View Full Version : Kur tuvākais biljards?
Dzīvoju Melnsila 28 (āgenskalns). Kur te kāds tvākais biljards?
vimba_zlobnaja
04-25-10, 12:11
Varu ieteikt Zolitūdē. Ļoti kvalitatīvs - Noreff. Var dabūt paspēlēt arī snūkeri.
Vienkārši dauzīšanai Zelta vai Bolero boulingi. 2Ls stundā, vai meklē tuvāko Admirāļu klubu.
Zelta boulings vai pie āgenskalna tirgus admirālis.
Imho @NB viesnīca ir gan biljards, gan snūkers - Slokas 49.
Tuvākais biljards vienmēr ir kabatas biljards!
Tuvākais biljards vienmēr ir kabatas biljards!
spriežot pēc komentāra esi PRO :ok:
Imho @NB viesnīca ir gan biljards, gan snūkers - Slokas 49.
Cena? :)
Zelta boulings vai pie āgenskalna tirgus admirālis.
cik maksā zelta boulingā?
Epopeja 2 dienu garumā - IT forumā atrast vietējā rajona biljardu un tā cenu... :doh::doh:
Neredzu iemeslu tavai sajūsmai - sadaļa pareizā, tēma noformēta cilvilizēti
Cena? :)
cik maksā zelta boulingā?
ar līkām rokām nav ko te rādīties :doh:
3min laika prasija:
http://www.zelta.lv/billiards1.html_l_1.htm
http://www.nb.lv/?fl1m1k9m10k11
mjā, nu i cenas. Es atceros kaut kad sen purčikā bija bārs, kur bija monētu galdi- iemet 50 santīmus - 1 partija, iemet 1 ls - 3 partijas, tagad laikam tadas haļavas nekur nav :(
paarcelies uz vecmiilgraavi te pilns ar tiem zhetonu galdiem :shura:
bet tas ir prieksh ****iem, es piemeeram stundas laikaa varu izspeeleet vairaak nekaa 4 partijas, protams, ja nav galiigaa paalii, taakaa man 2+ Ls stundaa ir izdeviigaak.
kā tad nav... brauc uz laukiem - tur toč maksā 50 sanči partija....:D
WTF? Kā Ls 0.50 par spēli Tev var sanākt izdevīgāk kā 2Ls par 1h @Zelta Boulinga centrs?
viņš grib uzspēlēt vienu partiju un viss - spēlēt šo partiju tussa pēc un pārējo naudu nodzert alos :shura:
Gan NB (vismaz Vecrīgas), gan Zelta, samaksa tiek rēķināta pēc nospēlētā laika, tātad varam spēlēt arī tikai vienu partiju un par to attiecīgi samaksāt.
P.S. Zelta pirms spēles prasa samaksāt 5Ls drošības naudu. Pēc tam atskaita nospēlēto summu no šiem 5Ls un atdod atpakaļ.
vinjam vienkaarshi ir tikai 0.5 Ls :shura:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.