EOZ >
Hardware >
CPU > Dell 1721 AMD X2 TL-64 procis strādā tikai uz 800
View Full Version : Dell 1721 AMD X2 TL-64 procis strādā tikai uz 800
Sveiki,
Ir topika nosaukumā minētais kompis. Procesors konkrēti griežas tikai uz 800mhz. Power setingus bakstīju šurpu turpu, nekas neiet. Konkrētā problēma ir uz visām OS. Ir kāda ideja, kas par šaizi?
a to amd power fignju esi uzinstaleejis? (cik sapratu, kaut kaads procha draiveris)
DeadlyShooter
07-24-10, 14:12
Power saver režīms? BIOS update?
http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=34&threadid=129642
Support forums rullz: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/p/19280715/19684057.aspx#19684057
Draiveri instalēju, BIOS'u updeitoju, nekas nelīdz. BIOS'ā arī izslēgta tā Power Saving vai kā viņu tur sauca fīča.
Jā, pa to supporta foruma topiku arī ierēcu :D
Kāds baroklis? Nav kāds 60w? 90w prasošs dells ar vecajiem 60w barokļiem strādās eko režīmā, procis arī uz minimālo.
Vēl variants, ka bača beigta. Vai kaut kas ar to saistīts ar mobo. Ieteiktu vērsties pie TitoN'a - zinošs forumietis...
A to barošanu moš var pārbaudīt raustot vadeli.
Parasti ja portam atvieno parošanu viņš pārslēdzas uz energo taupīšanas režīmu un kā viena no izpausmēm ir tumšāks ekrāns.
Neesmu baigi pētījis, taču šķiet kaut kas tāds ir uz visiem portiem...?
Nu lūk.. tātad ja ekrāna spilgtums nemainās... laikam kaut kas nav ar barošanu. Toļi aķis.. toļi baroklis...
Nu to es tā.. uz duru no pirksta izzīdu :)
Tāks, paldies visiem. Točna kautkas ar barošanu. Izrādās jamais negrib lādēt baču. Būs jānomēģina cits baroklis.
Iepriekš ar šo pašu barokli viss bija ok. Bet tomēr jā, zinot īpašnieka attieksmi pret tehniku laikam nebrīnīšos vairs, ja kautkas nobiris.
Bez bačas, tikai no barokļa, ports darbojas ?
CPU tā pat uz 800Mhz ?
Principā tad jau laikam viss skaidrs.
100% pārliecībai moš iemet sludekli ka meklē kādu kuram ir tāds pats baroklis un nočeko to ģelu.
iedo man to lapsi - varam mēģināt sarunāt diagnostiku pa pāris aliem :P
kur tev jamam garants? moš pie manis? :)
uzmet AMD processor driver un vsjo.
jams maina reizinātāju atkarībā no slodzes.
uzmet AMD processor driver un vsjo.
jams maina reizinātāju atkarībā no slodzes.
maacies lasiit:
a to amd power fignju esi uzinstaleejis? (cik sapratu, kaut kaads procha draiveris)
Draiveri instalēju, BIOS'u updeitoju, nekas nelīdz.
un tagad es izteikshos lakoniski, kaa jau kaads te izteicaas:
Exiic, Dieva dēļ izmanto sava avatara atribūtiku, lai nākotne šajā valstī ir gaišāka. :doh:
Kaadu laiku atpakalj liku progu kas maina fsb un reizekli bookam, kam bija nospraagusi bacha, toreiz googlee atradaas 10min laikaa! Savaadaak uz 800Mhz bishkji iebremzeeja!:)
Ja neatradiisi, vakaraa varu meegjinaat noskaidrot...
Sandris, kā tā proga saucās? Es vienu līdzīgu mēģināju, bet bez rezultātiem.
Deff, mēģināšu šodien noskaidrot Service Tag, ja vēl būs garantija, tad gaidi ciemos :)
RightMark CPU clock utility 2.35.0
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.