EOZ >
Cits >
Joki > PSRS laiku Skaņas Tehnikas konektora identificēšana
View Full Version : PSRS laiku Skaņas Tehnikas konektora identificēšana
HX_unbanned
05-17-10, 20:11
Tātad, šeit ir bildes: http://cid-2c682ed09980694a.skydrive.live.com/home.aspx?lc=1062
Kāds varētu pastāstīt - kas tas ellē ratā par konektoru ( pēdējās divas bildes ) ; kur to var dabūt ; un pa kādam cenām ...
Un - tākā adatu skaits šim te brīnumam sakrīt ar DIN6 standartu, tad var uzskatīt, ka šī te konektora Pin1 atbilst DIN6 konektora Pin1 adatai?
Ja tiktu gandrīz pilnīgā skaidrībā par šo te konektoru, tad varētu turpināt šo te darijuma formā ...
Paldies iepriekš!
Welcome back.
Prombūtnes laikā brīžiem jau padomāju, ka suicīds ņēmis virsroku. :shura:
HX_unbanned
05-17-10, 20:18
Mh .... kā jau paredzēju. Spams ..
Eh. Ir vertības, kas nemainās ...
Lab - dafai - pa ģelu, ibio rio ..
P.S. Es nekur neesmu atgriezies ... ir štelle un vajag risinājumu. Punkts.
Tev atgriezties vajag tvaika ielaa. Ar taadu izcili neizteiksmiigu tekstu tu tikai radi veelmi panjirgaties par sevi :doh:
HX_unbanned
05-17-10, 20:22
Tev atgriezties vajag tvaika ielaa. Ar taadu izcili neizteiksmiigu tekstu tu tikai radi veelmi panjirgaties par sevi :doh:
Mhh ... kādu tev vēl "izteiksmi" vajag??? Ir jautājums un vajag atbildi ... man tev zinātnisko pamatojumu uzrakstīt?
Ja tev organisms prasa - droši ņirgājies, kamēr nelabi paliek ...
----------------------
Lūdzu, atpakaļ uz tēmu ... neba tikai manās interesēs ir šis jautājums ... ;)
Un - tākā adatu skaits šim te brīnumam sakrīt ar DIN6 standartu, tad var uzskatīt, ka šī te konektora Pin1 atbilst DIN6 konektora Pin1 adatai?
:emo:
Tak padomā pats atbildi uz šo jautājumu :D
Ne nu tā viņš ir ar to Hektoru :emo:
HX_unbanned
05-17-10, 20:41
Mh. Pilnīgis marasms ...
Laikam pārāk sarežgīti noformulēju jautājumu ..
Vēlreiz - "Vai tas signāls, kas ir iekš DIN6 Pin1 ir tas pats, kuru izmanto Nezināmā konektora Pin1" ...
Man vajag 100% zināt ... negribu pārsteigumus, ka kaut kas kaut kur sāk darīt kaut ko nepārāk vēlamu ...
Mh ...
Tā vietā lai normāli atbildētu un izručītu, pāris nedaauguši tēviņi tēlo baigos ērgļus un nevar konkrēti uzrakstīt, kas ir kas ... tā vietā ir pie*****s pavediens ... daži jūtās varenlabi ...
Lobzik, labāk septiņreiz nomēri, pirms griez!!! ;) Man nevajag beigtu pastiprinātāju konektora iegādes rezultātā ... :beee::doh:
Tu neaiztiec lietas, no ka tev pilniigi nav nekaada sajeega, pat ne nojausmas, izjauc otru galu un paskaties no kurienes naak vadi, kam tie paredzeeti, izzvani ar testeri kas ir kas galaa. Un jajautaa kur taadu hibriidu izraki, ja pat nebija kam paprasiit kas tas par galu taads ir :D
Vinjam pavedienu kaads pie****a, bet pac nemaz nekakaa un nesmird, aspraatis :lol:
Es nezinu atbildi, bet ieteiktu paprasīt kādā elektronikas forumā elfa.lv vai kā tur vai mikseris.lv tur šadī tādi cilvēki apgrozās. Varbūt tur tev kāds palīdzēs.
HX_unbanned
05-17-10, 21:03
Tu neaiztiec lietas, no ka tev pilniigi nav nekaada sajeega, pat ne nojausmas, izjauc otru galu un paskaties no kurienes naak vadi, kam tie paredzeeti, izzvani ar testeri kas ir kas galaa. Un jajautaa kur taadu hibriidu izraki, ja pat nebija kam paprasiit kas tas par galu taads ir :D
Vinjam pavedienu kaads pie****a, bet pac nemaz nekakaa un nesmird, aspraatis :lol:
Mh. Kauns nav nezināt - kauns ir negribēt zināt ... ;)
Jā - varētu ar testeri. Thx par ideju.
Ne es dabūju, bet sencis. Stāv tas skapis pagrabā - beidzt vajag atrast pielietojumu. Viss.
Jā - tā kā jūs te - es nekad neesmu ne kakājis, ne smirdējis. Jūs te talantio esat uz to.
Un - atkal - tā vietā, lai saņemtu kompetentu atbildi, es atkal saņemu palagu ... bezjēdzigu apcerējumu ...
Nu ko ... paldies ... lai gan ... Pladies pat ir daudz priekš jums ...
non7sens - paldies par ietekumu ;) Tiesa - iet uz veici un cerēt, ka es tur nahaļavu dabūšu nepieciešamo info, pašlaik ir greznība ...
drunk_lizard
05-17-10, 21:04
tikai viens jautaajums cieniijamam pridurkam autoram - KAADS SAKARS KONEKTORA TIPAM AR SIGNAALU UZ PIRMAA PIN?
galiigs dauns, ibio!
ps. tas ir kautkaads срш6... kautkaa taa, ja atminja nevilj...
taa uzpiipeeju, padomaaju... tas vareetu buut kautkaads translaacijas pastiprinaataajs.
cieniijamo autor, izdari pakalpojumu naacijai - ****DJ, NOLEC NO TILTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.elfa.lv/forum/
Es biju domājis forumu. Veiksmi!
:ok:
HX_unbanned
05-17-10, 21:13
tikai viens jautaajums cieniijamam pridurkam autoram - KAADS SAKARS KONEKTORA TIPAM AR SIGNAALU UZ PIRMAA PIN?
galiigs dauns, ibio!
ps. tas ir kautkaads срш6... kautkaa taa, ja atminja nevilj...
taa uzpiipeeju, padomaaju... tas vareetu buut kautkaads translaacijas pastiprinaataajs.
cieniijamo autor, izdari pakalpojumu naacijai - ****DJ, NOLEC NO TILTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es nezinu. Es jautāju.
Jā - skaņas tehnikā neesmu guru. Tāda traģēdija ...
Paldies ... vismaz kaut kāds izejaspunkts.
Nē. Man noteikti nekur nav jālec. Drīzāk dažiem te jāsāk atkal būt normāliem cilvēkiem, nevis Latvius Drisinatius Vulgaris Erectus ..
ej no kurienes nāci.
Bl, aizvāc vismaz besīgo nigeravataru.
Aizej uz Latgalīti, pajautā speciem, kas tas ir pa sūdu, tad nopērc Preiļu dzidro un PRIEKĀ un ATĀ.
Bl, cilvēku stulbums rada priekšstatu par bezgalību...
uznāca nostaļģija un atcerējos par to HX video grāvēju :shura: moš kāds var pacienāt ar to vidjiku, ko jams toreiz uzcepa priekš SE community :lol:- a to jams žo tūbē privātajos nobāzis, bet man šķiet ka toreiz kāds jamo pieseivoja :bebe:
Tie ir bulgaru monobloka translaciju pastiprinataji, t.k. tiem nav zemomigas izejas - pie tumbam shamos nepieslegt.... - ja tads bija merkjis.
bish jaunu neadekvaatas, dzheki juusu ''atbildes'' :) lai arii no otras puses hx jau pats vainiigs ar saviem neadekvaatajiem topikiem/postiem savulaik :) stereotipi jau tomeer veidojas, bet padomaajiet, ja nu vinsh ir beidzot izaudzis? :shura:
bish jaunu neadekvaatas, dzheki juusu ''atbildes'' :) lai arii no otras puses hx jau pats vainiigs ar saviem neadekvaatajiem topikiem/postiem savulaik :) stereotipi jau tomeer veidojas, bet padomaajiet, ja nu vinsh ir beidzot izaudzis? :shura:
Tu ari esi pie taadiem pieskaitaams? :doh: :shura: Tie pat nav vienakrshi brivdomataaji, nezinu ka taadus nosaukt. :D
es pat iisti nezinu vai es vispaar esmu pieskaitaams :shura:
juus te netaa ar saviem 100 gadus vecajiem kashkjiem vispaar dodat shad tad iemeslu domaat par humanoiidu izniiciibu :shura:
dod tak tiinim izdeviibu izpausties un iespeejams nebuus jaanozheelo ;)
es jau pats jokoju shaadi, tik zheel, ka visi gulj un neatbild :D
tas atkal ir smags jautaajums peec latvijas zaudeejuma hokeja chempii...
[0:17:18] te visu nosaka katra humanitaates pakaape
[0:17:41] ja gribam aatru HX naavi, tad slaavu estakaades, tur kaads septiitais staavs
[0:18:17] bet savukaart ja gribam lai zidziivo un mokaas visu muuzhu bez iespeejas uzrakstiit kaut vienu rindinju, tad salu tilta estakaades
[0:18:20] :D :D :D
HX_unbanned
05-18-10, 20:49
Nu i huļi attaisijāt? Perversas tieksmes?
Tie ir bulgaru monobloka translaciju pastiprinataji, t.k. tiem nav zemomigas izejas - pie tumbam shamos nepieslegt.... - ja tads bija merkjis.
Hm. Nu - tumbas ir slēgtas un strādājošas ; ir arī ģitāru kombji slēgti - tiesa, ar pamatīgu skaļuma kritumu un trokšniem tieši dēl pretestības, bet nu - šancēja ..
Maigi sakot neaddekvātas. Šie te cilvēki jau paši nejūt to .. .tikai turpinat no sava puļemjota dot ārā ...
Tu ari esi pie taadiem pieskaitaams? :doh: :shura: Tie pat nav vienakrshi brivdomataaji, nezinu ka taadus nosaukt. :D
Nu tad nesauc, ja nezini! Ibio rio ... - un -
Ar kādām tiesibām tu ????????? vēl par kādi citu te dod nepamatotus raksturpjumus. Reizēm kliekas, ka tev uz bērnudārzu pa taisno .. :)
es pat iisti nezinu vai es vispaar esmu pieskaitaams :shura:
juus te netaa ar saviem 100 gadus vecajiem kashkjiem vispaar dodat shad tad iemeslu domaat par humanoiidu izniiciibu :shura:
dod tak tiinim izdeviibu izpausties un iespeejams nebuus jaanozheelo ;)
es jau pats jokoju shaadi, tik zheel, ka visi gulj un neatbild :D
tas atkal ir smags jautaajums peec latvijas zaudeejuma hokeja chempii...
[0:17:18] te visu nosaka katra humanitaates pakaape
[0:17:41] ja gribam aatru HX naavi, tad slaavu estakaades, tur kaads septiitais staavs
[0:18:17] bet savukaart ja gribam lai zidziivo un mokaas visu muuzhu bez iespeejas uzrakstiit kaut vienu rindinju, tad salu tilta estakaades
[0:18:20] :D :D :D
Kādam tīni, bļ**???
Nav nekāda izpausānās - ir darbs un probzas, kuras jārsina. Neviens te vairs ar čupačupsiesm nespēlējās ...
HX_unbanned
05-18-10, 20:51
Es šo neesmu pelnijis pirmdienai, par ko, paaar ko man tāds sods?
Pasaki paldies šim forumam un dažiem labiem biedriem par sačakarēto pirmdienu! ;)
-------------
Slēdzu ciet!
Nevajag šito farsu turpināt ..
Eu eezeli, tak ej rataa vienreiz, cik bija labi, ka tu te nebiji kaadu laiku :ok: Liekas sleegt topiku arii nemaaki, ja 10 min tas jadara :doh:
HX_unbanned
05-18-10, 21:24
Eu eezeli, tak ej rataa vienreiz, cik bija labi, ka tu te nebiji kaadu laiku :ok: Liekas sleegt topiku arii nemaaki, ja 10 min tas jadara :doh:
Ģeniāli. Izsmalcināti. Tā bija argumentācija vai kas cits vērā ņemams? :)
Un - tu neatbildēji uz manu jautājumu .. škiet, ka nevari atbildēt ... ;) ... bet tu jau atkal ignorē ...
Mh. Ko tu te murgo par 10 minūtēm??? Un ... atkal bērnudārza līemnis ar standarta frāzi "tu, xxx, pat yyy nemāki izdarīt zzz.." :D
Zini, angļiem ir tāds jauks vārdiņš kā "Miserable" ..
Nolokoshu sho topiku tavaa vieta, ja nemaaki, un parvietoshu to uz joku sadalju, peerk sadaljaa tam nu tik tiesham nav vietas ;)
HX_unbanned
05-18-10, 21:30
Nolokoshu sho topiku tavaa vieta, ja nemaaki, un parvietoshu to uz joku sadalju, peerk sadaljaa tam nu tik tiesham nav vietas ;)
Aber lūdzu, cienītskungs ... ;)
Tikai normāls ( tb tāds, kas vēl nav tik iepuvis kā dažs labs cits šekjienieties ) cilvēks to uztvers kā joku par šo forumu ... kas nu jau ir skaudrā realītāte ... ;)
Izvairīšanās no atbildes ir vājuma pazīme ... :D Baidies, ka par vārdiem bus jāatbild? ;)
P.S. Zini, kas ir pats smieklīgais par šo forumu - es uztaisu topiku, saņemu pilnīgu marasmu, un rezultāta tā pat iegūsti visu info un vēl papildus nianses ir noskaidrotas. Cik poētiski un reizē paradoksāli, vai ne? :D
P.P.S Tu gan esi attapīgs! Ieliktdams viņu joku sadaļā tu patiesība izdari man lāča pakalpojumu ... kā nekā ja es šeit nenokārtoju reāli darijumu, tāpat topiks ir dzēšams....
Aber lūdzu, cienītskungs ... ;)
P.S. Zini, kas ir pats smieklīgais par šo forumu - es uztaisu topiku, saņemu pilnīgu marasmu, un rezultāta tā pat iegūsti visu info un vēl papildus nianses ir noskaidrotas. Cik poētiski un reizē paradoksāli, vai ne? :D
čalīt, vienas dienas laikā nevar panākt to, ka viss forums tevi nevar ciest un neņem pa pilnu. tur vajag ieguldīt pamatīgu darbu. bet ja tev tas sanāca netīšām, tad ir vērts pārdomāt savu dzīvi un apsvērt savu pozīciju barības ķēdē.. :doh:
HX_unbanned
05-18-10, 23:00
čalīt, vienas dienas laikā nevar panākt to, ka viss forums tevi nevar ciest un neņem pa pilnu. tur vajag ieguldīt pamatīgu darbu. bet ja tev tas sanāca netīšām, tad ir vērts pārdomāt savu dzīvi un apsvērt savu pozīciju barības ķēdē.. :doh:
Jā. un Nē.
Pagātne nevar būt par lēmējvaru - tai ir jābut par likumdevēja varu ... ;)
Un VISS forums - tas ir pilnīgi absurds apgalvojums ... ja tu neorientējies detaļās, tad ir pilnīgi nepamatoti lietot apgalvojumus tādā formā ...
Nu jau neskaitāmo reizi klapēju ciet šito kleksi...
un veeljoprojaam neesi aizklapeejis. ja tu esi ieguvis visu sev nepiecieshamo informaaciju, ljauj tachu cepties, nevis pazemo sevi kaarteejo reizi ar paranormaalo argumentaaciju, tu taa pat sevi par izsmieklu pataisi ar pilniigi neadekvaatiem argumentiem.
sunji rej, bet karavaana iet taalaak, kaa saka, vai ne? pashreiz tu pats esi viens no tiem sunjiem, pie tam, taads bez 1 kaajas un noplucis, kas par visu varu censhas paraadiit savu neesosho statusu.
Ta knobhead HX_unbanned.Tavs posts pasha sakuma bija debils un viss Threds lidz ar to.KO tu gribi no tiem nelaimigajiem pastuziem,lietot vinus.Elemntarno Watson!asknaibles (optimali)Lodamurs (nerekomendeju )elektriska urbmashina(paluldz lai kads to izdara tava vieta ka neka elektroinstruments )samekle kadu sakarigu datornergu ar videjam zinashanam bet labam iemanam radiotehnikaa.un parbuve to pastuzi un klausies (baudi troksni )vesels.
Greatb arī derētu pamācīties komunikāciju... Vai vismaz domu lidojuma skaidru izteikšanu tekstuālā formā.
Atkal jautrība, takš ibio nomaini niku un pieregojies pa jaunu, mani sāk mākt šaubas, vai tikt tu neesi kaut kāds izcili spēcīgs mazohists... :D
nick jamam svēta lieta- [H]ektors e[X]treme (http://eoz.lv/showpost.php?p=184504&postcount=76) :shura:
HX_unbanned
05-20-10, 09:52
nick jamam svēta lieta- [H]ektors e[X]treme (http://eoz.lv/showpost.php?p=184504&postcount=76) :shura:
Klau - aizver savu muti / nocērt savus pirkstus ;)
Tas, ka tu esi tik nozēlojama radība ( lasīt - tev jāstrādā valdībā - tur tādi paši indivīdi ir ), ka mani manu avataru no mana profila un tas tev liekās asprāqtīgi, tu jau pierādiji vakar! ;)
Tev vēl nepietiek, ka tu jau esi uz bana sliekšņa??? ;)
P.S. Es neko vairs nerakstīšu, tāpec droši vara rakstīt, ko vien sirds kāro ;) Ja šis posts tiks izdēst, par ko nešaubos, jo aspms tak negrib, ka viņa autoritāte tiek grauta, viss man ir saglabāts kā kopijas. Taču - lietotājiem ir jāzin, kādi SuperAdministratori te ir un kāds ir viņu līmenis - ieieša kontos, citu piesegšana ...
Orivuār...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.