View Full Version : Bootmark again :D
Nu ko kadam vel interesee shitas bench? :D
Topaa buus tikai Intel :)
Nu blin, kur ir? Gaiss atkal sakults, atmosfeera nokaiteeta bet rezultaata nav! Vai taa ir gjeela? :>
Angelz, mieru. Es briestu ;)
Nu blin, kur ir? Gaiss atkal sakults, atmosfeera nokaiteeta bet rezultaata nav! Vai taa ir gjeela? :>
tieshi taa..juutamies bish piedi-rsti :D!!
Njāā (http://bootmark.boot.lv/result_info.php?result_id=6286), būtu man normāls rams... :D
Vismaz ar AMD esmu panjeemis #1 no AMD :D
Nekas, es saakshu cirst galvas novembrii :>
Njāā (http://bootmark.boot.lv/result_info.php?result_id=6286), būtu man normāls rams... :D
Solīda stock score, ne? Iedomājies, kas būtu pie 4 Ghz :D
Nē, tas ir uz 2.5, max, ko es varēju ar V-Data...
Reku mana vecaa score ar e6600 :)
http://www.eoz.lv/forum/showpost.php?p=26741&postcount=45
Tas, ka RAM ir sudigi, tas nekas, man liekas tas bija 390 4-3-2, kas vel ir talu no taa ko speej D9 :)
Kitaps:
Atklashu vecu BM noslepumu, izlaid uz win2k3 32bit. Cpu score bus par 300-500 points lielaka :)
Biju ievērojis jau, ka tu lieto win2k3, bet tagad negribas chakarēties... Būtu normāls rams varētu vel pacīnīties. Ganjau velāk...
P.S. Cik jau esi ārā dabujis no sava jaunā Core Duo?
Vel necik :D
Es gaidu 13.08 :)
someonesick
08-02-06, 18:48
kiwi.. vari dzenaat to 6300.. droshi.. ja kas notiks.. tad gan jau ;)
Es gaidu 13.08 :)
Tā arī nesaprotu, kas tev tajā 13. datumā uzradīsies? :confused:
someonesick
08-02-06, 18:53
6600 powa :D
Pag, cik tam 6600 ir Lv cenjiks? Deelji ir kaut cik pieklaajiigi, lai vismaz zilie logi nebuutu pie mazaakaa kloka :p
Nu labi, lai butu ieposteshu :D
Nekadu twiku, minimala voltage palielinashana cpu un chipsetam. Diemzhel/chipseta cpu limits pie ~500. To tikai var atklat nomodejot plati. Stable kaut kur varetu but 3.2-3.3Ghz, kas ir lidzvertigs cik, 4Ghz vai 5Ghz FX-60? :p
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=743&stc=1&d=1154551659
Tā arī nesaprotu, kas tev tajā 13. datumā uzradīsies? :confused:
Nu kaa, atnaaks 6600 un citi cpu :)
psc, Allendale pwnage :eek:
Tā ir Gigabyte DS3 plate vai Bad Axe?
Pats trakākais, ka tie cpu ir tādi o/c monstri, ka čipsets vienkārši netur līdzi... un nav arī vispār zināms, vai jebkad normāli turēs virs 500...
Kādi atmiņas taimingi?
Mjā, kas to deva, pirkt kaut kādu tur 6300... ja grib o/c līdzi turēt, 6600 ir absolūts minimums... :(
Jaa, DS3 un vajag lielaku reizinataju, ideali butu 10 vai 11 :) Bet lidz shim cilveki saka, ka tieshi Allendale + DS3 ir ideali. Conroe + ds3 ne visai, lai gan nezinu vai ir meginata nopietnaka dzese.
RAM 495 4-3-3, jo nav mazaka dalitaja pagaidaam, a lielaks dalitajs jau 600 un vairaak :D
Nezinu kaa bus ar citu chipsetu, bet sheit 6x vai 7x pilnigi vienads rezultats. FSB siena 497, atgadina yonah laikus :rolleyes:
Par cpu ir skaidrs, Intel vel ir rezerve nezheliga :D Praktiski jebkursh chips var klut par XE cpu un domajams arii XE 3.3Ghz, kas ir planots. Jo kaa jau mineju voltage praktiski nevajag palielinat
RAM 495 4-3-3, jo nav mazaka dalitaja pagaidaam, a lielaks dalitajs jau 600 un vairaak :D
Tb, gandrīz DDR2-1000?
yep ddr2-1000, Corsair UL jau lieliski celjas :D Voltage 2.4V
Opaa, tikko pamaniju, ka SP laiks sudigs, domaju, ka delj taa, ka nepareizaa OS un nekas nav optimizets. Vajag win2k3
someonesick
08-03-06, 09:42
woohaaa :O
kiwi malacis... hmm tas ar gaisu?? es šovakar tikai tikšu pie sava c2d testēšanas :)
Hmmm, 9k memskore Intelim tas jau paliek interesanti! :]
Hmmm, 9k memskore Intelim tas jau paliek interesanti! :]
Interesanti, ko dotu DDR2-1000 uz AM2 ;)
Interesanti, ko dotu DDR2-1000 uz AM2 ;)
Vairaak peec teorijas par 9k vajadzeetu buut bet CPU skore buutu juutami mazaaka.
Vairaak peec teorijas par 9k vajadzeetu buut bet CPU skore buutu juutami mazaaka.
Par cpu scori šaubu nav :D Tieši par atmiņu ir tas interesantākais...
Yep, ar gaisu, big typhoon :)
Un stable ir vismaz 3.3Ghz bez problemam, t.i. 7x472
Nu kur tad ir AM2? :D
Uz mani neskaties :D man ir o/c atvaljinaajums un seedeeshu pagaidaam uz portgljuka :]
~Novembrii kad buushu jaunajaa dziivoklii un kaste buus jarenew'ota tad arii dedzinaashu nejeegaa, bet ko hvz veel... :D
Es vel fiksi uzmetishu DICE un tad atvaljinajums :)
Reku 3.4Ghz dual sp 32M stable :D
Prieksh letakaa core 2 duo chipa nemaz nav slikti
http://img220.imageshack.us/img220/1784/32m3400ma8.jpg
Es gan vel mazliet pamēģināju paspīdzināt V-Data. Overvolts +0.3V@940 Bootmarku un SuperPi 1Mb vareeja iziet :D
Cool :D Kadi taimingi? Pienjemu, ka vismaz 5-5-5, jo zema ram score
Vel trakāk :D Nebija lustes chakarēt :o Pietam man vel 1x512mb modulis, līdz ar to nav Dual channel...
es veselu menesi neesmu bijis pie neta, tapec daudz ko esmu izlaidis, un ari tagad nav ipasi daudz laika meklet, tapec gribu jautat vai kads sheit ir testejis kadu AM2?
Izskatās, ka ne :)
Varbuut buus, bet es nez vai veerts gruziit taadu kasti tagad ja vien stockaa nav X2 AM2 pa labu cenu :D
ehh, zheel gan :rolleyes:
mans atkal uz labu laiku iet offlainaa :D
Veelu veiksmi visiem AM2 :p :D
Pirms sava atvaljinajuma uzliku Vapo uz 6400 :)
8x500 nav probzu pat pie 4-3-2, bet RAM ir problemas stradat virs 505 vienalga kadi taimingi, pareizak MB/BIOS problema pagaidaam
SP laiks gan sudigs salidzinot ar Conroe 4MB cache, apmeram 2s uz 1M, tur neko nevar darit
27K bootmark haha :D Es tachu teicu, ka ar Conroe 20K cpu score nieks vien bus
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=888&stc=1&d=1155915700
omg. Cik ilgi apmēram jams rēķina CPU testus? Kāda sekunde sanāk, ne ? :D
someonesick
08-18-06, 20:35
Pirms sava atvaljinajuma uzliku Vapo uz 6400 :)
8x500 nav probzu pat pie 4-3-2, bet RAM ir problemas stradat virs 505 vienalga kadi taimingi, pareizak MB/BIOS problema pagaidaam
SP laiks gan sudigs salidzinot ar Conroe 4MB cache, apmeram 2s uz 1M, tur neko nevar darit
27K bootmark haha :D Es tachu teicu, ka ar Conroe 20K cpu score nieks vien bus
Labs labs...
es toties otraa vietaa :)
eem.. tas gan uz gaisa.. man arii viss neiet augstaak par 505... atduras... kautgan uz 500 viss stabils
shodien jaaiedzer... esmu atkal atpakalj topaa :)
P.S. bus jaauzliek cita winda.. kaa tu teici.. +500 punkti cpu scorei :)
skatos ka CPU mainja naaca par labu :) man prieks :)
Njā visus ieliec pa vairāk kā 4K! :D Not bad....
ehh, es tik savu intel kasti peec kaadaam 2 nedeeljaam pieshkjilshu laikam :/ ta jau te buus pilns top ar shitiem :D
Bļa, tik daudz conroe piedāvājumu, bet dēļ ****inās policijas... :@
kas tev? nedriiksti vairs datortehniku pirkt un lietot? tobish ne tuvaak kaa pa 50 metriem iet nedriiksti? :D :D :D
Instigater
08-19-06, 17:04
ja man buutu liegums, tad es ar vinju dibenu noslauciitu - ibo ierobezjo tavas cilveektiesiibas briivi piekljuut informaacijai. Tad dotos uz veikalu un pirktu visu, ko vajag. Vispaar es nesaprotu, tjipa tu neesi vainiigs, bet kompi lietot tjipa nedriikst, WTF?
lol, man beigta videokarte nozīmē to, ka 2 gadus pie upgreida netieku :@ Tie ***i atkal pāris mēnešus staipīs krānu kamēr izdomās atbildēt.
Jaa, zhel gan, ka atduras pret tiem 505 ar 1:1 ram, jo pie pie 8x500 ir 32M stable :D
Varbut ar jaunaku bios vai citu ram aizies. Domaju, ka cpu ar dice vilktu 4.2-4.3 maybe
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=892&stc=1&d=1156099691
labs darbinsh kas padariits!
Hmmm, veel tikai divi meeneshi... :D
un tad quad core will burn. :D
Aha, ar kautko taksh ir jaanopljauj un jaapaarsteidz :D
Tik vai tas dos ko Bootmarkaa... to gan nezinu....
Quad neko nedos bootmark, tas po, bootmark tads vecs bench vien ir :)
Toties rosetta/folding/d2ol, 3D utt gan :) Un jaunajas speles, kas atbalsta SMP
Quad core bus uz gada beigaam jau :)
AGA :D GRRR vieniigi cena...
someonesick
09-10-06, 14:00
nu ko.. vakar vakarā jaunais latvijas OC kopums: drunK-oc-TEAM uzstādija jaunu rekordu Bootmarkā :)
http://bootmark.boot.lv/
http://bootmark.boot.lv/result_info.php?result_id=6487
varu teikt ka praktiski neviens no klaat esošajiem nebija skaidrā... es tai skaitā :)
P.S. SuperPi 1M zem 12s :D
nu ta beidzot kads kiwi pastumdijis uz leju :D
savadak, ka jau ieprieksh kads rakstija, kiwi jutaas vientuljs tur augshejaa galaa :D
someonesick
09-10-06, 14:25
kiwi arī piedalījās :D
someonesick
09-10-06, 14:54
real Mhz bija 4300 :)
someonesick
09-10-06, 15:09
viss ir! gan screanshoti, gan fočenes.. tik jāpagaida kamēr visi kam tās lietas ir aties no pohām :D
bija kaukas virs 4ghz kad izladaam, ja nemaldos 4.2ghz preciizi neatceros biju paalii tapat kaa paareejie, kopumaa ljoti ok vakars, kiwi plate laikam tomeer izdiivoja, jaunedeelj laidiism uz asus redzees kaada tad buss scorre
kiwi arī piedalījās :D
nu bet vinja vards vairs nav 1., jeb vins vienigais nav 1. :D
TaPaKaH, tev jau ari vajadzetu kadu labu rezultatu bootmarkaa uztaisit :D
...1jautajums - ka var uztaisit Bootmark "validation" uz OS, kura networking pilnigi neatbalsta ???
galvenais lai internet explorer stradaa (tas ne kas ka offline, un neesmu meginajis bez internet explorer), kad nospied pogu iesutit, tad no internet explorer adreses lauka izkopee to visu garo linku un saglabaa kautkur. velak kad busi pie interneta tad iekopee to adresi kadaa browserii un viss notiek ;)
tas bija pats saakums tikko salikaam un noleemaa pieshkil paluureet, kas un kaa un protams noflashot biosu uz 0614 diemzheel peec shiss skaistaas operaacijas palte ar atnjirdaas :D :D big thnx to ASUS, cik no slimaaa dzirdeeju tad a Raimim ar atnjirdaas :D vija P5B Deluxe peec 0614 biosa uzstaadiishanas.
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1039&stc=1&d=1157896908
un shitas ir speciaals veltiijums visam drunK-oc-TEAM espeshalii for kiwi un protams EOZ :D :D :D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1040&stc=1&d=1157898215
manai maasai ari tada pati glaaze "bez piedzershanaas problemaam" :D
starp citu, kas tur pa vidu un apakshaa? :rolleyes:
pavidu kaukaads nekatariins un apaksa banaani
tas bija pats saakums tikko salikaam un noleemaa pieshkil paluureet, kas un kaa un protams noflashot biosu uz 0614 diemzheel peec shiss skaistaas operaacijas palte ar atnjirdaas :D :D big thnx to ASUS, cik no slimaaa dzirdeeju tad a Raimim ar atnjirdaas :D vija P5B Deluxe peec 0614 biosa uzstaadiishanas.
[IMG]http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1039&stc=1&d=1157896908[/IMG
Nee man izdevaas uzlikt 0614, bet peec ~ 1h testeeshanas es sapratu ka Shis deelis neiet kopaa ar 7950GX2. Tad protams atradu oficiaalo 0507 Biosu kuraa ir izlabotas sekojoshas lietas:
1. Support Conroe CPU ratio adjustment
2. Fix some DDR 800 frequency will show DDR 533
3. Enhance performance when using NVDIA 7950GX2 VGA card
4. Fix fail to read files from some ODDs
5. Fix "Hit ''DEL'' message display" item function fail
6. Support Max FSB from 500 MHz to 650 MHz
Taatd shis ir iistais prieksh 7950GX2.
Godiigi restarteejam kasti, ielaadejam Defult setings, restart. Flashojam biosu. Restart.... un WTF melns ekraans... Venti griezas un nekaa... iztesteeju PCI/PCI-E u.t.t... rezultaataa melns ekraans... ble! Shon jau aizsuutiju deeli uz RMA un Dabuushu vietaa P5B D/WiFi-AP... redzees vai shii iet. Saape nereaalaa.. Cik skatos XS lielaakai dalai nav probleemu ar 7950GX2 un citu razotaaju, a Asus neiet kopaa ar Asus... jebio! Uz DS3 viss lido... Ceru ka shodien tas fakin deelis nemirs.
nu labi sanaaak, ka slimais man bik pa daudz saleeja, es shim prasu 50:50 a shis man 74:26 (shanbis protams vairaak) vot i rezultaats :D labi anwy tas nemaina lietas buutiibu ir vairaak kaa skaidrs, ka mammai ir lielas problemas ar biosu.
someonesick
09-11-06, 14:50
pēc taviem aprēķiniem izskataas ka pirms taas glāzes vēl ko fiksēji.. peec tam ne... jo tas nebija šhņabis??? Bacardi tak :P
ljoti atvainojos, tas man taa ar automaatisko kaarbu sanaaca, tb gribeeju teikt ka RUMS vairaak :D
ha, kiwi atakl 1. :D
drunk oc team paaraka mazaa paalii bija :D
edit:
kam tas 6700 procis? kiwi, vai 1. un 2. vietai ir divi dazadi cpu? :rolleyes:
Jaa, pavisam dazhadi cpu :) Otrs ir Engineering sample
ha, kiwi atakl 1. :D
drunk oc team paaraka mazaa paalii bija :D
edit:
kam tas 6700 procis? kiwi, vai 1. un 2. vietai ir divi dazadi cpu? :rolleyes:
nu es jau ar saku ka vareejam bik vairaak pielietees, nekas naakamreiz kaartiigaak piedzirdiishu kiwi, nu taa lai raapo kaa saka un maz neliekaas tad ar scorres buss pavisam citas :)
nu es jau ar saku ka vareejam bik vairaak pielietees, nekas naakamreiz kaartiigaak piedzirdiishu kiwi, nu taa lai raapo kaa saka un maz neliekaas tad ar scorres buss pavisam citas :)
gaidu bildes kaa kiwi raapo :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.