PDA

View Full Version : boot kill disk from hdd

deff_ins
07-31-06, 12:26
tam nav jābūt killdiskam - bet kaut kām kas nonullē cietni... nu vismaz tā lai homeusers neko nevar recoverot (tritons mājās - neskaitās :D)
tb testējam kastes ar windows tooliem - kad notestēts - prasās jamam hardu notīrīt. me domā - mok ir toolis kuru uzinstalē (vai hvz kā) jamais pēc restarta iebooto (no tā paša hdd) un notīra hdd...
nu baig labi tā būtu :)

Instigater
07-31-06, 12:35
a disketiite neder?

Tontons
07-31-06, 12:51
Iekš woota arī ir apspriesta šī problēma. NC ņēmās ap šo jautājumu.

Kuuminsh
07-31-06, 12:52
Po manam neatceros neko taadu.
Kur probleema iebuuteeties no fdd/cd un ar MHDD padariit visu melno darbu ? :)

Instigater
07-31-06, 12:54
jaa, tas arii ir labs riiks, bet, ja nu tomeer gribas nulleetaaju, tad vakaraa maajas apskatiishos

Tontons
07-31-06, 12:55
http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=50524&hl=
:)

deff_ins
07-31-06, 13:00
lol - jamie tikai pēdējā postā atraduši to tooli ko izmantoju līdz šim - laikam mana vīzija par cietā diska infas nonešanas veidu ir pārāk grūši realizējama :(

Po manam neatceros neko taadu.
Kur probleema iebuuteeties no fdd/cd un ar MHDD padariit visu melno darbu ? :)
melnais darbs sākas pa to puteikļaino kastu uzšķēršanas :mad:

bubu
07-31-06, 13:05
Varu tādu tūlīti uztaisīt. Tb vienkāršu DOS aplikāciju, kas cietā diska pirmos sektorus (kur parasti ir partīciju tabulas, failsistēmas headeri) pieraksta ar 0-baitiem.

Angelz
07-31-06, 13:07
lol - jamie tikai pēdējā postā atraduši to tooli ko izmantoju līdz šim - laikam mana vīzija par cietā diska infas nonešanas veidu ir pārāk grūši realizējama :(

melnais darbs sākas pa to puteikļaino kastu uzšķēršanas :mad:
Es lietoju Acronis Disk Director Suite (http://www.acronis.com/enterprise/products/diskdirectorsuite/) un nekaadu prbl ar datu iztiiriishanu bez jeb kaadaam recover iespeejaam! Ir fiicha aizpildiit hdd/partiiciju vairaakas reizes, peec izveeles, ar nullem.

Instigater
07-31-06, 13:11
tikko izdomaaju, straadaas arii no USB memory sticka, CD, vai dajebkaa cita, no kaa vien var iestarteeties. Kaadas svaigs mazais linuxis (lai peec iespeejas vairaak draiveru buutu) un tad komanda:
dd if=/dev/urandom of=/dev/hda

hda aizvietojam ar dzeeshama diska apziimeejumu:
hd noziimee IDE
sd noziimee SCSI vai SATA
a,b,c,d, utt noziimee diska numuru

ja shaadu darbiibu izpilda divreiz, tad datiem ir totaals pesec un pat EET laboratorijaa to nevarees atjaunot

deff_ins
07-31-06, 13:13
nu no-nah infu nav probza - probza ir to izdarīt neatverot kasti. kastēs by default nav ne cd ne floppy. kastes vecas - no usb neiebootos...
a no windas/lan var brīvi rīkoties :) bija doma par boot from lan - nah hdd :)

Instigater
07-31-06, 13:17
Vot to es gribu redzeet, kas tas tev par daiktu bez iespeejaam boot no USB. A winda peec difiniicijas neatljausies sevi izniicinaat. Bet nu mans aprakstiitais variants arii caur tiiklu straadaa, tikai pareizo image un bootp servu jaauztaisa

DeadmaroZ-TLOTL
08-01-06, 10:04
A kaada probleema a roku izlabot autoexec lai pie nakamaa restarta viss notiktos?