PDA

View Full Version : Iesakat Video Playeri

ORiONz
01-30-06, 21:18
nu tagad man tāds grūts laiks, izmantoju iebuuveeto nf3 skanu, bet tai nav taada fiica, kas stereo skanu emulee kaa 6chan(5.1) tb neskan centrs, prieksh foobar es atradu pluginu kurs sakariiga kvalitaate emulee to centru, tagad mekleeju ari kaut kaadu playeru ar kuru vareetu skatiities divx un kuram ar buutu saads plugins(normaala kvalitate) vai jau iekshaa fiica.

ORiONz
02-02-06, 20:18
eh, pats atbildu uz savu jautājumu, bet varbuut kaadam noder.
tātad uzliku pedeejo K_lite codecs pack, ieklauts bija AC3 konfiguraatos, iesleedzu "ac3" vissiem media failu veidiem, jauki nokonfigureeju un re, viss kam bija jaaskan skan :)

Angelz
02-03-06, 18:49
Jams jau nav playeris bet gan AC3 stream'a kodeks.

Par Playeri atkariibaa kaadiem meerkjiem jamo izmantosi.

Es lietoju WinDVD - DVD filmaam, WinAMP - MP3, BSPlayer & WM Playeri - Divx/MPG, VLC - aprautiem/bojaatiem video failiem.

Mad Evil
02-06-06, 01:28
visi gan parasti ljoti slavee VLC, bet nu DVD skatiishanai PowerDVD, bet nu parastam xvidam - k-lite mega paka (pietiek arii ar parasto, ja nav dariishana ar video encodingu un realmedia un quicktime skatiishanu) kuram iekshaa ir tik ljoti vieglais un liidz nelabumam konfigureejamais WMPc (tiesa, konfigueejamiibaa vainojams fddshow :D)

deff_ins
02-06-06, 01:39
es lieku:
divx codecu
xvid (kādu no binary) codecu
ac_filter (tagad jamiem top jauna versija)
quicktime alt. un real alt.

no playeriem
bsplayer (pēdējās versijas seems gļukainas)
windvd

un ar jamo kombināciju nav bijis neviens fails kuru nevarētu atvērt. šādu kombināciju lietoju jau ilgu ilgu laiku - nav bijusi vajadzība pēc nevienas pakas.

poller
02-06-06, 02:18
Es filmus skatos caur WINdows classic media player :o mp3, *.flac un citus audio failus klausos ar JET_audio palidziibu http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a025.gif DVD ar WIN_DVD...
No codeciem izmantoju klcodec268f (parasti pietiek), ja radas problemas tad sakas visadu paku un ne tikai instalessana.
Runajot par JET_player... varu teikt tikai labus vardus :) lietoju jau ~3.gadus.

DeadmaroZ-TLOTL
02-06-06, 19:01
mp classic
VLC

divx
xvid
real&quick alt.

un viss griezas ka prieks skatiities