta zipspuldze :).

A kapeec nevari panjemt 350D? Arii nav ne vainas.

TritoN
08-03-06, 18:19
Vienigais kuram nav iebuuveeta zipene ir C5D :D

Ha_Ha
08-03-06, 18:23
fui, jā taisnība (biju ieciklējies uz piekto) :o
kāpēc ne 350D - tāpēc, ka 30D resursu rezerve un perspektīva (un + visi tehniskie rādītāji...)!

Angelz
08-03-06, 18:26
Man skjiet ja njem tad njem 30D un miers :]

vimba_zlobnaja
08-08-06, 00:34
Ir zināma vieta kur var dabūt 20D (visos review 30D ir piebilde - uzfrišināts 20D). Pats tirgot nevaru, bet prasi Slimajam.

IronSoul
08-08-06, 07:55
A tev tas mans piedaavaatais fochuks neliekaas smuks ?

Bliezt visaadaas pukkiites un taadas mantas buus pa pirmo.

vimba_zlobnaja
08-08-06, 08:50
Ko piedāvāji? Nikon? Ā atcerējos, Kodak. (http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=2269)

Ha_Ha
08-08-06, 16:10
nē!
vai nu alfa, vai nu 30D (ok - mož 20). lasos visur par alfu - atsauksmes samērā labas, parasti gan ir piebilde, ka līdz omegai vēl tālu, bet tas nu tā... patīk dažas fīčas (pretputekļu štelle utt.)
gribu ātrāk septembri!!!

Angelz
08-08-06, 16:13
Ha_Ha kaa tavs ziemebljbriedis dziivs veel? :D

Ha_Ha
08-08-06, 16:15
?
es šodien ļoti lēnu visu uztveru ;)

Angelz
08-08-06, 16:25
?
es šodien ļoti lēnu visu uztveru ;)

Nu tu saki ka briesti, nobriesti nu tipa ziemeljbriedis! :D

Ha_Ha
08-08-06, 16:29
:D

vispār jau es ar šo domu eju gulēt un ar viņu arī mostos (+vēl lasu lasu un lasu)!
P.S. gribu palasīt beidzot arī ko taustāmu (papīra veidā), par foto štellēm, vēlams krieviski vai latviski (angliski - nezinu vai es tik dziļi esmu tanī visā, lai uzreiz viss pielektu).

IronSoul
08-08-06, 18:11
Nu vispaar ! Cik esmu dzirdeejis Sony tagad iet uz augshu ! Nopirka Minoltu un ja nemaldos Pentaxu !

Un domaajams ka jaunajam fochukaam jaabut labam, jo infu vinni labi ir ievaakushi !

A ja interesee graamatas (gan krieviski, gan angliski) man kaads 1,5Gb ar infu par foto ir ! Ja gribi vari pieskriet un nomest uz HDD vai DVD matricu ! Riigas centraa !

Ha_Ha
08-08-06, 21:31
par tavu piedāvājumu - paldies, izmantošu pirmo iespēju, pirms tam sazināšos caur PM!
grāmatu veidā viss ir tikai iekš 636?

kirils
08-08-06, 22:34
tam sony arii stikli nav daargi...
SAL 300 mm F2.8 G
(450 mm equiv., $5999, Sep 06)
.. tikai zheel, ka veel nav paardoshanaa ; ))

30D ir vienkaarshi :eek:
o jaa :)
btw, 30d esot ilgaaks spogulja muuzhs , taapeec ir veerts njemt. turklaat 30d maksaa leetaak.

vimba_zlobnaja
08-08-06, 23:51
Spoguļa mūžs ilgāks? No kurienes tev tāda info? UN kas tas tāds vispār par apzīmējumu?!?!?
Es saprastu ka slēdža kalpošanas cikls ir nevis 100 000 kadri kā 20D bet 150 000 iekš 30D, bet viņiem jau visa iekša vienāda! Nav to papildus 50 000 kā gadījumā ar 350D (uzminiet nu kāpēc 20D tik labi skan fočējot? ;)).
Šeikings pie ieslēgšanas - buļļu kakas. Putekļi iekš fotokameras parādās divos gadījumos:
1. bieži pludmalē mainam 10 objektīvus un nevaram tomēr izlemt ko likt.
2. Korpusā ir parādijusies sūce. (Nebija protams viegli caursist Magnija un HVZ sakausējumu, bet es to izdariju!!!!)
Nepiss mozgu, ņem 20D un Tamronu 28-75mm ar fiksēto f2.8 Principā L stikls tikai pa 3x lētāku cenu.

Ha_Ha
08-09-06, 09:15
turklaat 30d maksaa leetaak.
...maksā lētāk - par ko lētāk?

Alfas stiklu cenas (http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=_X_F3b6E3_3FkPpdg2fP1vGUuyneXtTA3Ds=?Cat egoryName=&ProductSKU=DSLRA100K&TabName=acc&var2=)

FXQuadro
08-11-06, 19:53
ko darīt - pirkt SONY A100 vai nežņaugties un ņemt CANON 30D.
Gaidi! Gaidi testus/reviews. + Drīz būs pieejams Nikon D80.

riktīgi vēl neviens laikam uz vietas, pie mums, nav ietestējis
besis - gribu spoguļus!

pakomentējiet...

Es turēju Sony A100 rokās :) Bija atvesta man no ASV uz pārdošanu :D Bija pārdota uzreiz :D

Ja gribi - es varu dabūt tev gan Sony A100, gan Canon 30D par diezgan labu cenu. Pat pie vairumniekiem par šo cenu nekad nedabūsi ;)

vimba_zlobnaja
08-12-06, 16:24
Un garantiju arī nedabūsi :D

FXQuadro
08-12-06, 17:37
Un garantiju arī nedabūsi :D
:p :D
Ar garantiju! Ar standarta Eiropas garantiju.

vimba_zlobnaja
08-13-06, 17:53
Sestdien un svētdien sanāca fotoplenērā pie Ludzas paturēt rokās Sony Alfu. Nu tīri tā neko labs priekštats radās. Varētu pat rekomendēt. Bet Canon tomēr ir un paliek Canon.

FXQuadro
08-13-06, 20:35
Bet Canon tomēr ir un paliek Canon.

Maldīnošs uzskats. Canon'am ir daudz fotokameru, kuru kvalitāte ir diezgan zema. Bet cilvēki maksā naudu tikai tāpēc kā tas ir Canon :rolleyes:

paturēt rokās Sony Alfu.
Ar standartu objektīvu?

vimba_zlobnaja
08-13-06, 20:41
Tipa standarta. Bet nu bildes priekš standarta gana labas jo pie pogas spiešanas visu laiku stāvēja puslīdz profesionāls cilvēks (es nē :D).

To FX. Es par Canon spolulenēm runāju!

kirils
08-13-06, 20:55
Spoguļa mūžs ilgāks? No kurienes tev tāda info? UN kas tas tāds vispār par apzīmējumu?!?!?
Es saprastu ka slēdža kalpošanas cikls ir nevis 100 000 kadri kā 20D bet 150 000 iekš 30D, bet viņiem jau visa iekša vienāda!
spogulis, sleedzis. nu jaa, es, protams, domaaju, sleedzis.

...maksā lētāk - par ko lētāk?

30D maksaa leetaak par 20D

vimba_zlobnaja
08-13-06, 21:26
Kur? :eek: Biku nejauc? 20D bija pirms 30D. Līdz ar to nekādi jaunāks modelis nevar maksāt lētāk par vecāko brāli. Šobrīd 30D no 20D atšķiras rupji pa 100Ls ja pameklē.

someonesick
08-13-06, 21:54
Kirils kaa parasti izceelaas.. :D

varu dabuut 20D bet tas jau ir vairaak par 1K bilzu izbliezis.. kautgan staav veel veicii skatlogaa :D

vimba_zlobnaja
08-13-06, 21:58
Mēs jau zinām kā skaitītāju nomest, vai ne? ;)

Ha_Ha
08-14-06, 09:05
tas tik būtu feini... (sapņotājs!)

vimba_zlobnaja
08-14-06, 09:48
Ha Ha, atcerējos ka tu meklēji progu kas varētu printēt lielas bildes sadalītas pa A4. Tīrot desktopu atradās :ups:

Ha_Ha
08-14-06, 10:10
paldies par raru (vakarā no mājas paņemšu!)

par spoguļiem - kāds varbūt lasa un seko līdzi arī Šamējam (http://www.photoscala.com/node/view/1253)? (Lumix DMC-L1 (http://www.dpreview.com/articles/panasonicdmcl1/)) nav sanācis laika iedziļināties, bet nu cena nesamērīgi augsta (manuprāt) un dizains arī oldskūl :D

FXQuadro
08-14-06, 19:41
Ha_Ha

Ja gribi palasīt, tad arī ir ļoti liels labs forums:

http://forum.ixbt.com/?id=20

Gandrīz par katru kameru ir atsevišķa tēma. :)

Ha_Ha
08-17-06, 14:08
tātad - SONY Alfa
pie officiālajiem izplatītājiem vēl nav parādījusies. gaidu līdz septembra sākumam kādu ziņu no viņiem. cena iepriecinoša (body), par komplektu ar kit cenu vēl nezinu...
bet nu lielos vilcienos esmu apstājies pie šī aparāta.
ir komentāri?
ja kāds var piedāvāt šos spoguļus ar normālu garantiju un cenu (ar iespējamiem stikliem) - velkomēti PM!

P.S. ļoti vēlos šo aparātu turēt rokās (līdz) 2.septembrī!

Angelz
08-17-06, 14:42
Blin Ha_Ha, 40 posti jau garaam un tu veel neesi iepircis 20/30D? :D

Ha_Ha
08-17-06, 14:53
nu Tu ko... :D šis pirkums nav desmit grafīta zīmuļi kur jādomā - ar vai bez dzēšgumijas pirkt ;)
un ko lai es daru ja nekur reāli viņas nav (alfas) - visur tikai reklamē... mhh
sāpīgi būs, ja nedabūšu līdz septembrim (a biju jau sasapņojies).

vimba_zlobnaja
08-17-06, 17:17
Ja vari, ņem ar kita objektīvu. Tas vienmēr noder. Uzprasi Slimajam, arī apstiprinās. Tā nauda ko ietaupi viņu nenopērkot būs 5x lielāka jāiegulda citos objektīvos. Sākotnēji ļoti neizdevīgi neņemt kitu.

Ha_Ha
08-17-06, 20:14
tur jau skaidrs, ka ar kitu jāņem, bet visos e-veičos ir beznekā un officiālie izplatītāji cenu pateicaarī bez kita, lūk, vot!

TritoN
08-17-06, 21:39
Lai jau tev veicas :D bet man ir izteikta alergija pret SONY :p

Ha_Ha
08-17-06, 22:03
man pieradums ;)
P.S. kitenieks jāņem tāpēc, ka bez viņa ir tikai vēl viens (pagaidām) stikls patreiz Latvijā pieejams!

Kunz
08-18-06, 21:29
Muļķības! Sony A100 der visi Minoltas A-tipa stikli kā arī stikli no Sigma, Tokina, Tamron priekš Minoltas baijonetes. Nevajag te melst glupības. Stiklus var pasūtīt iekš BFS (diezgan padārgi) vai par doto stiklu apjautāties tepat forumā. Bija Tamrona 28-75/2.8 piedāvājums - laba manta. Vēl var mēģināt meklēt Minoltas 24-105/3.5-4.5 stiklu (diemžēl lietotu, jaunu vairs neražo) - kā standarta kitenieks gana labs. Citi rekomendē jauno Sigma 17-70/2.8-4 Macro - tas nesen parādījies, taču kļuvis ļoti populārs. Ja gribās palielu zūmu, var pameklēt Tokina 24-200/3.5-5.6 (krāsas gan tādas pavēsas) vai Sigma 18-125/3.5-5.6 (hmm, nu nez, bet labi - lai paliek). Izvēle stikliem ir pietiekoši liela - vajag tik nodefinēt sev, ko īsti vajag.

Zemāk minētajos linkos vari aplūrēt lielu vairumu stiklu Minoltas/Sony DSLR kamerām:

ZOOM: http://www.dyxum.com/lenses/results.asp?IDLensType=3

FIXED: http://www.dyxum.com/lenses/results.asp?IDLensType=1

MACRO: http://www.dyxum.com/lenses/results.asp?IDLensType=2

Lai veicas! Tikai atceries vienu - Sony kamerai ISO nav lietojams virs ISO800 - trokšņo nejēgā! Canon tomēr ISO3200 ir līdzīgs Sony ISO800 (vai apmēram ISO1000) - izvēlies pareizos akcentus, jo pirkstos kost ir vai cik sāpīgi! :p

arno
08-18-06, 22:17
Pārlasīju daļu no komentiem - tā teikt - pa diagonāli. Rodas iespaids - kurš tik kādu krutāko fočiku negrib nopirkt - ..."jo lielāks vīrietis, jo dārgākas rotaļlietas". Domāju, ka Canon lētais spoguļkameru gals arī nebūs nemaz zemē metams - kaut vai EOS350D - tipa - digitālais riebeklis ;)

Varu piedāvāt Zenit-E ar Helios-44m objektīvu - uz melnbaltajām filmiņām ļoti labas bildes sanāk ;) - sākumā labāk apgūt tādu verķi, moš pēcāk radīsies saprašana par spogulenēm. ;DDDD

FXQuadro
08-19-06, 16:28
Ha_Ha

What about manu SONY Alpha BODY/KIT piedāvājumu par 600/640 Ls?

Ha_Ha
08-20-06, 01:47
:) zin` - nekautrēšos un teikšu, ka dārgi! (es pagaidīt arī varu... un dabūt lētāk) ;)
par tiem stikliem - nu jā protams ka var minoltas ņemt utt., bet es ar iepriekšējā postā teikto domāju tieš stiklus priekš alfas - jaunos! (krāns uzreiz garāks)

P.S. un par alfas ISO runājot - man ir disks kurā ir lērums bilžu no tā aparāta testiem... es zinu uz ko tas ir spējīgs ;)

FXQuadro
08-20-06, 08:28
zin` - nekautrēšos un teikšu, ka dārgi! (es pagaidīt arī varu... un dabūt lētāk)

Nu.. pēc kāda laika arī būs lētāk :) Kad gribēsi ņemt - PM man par cenu, varbūt dabūšu vēl lētāk ;)

nbinc
08-20-06, 21:12
Da ņem jebkuru kameru kas tev pašam tīkās rokā turot. Protams ņemot vērā to kādus uzdevumus tu taisies risināt ar šo kameru.

Canon's it kā skaitās pats topākais, pēc viņa iet Nikons un tad visi pārējie, Sony manā skatījumā varētu ierindot 3 vietā jo Olympuss... un kas tur vēl palika... kaut kādi neiedveš man uzticību... tipa tik ilgus gadus fotobiznesā grozās, bet tā arī nespēja pietuvoties pirmam divniekam. Sony pirmais lēciens ir diezgan spēcīgs (kaut arī bāzējas uz citu iestrādēm), bet ņemot vērā Sony marķetinga spēku domājams ka tie spēs patrenkāt Canonu un Nikonu.

Bet par to pirmo manu teikumu..... aizej uz veikalu un aptausti kameras, tā kura pašam vairāk patiks to arī ņem, jo tad tu tu to biežāk ņemsi rokās un būs tev vairāk fotogrāfiju, a tā kamera kura nav pašam tīkama bet perfekta pēc tehniskiem rādītājiem tā arī var palikt stāvot plauktiņā mājās jo nebūs lustes to ņemt un lietot ikdienā.

Vēl viena piebildīte:
Canon - līderis matricu tirgū, ja būs vajadzība pēc lieliem ISO (Sports, nakts fočēšana u.t.t.) tad viennozīmīgi tikai Canons.
Nikons - sakot ka tam labākas krāsas sanākot un bilde ne tik cipariska kā Canonam, arī jaunais D80 ir it kā izdevies.
Sony - nu ja nav bail no pirmās pankūkas tad ņem, proti pankūka sanāca laba, man personīgi patīk iebūvētais Antishake un pretputekļu sistēma, kā arī dinamiskā diapazona palielinātājs. Šķiet ideāls variants līdzi ceļojumos ņemamais aparāts - mazs, laba optika un daudz funkciju.
Olympus - nu cik nu bēdīgi tas nebūtu bet liekas 4/3 sistēma neaizgāja massās, slikta (trokšņaina) matrica, samērā maza stiklu izvēle u.t.t. Proti cena ļiekas zemāka.
..... nu tā apmēram.

Pats esmu Canon lietotājs (ja kas) :)

Kunz
08-20-06, 21:14
Vienīgais stikls, kuru būtu vērts gaidīt un varbūt arī ņemt, ir jaunais CZ 16-80 mm brīnums. Speciāli projektēti stikli priekš jaunās Alfas, manuprāt, ir bullšits - to mērķauditorija ir Ha_Ha līdzīgi domājošie ... jo krāns garāks... Tikpat veiksmīgi jamos var likt arī virsū 5D un 7D Minoltas kamerām. Parasti stiklus ņem dēļ milimetriem/gaišuma, cenas un/vai optiskā zīmējuma...

Ha_Ha
08-23-06, 16:46
nu kur tas FXQuadro ir palicis?!?

P.S. garāks krāns = šutka. (man nauda kokā neaug!)

FXQuadro
08-24-06, 19:51
nu kur tas FXQuadro ir palicis?!?

Viss caur PM :)

btw: http://www.3dnews.ru/news/ofitsialnii_anons_dslr_kameri_canon_eos_400d-181096 :cool:

Ha_Ha
08-25-06, 17:21
sākšu visiem apnikt!
Vai līdz nākamajai ceturtdienai es reāli varu kaut kur nopirkt (ceturtdien turēt rokās) SONY A100 jeb vai nē (vēlams komplektā ar 18-70mm,75-300mm stikliem + par normālām naudām un ar normālu garantiju)?

TritoN
08-25-06, 17:39
Varu piedaavaat savu Canon 350D kitu pa 400 naudinaam :)

Kunz
08-25-06, 20:43
Par 629 Ls (http://www.1a.lv/foto/digital/details.php?id=279221) var iepirkt kit versiju iekš 1a. Vai jamiem ir uz vietas, incējies pats.

Ha_Ha
08-28-06, 00:04
visi apzināti - nevar nekur nopirkt :(

Ha_Ha
08-28-06, 14:33
yesss... http://smailik.times.lv/smaili/big/084b.gif http://smailik.times.lv/smaili/tusa/089.gif

FXQuadro
08-28-06, 15:40
Dabūji? :D

Ha_Ha
08-28-06, 15:51
rezervēju! (un ceturtdien dabūšu uz ķepaz)
varbūt šonedēļ uztaisīšu reVjū, ja paspēšu! ;)

FXQuadro
08-28-06, 19:44
rezervēju! (un ceturtdien dabūšu uz ķepaz)
varbūt šonedēļ uztaisīšu reVjū, ja paspēšu!

tur jau ir rinda :D

Ha_Ha
08-28-06, 21:28
nē nē... runa ir par konkrētu, uz vietas esošu, aparātu!

Ha_Ha
08-30-06, 22:43
beidzot!!!! (p.s. mainiet topika virsrakstu - beidzot dabūju!) :)
sorry par bildēm - visas ar zibeni no ziepja + nedaudz trīcēja rokas no satraukuma :D vairāk neko nepateikšu, jo aķis lādējās un vispār - besis, bet turpinājums sekos!

kirils
08-30-06, 22:53
jesus fakin kraist. make it a sony. nu, noveelu, lai baterija ilgi turaas un nespraagst! : )

btw, ziepja bildes tiiri kvalitatiivas.

Ha_Ha
08-30-06, 22:57
:D tas nav ābols un dell arī nē...
P.S. ziepis arī SONY (trīs gadi un vēl nav nekas sprādzis... ā nu ja, aķīši ir Panasonic!) :D

Kuulais
08-31-06, 11:23
Varu piedaavaat savu Canon 350D kitu pa 400 naudinaam :)

hmmmm... japadomaaa :) mosh liidz vakaram izdomaajas :)

GodFinger
08-31-06, 11:43
:D tas nav ābols un dell arī nē...
P.S. ziepis arī SONY (trīs gadi un vēl nav nekas sprādzis... ā nu ja, aķīši ir Panasonic!) :D

Tu man savu veco $ONY varētu pa smieklīgām naudām atdot :D

Ha_Ha
08-31-06, 12:53
sorrz - par smieklīgām (tb BEZnaudām) es jau atdevu - Sanitai!
ja vajag par smieklīgām naudām, tad runā ar JANKS par to mūsu darba veco SONY!

JANKS
08-31-06, 14:35
a jums, tas vecais SONY ir norakstiits jau??? buus tik kaada naudinja jaasamaxsaa kad atvediis.... peec tam jau, bet UB tak paliks bez foto!!!
njaa kad tev GodFinger patieks cenu.... smiekli peec tam tev ilgi naaks.... :D

Angelz
08-31-06, 15:15
Nu kaa bildes, kvalitaate, iespaidi?

Ja godiigi tad Canon EOS vizuaali labaak patiik... :]

Ha_Ha
08-31-06, 16:22
a jums, tas vecais SONY ir norakstiits jau??? buus tik kaada naudinja jaasamaxsaa kad atvediis.... peec tam jau, bet UB tak paliks bez foto!!!
njaa kad tev GodFinger patieks cenu.... smiekli peec tam tev ilgi naaks.... :D
Tu tikai nedomā tā vēsi ņemt un viņam atdod - kā nekā tas ir mūsējais!!! :mad:
bez tam mēs jau sen lietojam kaut kādu IXUSu.

Nu kaa bildes, kvalitaate, iespaidi?
Ja godiigi tad Canon EOS vizuaali labaak patiik... :]
kā jau teicu, tad turpinājums sekos! vakar tikai uzliku aķi lādēties un pats es aizmigu... vēl nekas nav foķēc un laiks ir riktīgi pēc suņa (tb sēņu).
P.S. nezinu kas tur ar Canon, bet nu šito ir kaifs rokās turēt... super ērti un arī vizuāli nekas tur tāds nav, ne šim, ne arī Canonam. ja būtu ziepītis, tad vizuālo varētu apspriest. ;) lūk...

JANKS
08-31-06, 17:09
nee nu vispaar.... baigi iedomaa mums vaidziigs juusu MAMUTS !!! :D

Ha_Ha
09-01-06, 22:37
jomajo... nav laika patrenēties (un lielās bildes arī nav kur salikt)! jau otrais vakars, bet normālu neko neesmu nofoķējis. debesīs mākoņi arī neizteiksmīgi...
p.s. pašam rēka - vakar skatu meklētājā nevarēju dioptriju uzregulēt savai acij - viss miglains rādās utt., šodien darbā pēkšņi ierubījos, ka man taču brilles bija uz acss kad regulēju - n00b :D
nez` izdosies man cropotu bildi te uzsviest, jeb vai nē...

mhhh... apgriezu konkrēti. par krāsām - izskatās ka āboli ir zilgansarkani... tas ābolu zilganais "nespīdums" nāk nost ābolu noslaukot! tā ka viss te ir dabīgi un nav nekāda šopa...

Andreass
09-28-06, 23:15
hm, es arii peedeejo meenesi mokos variantos.
Sony A100, Canon 400D vai Olympus E-400.

Ja atbrauksi uz riigu un buus briivaaks briidis, varbuut vari pakert liidzi Alfu, un iedot paaris minuutes pasudiities.
Esmu padarboies ar 350D un E-500, taapeec ir nojauta kaadi vareetu buut sekotaaji, bet ar sony nav bijusi saskarsme.

Par so alfu, ieks draugu domiebierdu grupas FOTO ir ljoti labas atsauksmes. Vari papeetii un sazinaaties ar paaris iipasniekiem, ja nu rodas jautaajumi.

Ha_Ha
09-30-06, 13:18
visus interesējošos jautājumus šajā sakarā vari caur PM (kā arī mani var sastapt otrienu vakaros @mākslas akadēmija (bet uz neilgu laiku... un nekāds plenērs nesanāks jo tad jau ir tumšs ;)) vobšem - PM