View Full Version : nF3 250GB
Instigater
01-31-06, 12:32
Es nevar saprast, taas taa normaali, ka power leds un zjurkjis rausta gaismu? Nu taa, kaa raada shausmu filmaas. Stabilitaate nav zudusi, briizjiem sporaadiski piemetas shitais joks.
nezinu teikt, ko tas nozīmē, bet man gan neraustas.
iespējams, ka psu pie vainas.
Instigater
01-31-06, 14:14
Nu nekas dizjsh jau nav, tikai 300W FSP
Neceljas augstaak par 315 Mhz FSB.
2.2Ghz CPU Palermo
Radeon 8500
3 HDD
1 CD-RW
Es nevar saprast, taas taa normaali, ka power leds un zjurkjis rausta gaismu? Nu taa, kaa raada shausmu filmaas. Stabilitaate nav zudusi, briizjiem sporaadiski piemetas shitais joks.
Normāli tas nav, pamēģini ar citu PSU, ja gļuki paliek, tad M/b barošanas ķēdē ir probzas.
No PSU tas diezvai ir celies, man ir HEC ar 1Ghz overklokotu CPU/ 5900XT, DVD-RW un HDD viss iet keda ;)
No PSU tas diezvai ir celies, man ir HEC ar 1Ghz overklokotu CPU/ 5900XT, DVD-RW un HDD viss iet keda ;)
Var būt arī no PSU, ja viņš iedod pulsāciju līnijā, bet to tikai var ar oksicolgrāfu pateikt.
Ā, un vēl topika autoram - FSP modeli pasaki :confused:
Instigater
01-31-06, 19:40
Tas ir veel vecaa kaluma FSP :D
300-60PNA(PF)
Instigater
02-01-06, 20:58
Atklaaju nelielu sakariigu, gaisma raustaas tad, ja no viena no diskiem kaut kas tiek dzeests vai kopeets. Parasta failu extrakcija uz to disku neko nemaina, briesmiiga lasiishana arii neko nemaina, tikai dzeeshana.
Visu atslēdzot, hdd, cd, visus pci iekārtas arī raustās? Ielādējot knoppix (pieliekot CD šoreiz) arī?
Instigater
03-03-06, 22:05
Probleema atrisinaajaas ar jauna FSP iegaadi. Iepirkaaju, jo viendien mans 300GB cietnis saaka diivaini uzvesties (pat no sevis atinstaleejaas un peec tam pieinstaleejaas apakalj SATA ;-) vienigi filmu skatiishanos izbojaaja ;-( )Vecajam kaut kas sviestaa sagaaja uz 12V liinijas. By default palika tikai 10.7V, mosh labojams?
Tagad naakamais jautaajums, kaa labot chipseta nespeeju celties stabili augstaak par 315Mhz?
1,5x-2,5xHT bez paceltas voltazas... :D
Vecajam kaut kas sviestaa sagaaja uz 12V liinijas. By default palika tikai 10.7V, mosh labojams?
Izjauc un apskaties, vai kāds kondensators nav izbeidzies.
Instigater
03-10-06, 11:04
1,5x-2,5xHT bez paceltas voltazas... :D
Pameegjinaaju, neko nevaru ieguut labaaku. Damn!
a man vispar HT mazaks par 2.5 nerukaa :confused:
Instigater
03-10-06, 12:50
Man jau arii zem 2.5 nerukaa. 2.5 straadaa, bet nekas labaak neiet, taapat HT sanaak pat bish zem specifikaacijas - 784 Mhz. Meegjinot 325Mhz FSB pie 2x HT taapat nekas normaali nestarteejas.
a kaads tev procis? cik augstu esi uzdzinis? man PC kas parakstaa, stabili ir 2.3Ghz (SPi 32m stable)
HT man ir 1900 :D
Instigater
03-14-06, 19:45
Paspeeleejos veel nedaudz, virs 340Mhz netieku, kaut kas saak gljuchiit. Ideaali buutu, ja stradaatu FSB:RAM daliitaajs uz 120Mhz, bet nestraadaa pie jebkaadaam frekvenceem, linuxim pat kernelja verifikaacija izmetas ar CRC error.
man tas fsb=357 bija 2 va i3 reizes no kadaam 8 reizeem kad stiepu uz balkona savu PC :D
isti vel neesmu sapratis kas par vainu,
kad biju NO-TEAM laboratorijaa, tad man bija deffa rami (corsair twinx4400c25 tccd), laikam ka slimaa baroklis (antec tp 550w), un uzmaucaam vel vapochill, bet fsb bija tikai ap 330fsb, gan ar gan bez vcores celshanas, ramu dalitajus protams arii meginajaam dazadus, nefigaa :mad:
vienigais kas naak prataa ka chipseta dzese (man defaultaa) bij sudiga, moska velkas uz taas matenes karsa. un vel man aizvien vairaak liekas ka fsb=357Mhz ir vainu matenes vai CPU griesti :o
baroklis (300w, slimais un deffs notesteja: itkaa labs) arii tik lielu OC varbut netur, HVZ...
nopirku no slimaa 80mm ventu, AKASA ar led un labi puush, jasagaida lielaki minusi un jastiep uz balkona velreiz un jamegina
Paspeeleejos veel nedaudz, virs 340Mhz netieku, kaut kas saak gljuchiit. Ideaali buutu, ja stradaatu FSB:RAM daliitaajs uz 120Mhz, bet nestraadaa pie jebkaadaam frekvenceem, linuxim pat kernelja verifikaacija izmetas ar CRC error.
Esi parliecinats ka tev CPU tur?
Instigater
03-14-06, 22:13
Esmu paarliecinaats par 90%, ka tas nav CPU. Ieprieksh netiku augstaak par 320Mhz, tad palasiijos un tiku liidz 340Mhz, bet ar RAM daliitaaju 1/2 un Drive Strength uz 2. Ieprieksh Drive Strength bija auto. Pameegjinaaju pacelt voltaazjas gan chipsetam, gan CPU, gan RAM, ne uz vienu nereagjee.
Un tas 3/5 RAM daliitaajs nestraadaa pie jebkuras frekvences.
Instigater varbut pasaki ko palasijies ka dabuji pie fsb vel 20Mhz? moske esmu kko palaidis garaam :rolleyes:
uzraksti kads tev procim modelis, Athlon/Sempron 32/64 bit???
Palermo laikam ir tikai 64bit semproniem ne?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.