View Full Version : boot kill disk from hdd
tam nav jābūt killdiskam - bet kaut kām kas nonullē cietni... nu vismaz tā lai homeusers neko nevar recoverot (tritons mājās - neskaitās :D)
tb testējam kastes ar windows tooliem - kad notestēts - prasās jamam hardu notīrīt. me domā - mok ir toolis kuru uzinstalē (vai hvz kā) jamais pēc restarta iebooto (no tā paša hdd) un notīra hdd...
nu baig labi tā būtu :)
Instigater
07-31-06, 12:35
a disketiite neder?
Iekš woota arī ir apspriesta šī problēma. NC ņēmās ap šo jautājumu.
Po manam neatceros neko taadu.
Kur probleema iebuuteeties no fdd/cd un ar MHDD padariit visu melno darbu ? :)
Instigater
07-31-06, 12:54
jaa, tas arii ir labs riiks, bet, ja nu tomeer gribas nulleetaaju, tad vakaraa maajas apskatiishos
http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=50524&hl=
:)
lol - jamie tikai pēdējā postā atraduši to tooli ko izmantoju līdz šim - laikam mana vīzija par cietā diska infas nonešanas veidu ir pārāk grūši realizējama :(
Po manam neatceros neko taadu.
Kur probleema iebuuteeties no fdd/cd un ar MHDD padariit visu melno darbu ? :)
melnais darbs sākas pa to puteikļaino kastu uzšķēršanas :mad:
Varu tādu tūlīti uztaisīt. Tb vienkāršu DOS aplikāciju, kas cietā diska pirmos sektorus (kur parasti ir partīciju tabulas, failsistēmas headeri) pieraksta ar 0-baitiem.
lol - jamie tikai pēdējā postā atraduši to tooli ko izmantoju līdz šim - laikam mana vīzija par cietā diska infas nonešanas veidu ir pārāk grūši realizējama :(
melnais darbs sākas pa to puteikļaino kastu uzšķēršanas :mad:
Es lietoju Acronis Disk Director Suite (http://www.acronis.com/enterprise/products/diskdirectorsuite/) un nekaadu prbl ar datu iztiiriishanu bez jeb kaadaam recover iespeejaam! Ir fiicha aizpildiit hdd/partiiciju vairaakas reizes, peec izveeles, ar nullem.
Instigater
07-31-06, 13:11
tikko izdomaaju, straadaas arii no USB memory sticka, CD, vai dajebkaa cita, no kaa vien var iestarteeties. Kaadas svaigs mazais linuxis (lai peec iespeejas vairaak draiveru buutu) un tad komanda:
dd if=/dev/urandom of=/dev/hda
hda aizvietojam ar dzeeshama diska apziimeejumu:
hd noziimee IDE
sd noziimee SCSI vai SATA
a,b,c,d, utt noziimee diska numuru
ja shaadu darbiibu izpilda divreiz, tad datiem ir totaals pesec un pat EET laboratorijaa to nevarees atjaunot
nu no-nah infu nav probza - probza ir to izdarīt neatverot kasti. kastēs by default nav ne cd ne floppy. kastes vecas - no usb neiebootos...
a no windas/lan var brīvi rīkoties :) bija doma par boot from lan - nah hdd :)
Instigater
07-31-06, 13:17
Vot to es gribu redzeet, kas tas tev par daiktu bez iespeejaam boot no USB. A winda peec difiniicijas neatljausies sevi izniicinaat. Bet nu mans aprakstiitais variants arii caur tiiklu straadaa, tikai pareizo image un bootp servu jaauztaisa
DeadmaroZ-TLOTL
08-01-06, 10:04
A kaada probleema a roku izlabot autoexec lai pie nakamaa restarta viss notiktos?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.