PDA

View Full Version : step by step - kā restartēt d-link routeri?

deff_ins
08-03-06, 12:21
kāds varbūt manuāli? līdzi nākošajā manuāli par restartu nekā nav. mēģin
āju 10s turēt, 30s turēt - izslēgt/ieslēgt pie turēšanas, pēc turēšanas... varbūt ir maksas zvans 1ls/min kur man šo apstāstīs... vai jāzvana uz d-link uk technical support? ble to miskasti nevaru norestartēt - jau kuro reizi!!!
1. jamais manu paroli neņem pretī (jau vairākas reizes pēc kārtas)
2. norestartēt neizdodas - jamais kā strādā tā strādā

d-link di-604

vajag pieslēgties lai port forwardu uzliktu :|

p.s. aizmirsu piebilst - nepērciet d-link routerus :(

DeadmaroZ-TLOTL
08-03-06, 12:46
kāds varbūt manuāli? līdzi nākošajā manuāli par restartu nekā nav. mēģin
āju 10s turēt, 30s turēt - izslēgt/ieslēgt pie turēšanas, pēc turēšanas... varbūt ir maksas zvans 1ls/min kur man šo apstāstīs... vai jāzvana uz d-link uk technical support? ble to miskasti nevaru norestartēt - jau kuro reizi!!!
1. jamais manu paroli neņem pretī (jau vairākas reizes pēc kārtas)
2. norestartēt neizdodas - jamais kā strādā tā strādā

d-link di-604

vajag pieslēgties lai port forwardu uzliktu :|

p.s. aizmirsu piebilst - nepērciet d-link routerus :(

nokraasot zalu un izmest , man ar taadi divi meetaajas un nu nekaa nevar nonest settingus , kaa antons teica nojucis eproms esot

deff_ins
08-03-06, 14:03
pērku routeri :)
bl - a zaļās krāsas ta nav :(

nē nu kamēr jamais kustās - lai kustās... vienīgais dc++ nevaru pa foršo nokonfigurēt :(

a ko tad pirkt tagad?

Gurtais
08-03-06, 14:08
ja tas ir tads razotajs ka vienam pazinam, tad ilgi mes chakarejamies, jo manualis ir skops, tur tipa tada maza restart poga bija vinu piespied itka restarts notiek bet nekas nemainas, nekas cits neatlika ka turet jamo nospiestu vairak par minuti, jamais noraustija lampinjas :D izsledzas un iesledzas pec kada laika un oljalja visi settingi defaultaa :)

btw. dead ir kada klava tev uz ps/2 vismaz, ar sito vairs nevaru parakstit pogas nespiezas viss smiga notiels :(

tres^
08-03-06, 14:14
Tu neesi mēģinājis izraut un iespraust barošanu?

Gurtais
08-03-06, 14:15
tres^ tadi joki neiet cauri ;)

josi
08-03-06, 14:27
Ja problēma ir tikai eeprom'ā, tad vajag atrast otru tieši tādu pašu stādājošu routeri un doties pie TritoN'a lai apskatās - varbūt var pāršūt.

DeadmaroZ-TLOTL
08-03-06, 20:15
Tam routeram cena ir 15ls jaunam , taakaa remons nu nekaadiigi neatmaksaajas :D :D :D :D :D

drunk_lizard
08-03-06, 21:03
atkal ieteiksju....
atbalstam latvijas razjotaaju un peerkam mikrotik...
:D

Hardbee
08-03-06, 21:21
Kāda vaina d-link rūterim ? Grasos tieši pirkt...

DeadmaroZ-TLOTL
08-04-06, 10:38
Kāda vaina d-link rūterim ? Grasos tieši pirkt...

vo taada ir arii taa vaina ;-)

Hardbee
08-04-06, 11:08
vo taada ir arii taa vaina ;-)

krāj komentus ? jo tas teikums nevienam toč neko nedeva...

bubu
08-04-06, 11:23
Manuprāt tu pats krāt komentus. Šajā topikā, visai skaidri var izlasīt vienu no tā vainām.

Ha_Ha
08-04-06, 12:36
login logs izskatās laikam tā: pirmais lauks - admin;
otrais logs password (kuru jāatstāj tukšu), tad vēl jāieķeksē rūc kura ir domāta remember password! Spiežam OK un tiekam iekšā! Vismaz man tā bija (es arī čakarējos ar to admina paroli, beigās tikai šādi tieku iekšā, neskatoties uz to, ka (laikam) paroli esmu tomēr nomainījis)!

+ herņa ir tāda, ka viņš maita man rāda nepareizu laiku (slimi vienkārši - atpaliek par stundu. esmu regulējis dajebkā)... pulkstenis ir svarīgs konfigurējot IP filtru, kas ļauj citām kastēm noteiktā laikā izmantot internetu!
Gļuks man ir iekš tā, ka vislaik vienas kastes IP bija sakonfigurēts šis filtrs un darbojās +/- OK (tikai dēļ pulksteņa bija biš novirzes pie neta atrubīšanās). Nu lūk - vakar nokonfigurēju trešās kastes IP šo filtru. Rezultāc - manai kastei nets ir OK, pārējām divām nav vispār (neskatoties pat uz laikiem)!!! Jāpiebilst, ka no vienas kastes var uzspēlēt CS:S un tas arī viss!
Starp citu - kādus portus izmanto tā ****nā spēle (vajag viņu arī nogriezt)?

un peerkam mikrotik...
:D
Cenas - neiepriecina!