View Full Version : auto no DE
nu taatad man ir doma iegaataaties sev jaunu vaagi!
es domaaju to nopirkt DE un peec tam izmantot LV !
Kaaa vareetu buut minimaalaa summa lai tas apmaksaatos auto ievesana no DE!
padalieties ar sevi pieredzee cik tas maksaa utt! Ja kaads no klaatesosajiem to ir dariijis!
mana pieredze raada ka pasaakums atmaksaajas ja runa ir par auto kas maxaa 3500-4000EUR vai vairaak
Instigater
08-01-06, 07:26
Manupraat, atmaksaajas arii tad, ja ir zinaama konkreeta marka, modelis, motors, komplektaacija, bet te uz vietas vai nu nav vai arii jau ir nojaats.
DeadmaroZ-TLOTL
08-01-06, 09:44
un zini kur vinu pirkt , nevis dur uz vaaczemi uz laimi
Manupraat, atmaksaajas arii tad, ja ir zinaama konkreeta marka, modelis, motors, komplektaacija, bet te uz vietas vai nu nav vai arii jau ir nojaats.
Nu ja auto ir gadu iekš LV, tad ir nojāts, bet ja ~ 2 un vairāk gadus(izņēmumi auto ar alumīnija piekari) , tad viss jau ir nomainīts. Es visus savus auto esmu ņēmis tikai un vienīgi, kas ir jau 2 un vairāk gadus bijuši LV. Mana bijusī paņēma auto no SUI. Jā tajā mirklī viss bija ļoti OK, pēc pusgada sabruka visa piekare.
vismaz var zināt, ka neesi paņēmis no turkiem vai leišiem - šitie tādus muhļus taisa...
pats arī tagad vienu C4 A6 taisos sūtīt...
www.autoplius.lt
attiecigie auto ari atiecigi zemi maksas. Pec pieredzes sanak puslidz same as DE
Protams lietuvieshu praksi automahsinu tirgu visi zin, taka risk at your own (laigan nupat bus nomierinajushies :D)
Ja pirkt leishos auto tad uzreiz no treilera kaut vai sistu vismaz pats redzeesi ko un kaa remonteet!Savaadaak ja leishi "kapeikpiseeji" remontees nebuus labi!
www.autoplius.lt
attiecigie auto ari atiecigi zemi maksas. Pec pieredzes sanak puslidz same as DE
Protams lietuvieshu praksi automahsinu tirgu visi zin, taka risk at your own (laigan nupat bus nomierinajushies :D)
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=805&stc=1&d=1155199216
:D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.