View Full Version : sīkais grib PSP
bet es neko no tiem nesaprotu - apskaidrojat kas tieši jāmeklē un kam jāpievēršs uzmanība
moka kādam pat ir ko piedāvāt?
Manējais arī grib :o Būtu labi iepazīties, tā sakot, know your enemy :D
iedot pa pakausi un nopirkt riteni! :D izdomaajushi te buut kompuutertaarpi :shura:
bobber, kur mana shokolaade? :D
manējam jau ir ritenis, pat 2 - gan MTB, gan BMX un abi tiek lietoti samērā intensīvi, par to man stresa nav ..... bet tā kā priekšā ir ~2 nedeļu ceļojums ar auto, tad daudz labāk ir kad šis "ar ausīm" spaida PSP, nekā ik pa 10 minūtēm jautā "are we there jet?" :D
Pats varu teikt ka PSP ir ļoti pozitīvs laika kavēklis, kā arī teicams mūltimēdiju atskaņotājs, jo skaņas kvalitāte ir ļoti laba ! + Nevajag piemirst iespēju sērfot internetā kas arī ir apmierinoša !
Sūdainākais faktors priekš bērniem ir tāds, ka tie ar šo ierīcīti baigi aizraujas, un līdz ar to var aizmirst to, ka pirms gājēju pārejām un luksoforiem ir jāpārliecinās par to vai kāds atsaldētais nejoņo virsū !
Otrs faktors ir mazie urlēni, kuri var mēģināt šo aparātiņu izraut no rokām tādēļ obligāti jālieto atsevišķi nopērkamā siksniņa kas tiek aplikta ap roku - ļauj izvairīties no nepatīkamām situācijām !
Vēl ir iegādājams aizsargvāciņš, to uzliek pa virsu pašam aparātam un ja notrīc roka ļaus ietaupīt uz diezgan padargu ekrāna remontu !
Un arī skolas laikā jāseko līdzi, jo ja bērnam ir psp un viņš skolā vēl satiek kādu kam ir PSP uhh, sākas cooperatīvā izklaide, jo ļoti daudz spēļu ir spēlējamas lokālajā tīklā :D - nu reāli vēlme mācīties pāries ļoti fiksi jo fun faktors procentuāli pieaugs par visiem 100. Tā diemžēl tas, mantiņa kas spēja aizraut arī pieaugušos!
Un pašam PSP ir vēlams uzlikt custom firmware - ļoti elementātrs proces, tad būs iespēja mest iekšā "pirktās spēles" un vēl uzlikt šādus tādus bonusus !
- Jo tie paši UMD - (spēles) arī maksā pieklājīgu summiņu !
Bet nu pirms PSP iegādes vajag labi pārdomāt visus +/- jo nedaudz pieliekot var iegādāties jau x-box , kas tomēr ir nex - gen geiminga aparatās un tik ļoti neapdraud tavu dzīvību uz ielām :ok:
drunk_lizard
06-28-10, 19:52
Pats varu teikt ka PSP ir ļoti pozitīvs laika kavēklis, kā arī teicams mūltimēdiju atskaņotājs, jo skaņas kvalitāte ir ļoti laba ! + Nevajag piemirst iespēju sērfot internetā kas arī ir apmierinoša !
nosit sevi ap sienu! (siena ir domaata buuvkonstrukcija nevis pljauta zaale!)
miiljie dolbaki, tie, kuri ir biku vecaaki par pampervecumu - vai juus tiesjaam neatceraties, ka bija citas izklaides? kaa pasji tjuuneejaat suuda masjiiniites, speeleejaat karinjus, ar lielaam aceem raudziijaaties uz dziivniekiem ieksj zoo.
galu galaa pat brauciens ar suuda kugjiiti no tirgus liidz majoriem bija neaizmirstams notikums...
sjobriideejiem beerniem NEDRIIKST LJAUT seedeet pie smirdiigaas miskastes, kur visi jau sametusji savus suudus, pie kam divreiz!
nekas taa neattiistiis beernu, kaa tas, ko jams redzees sev apkaart + sakartiigi teeva/maates komentaari.
nost ar pieeju internetam!!!
nopietni...
nost ar pieeju internetam!!!
nopietni...
+1... Citaadaak izaugs taadi, kaa Tominjsh....
Tad nu tā. :D Tā kā esmu iepazinies ar cienījamo aparātu diezgan pamatīgi, tad skaties modeli šādu:psp-3004 slim (GB - ja nemaldos laikam angļu variants- pēdējais cipars norāda kādam tirgum paredzēts) - pērc jaunu. Lietotu neiesaku.
var uzlikt jaunu firmware ar visiem pričendāļiem lai var spēlēt no ''veikala'' pirktās- papildus nekas nav jāpērk, nekādsa pandora baterijas un utt... tikai ietilpīgāku atmiņas karti. ja pieturies pie tiem kuri neiepērkas ''veikalos'', tad diski ( UMD) maksā krietnu žūksni un nevissai ērti ar tiem spēlēt- parasti loding logs ir pēc katras sesijas jebko ko dari spēlē - vai kārtējais street fights ( tekken) vai ejam spēlē nākosā zona vai boss, tad disks iet rūkdams ( skaļš). Nu tā kautkā. :D
P.S. Esmu ievērojis, ka dažas draiving spēles ir maigi izsakoties uz psp saīsinātas attiecībā pret parasto ps2 spēli un kur nu vēl pret pc. Tipisks piemērs - Gran turismo 4 vai vecākas versijas- tur uz pusi auto parks ir mazāks nekā parastajā ps2 versijā. Nez laikam jau pa vecu palieku- vienu nedēļu patestēju un sapratu, ka tas nav priekš manis šīs mantiņas... sīkajiem jau ;sitais verķis ir baigi cieņā.
http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/other/dnikp.html
ir īstais?
aga ir ir.... bet nu no rokām baigi jāuzmanās ( tipiskās problēmas, ja no rokām ņem - bača netur+ jau kautkas gļuko jeb karas spēles laikā kad ilgāk spēlēts - pērkot to nevar pamanīt - tikai pēc vismaz pāris stundu testēšanas;) + uzreiz sīkajam nopērc čeholu šim hlamam, jo nu bez būs kā būs + atmiņas karte - standarta 8 gb būs ok
Varu pateikt to ka nedrīkst pirkt 3004 modeli, jo šamam ir nedowngreidojama firmware(pagaidām) uz custom firmware - attiecīgi nevarēs spēlēt homwbrew, tikai orģinālos geimos no UMD! ; Labāk nopirkt vecāku un vai lietotu/ar pāršūtu firmwari uz CF - ja pašam nav sajēgas un negribās nobrikot. Bača lietotam ja arī netur nu i fig, pa pāris $ jaunu čina baču var nopirkt. ; Ļoti vēlams lai nāktu līdzi kaut viens, dajebkāds UMD disks(vajag un punkts).
Pērkot, pārbaudam vai lādē, vai strādā no bačas, paklausamies skaņu arī uz ausīm, izpromējam visas pogas, iekraujamies no UMD diska(pārbaudam UMD draivu darbībā), mazliet ar spēku paščobam korpusu pa malām pievēršot uzmanību ekrānam vai nesāk skriet strīpas. Ja viss ok, tad ok.
Iekš ss pilns sludekļu.
Man skjiet ka nujau visus var downgreidot. Reku (http://www.youtube.com/watch?v=lEC9YsDkBi8)
Starpcitu 100ls ir traki daargi, tur jau bezmaz jaunu var nopirkt pa 105Ls+.
Var gadiities ka berns grib to jauno PSP GO (http://en.wikipedia.org/wiki/PSP_Go) nevis 5gadu veco psp, bet nu jaunajam ir minimaalas homebrew iespeejas pagaidaam.
http://forums.pspslimhacks.com/user-help/121-psp-hackable-allow-me-answer.html
Nu nevar vel pilnvertigi jauno boardu downgreidot.
P.S. Un cik man zināms, tad nav šķribas starp jaunako Slim modeli un veco Fat - uz abiem viss iet vienādi. ; Vismaz man uz sava Fat viss līdz šim ir gājis normāli.
P.S. ss.kā ap 65Ls normāli ar CF un atmiņskartēm komplekti, nah 100?!
Esmu paspeeleejies ar PSP GO, iespaids ir ok vieniigi cena nav ok :)
Bet ja saliidzina PSP Go ar iPhone same speeljukiem tad grafiski labaak nostraadaats ir aabolam, PSP paarsvars ir tas kad ir reaalas pogas un jostiks. Tas ir mans un mana 8 gadiigaa deela viedoklis :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.