PDA

View Full Version : P4 3.4 Ghz ar HT tech...

Gigenieks
07-22-06, 13:40
Jautājums tāds, man ir p4, bet liekas, ka viņam vajadzētu strādāt ātrāk, kas varētu būt par iemeslu ne pilnas jaudas izmantošanai???

Un ko jūs vispār sakāt par šo cpu?

Kuulais
07-22-06, 13:42
un peec kadiem datiem/faktoriem, Tu vadiijies lai noteiktu, to ka pashreiz vinjsh nestraadaa tik aatri kaa vinjam buutu jaastraada??

Gigenieks
07-22-06, 13:47
nu piem man Windowsu kādas 13x tie kvadrāti iet. Nu vispār nav nekā tāda vnk dažreiz ieķeras un man liekas ka visam vajadzētu ljoti ātri notikties, bet neredzu to piem manam čomam ir 2.4 ghz un man 3.4 ghz ar ht bet neredzu ipashu atšķirību!

niklass
07-22-06, 14:12
noteikti es kompi piedrazojis
pārliec logus un varbūt varēsi salikt savu draugu

Gigenieks
07-22-06, 14:22
kādā ziņā piedrazojis? kā tad atdrazot? tikai nesakiet format c
paarlikt logus, ko tas nozīmē?

starpcitu negribu salikt draugu vnk gribu sava cpu patieso ātrumu!

Proxis
07-22-06, 14:47
ieej www.google.lv
sameklee, ielaade un palaid tirishanas programmu CCleaner

Gigenieks
07-23-06, 12:19
Tas ir viss, ko jūs varat ieteikt? :confused:

murajs
07-23-06, 12:42
Kāds jautājums, tāda atbilde! ;)

Skarbais
07-23-06, 20:20
Da nokachaa kaadu benchmarku un patestee savu sisteemu. Piemeeram 3Dmark, Sisoft Sandra utml, un tad saliidzini rezultaatus ar adekvaatu sisteemu un zinaasi performee vai neperformee adekvaati.

Bija tev videokarshu sadaljaa topiks par 6600GT, kaa jau teica izmanto Riva tuner un 3Dmark lai paarbaudiitu performances izmainjas.

Jav
07-23-06, 22:28
Cik tev RAM? Un kas tie par Windows kvadratiem? :o

Gigenieks
07-23-06, 23:08
man ir 4x512=2gb rams, dual channelā, ddr2.

Reigo
07-24-06, 13:24
Lēnām no woot.lv pie mums iepeld arī tādas zivtiņas kā gigenieks :(
Skumji...
Bet, ja par tēmu, tad ir tā:
Pārliec windows un viss būs čikeniekā... Iespējams kāds vīrus čakarā performu..
2) Kārt: Datora procesora ātrumu neparadā tas cik reizes tev Windows bootscreenā noskrien tārpiņš :)
Tas drīzāk nosaka cik pie****ts tev ir windows un cik ātrs tev ir cietais disks...

Lai pateiktu vai CPU tev nerukā kā vajag, tev vajag nokačāt CPU-Z lai viņu identificētu.
2) jāpalaiž kāds benčmarks (vienalga kāds kas testē CPU) un rezultāti jāpielīdzina Webā atrodamajiem.

deff_ins
07-24-06, 13:27
pamatplate ar būtu nepieciešama attiecīga, jo ar tavu tagadējo dodu 80% ka neko nevarēs izdarīt un 20% ka varēc pacelt mhz par ~5%

Angelz
07-24-06, 14:16
Ja tev kaulus lauzh ik palaikam reinstaleet kasti lai buutu juutams boosts un tiirs logs ieteiktu veidot system'as cloni! :]

Un veel, XP OS ielaades aatrums ir atkariigs no kastes h/w un instaleetaaja skilliem!

vimba_zlobnaja
07-24-06, 14:16
Autoram - kā tev izpaužās datora tā nestrādāšana uz pilnu jaudu? Boot screena lūrēšana nav atsaites punkts. Tu kaut spēlīti kādu esi mēģinājis paspēlēt, Fotošopā bildes editējis, lielus ar'hīvus veidojis, mūziku spiedis utt?

Gigenieks
07-24-06, 14:36
Autoram - kā tev izpaužās datora tā nestrādāšana uz pilnu jaudu? Boot screena lūrēšana nav atsaites punkts. Tu kaut spēlīti kādu esi mēģinājis paspēlēt, Fotošopā bildes editējis, lielus ar'hīvus veidojis, mūziku spiedis utt?

jā spēles esmu spēlējis, ar fotošopo neko nejēdzu tapēc nē, nu kā es spriežu, piem, kopējot failus, vai pārvietojot tos (nenotiek pārāk zibenīgi) dažreiz visvienkāršāko darbību veicot cpu iebremzē tā ~

vimba_zlobnaja
07-24-06, 14:44
Nu ļoti plašs izklāsts...

~ Kā man mašīna nevelk. Nezinu kur problēma, itkā 1,6L kubatūra, inžektora nav, bet pielec labi. Kad sāku braukt ir mazi dūmiņi, bet tā nedūmo. Tagad braucu ar 95 benzīnu, iepriekš ar 98., bet tas maita dārgs palicis. Ko ieteiksiet? Varbūt beidzot ziemas riepas nomainīt uz vasaras?

Es ceru tu mani saprati...

Gigenieks
07-24-06, 14:49
Bet, ja par tēmu, tad ir tā:
Pārliec windows un viss būs čikeniekā...

2) Kārt: Tas drīzāk nosaka cik pie****ts tev ir windows un cik ātrs tev ir cietais disks...

Lai pateiktu vai CPU tev nerukā kā vajag, tev vajag nokačāt CPU-Z lai viņu identificētu.

2) jāpalaiž kāds benčmarks (vienalga kāds kas testē CPU) un rezultāti jāpielīdzina Webā atrodamajiem.

Ja ir kādas kaut nelielas grūtības/šķērsļi jāpārliek windows? diezin vai...

ar ko pie****ts xp? ar instalētajām programmām? man liekas, ka vaina varētu būt tāda, ka bieži instalēju un uninstalēju progas! ne?
Nu nezinu, vai pie vainas varētu būt, hdd tas ir tāds --> Samsung 80GB 7200rpm, SATA2 (starpcitu sata2 skaitās ātrākais ja?)

nu nolādēju un uzinstalēju to cpu-z, a kas man no tā? tur jau vienīgi informācija ir un viss..... ???

ok pamēģināshu kādu benchmarku.

HX_unbanned
07-24-06, 16:51
Ja ir kādas kaut nelielas grūtības/šķērsļi jāpārliek windows? diezin vai...

ar ko pie****ts xp? ar instalētajām programmām? man liekas, ka vaina varētu būt tāda, ka bieži instalēju un uninstalēju progas! ne?
Nu nezinu, vai pie vainas varētu būt, hdd tas ir tāds --> Samsung 80GB 7200rpm, SATA2 (starpcitu sata2 skaitās ātrākais ja?)

nu nolādēju un uzinstalēju to cpu-z, a kas man no tā? tur jau vienīgi informācija ir un viss..... ???

ok pamēģināshu kādu benchmarku.

1. Ja ir kādas nelielas problēmas, tad ir arī JĀSĀK skatīties virspusēji. Ja nekas neuzpeld, tad jāmaļās dziļāk ( Reizēm Event Viewer ).
2. CPU-Z ieteica tav, jo vēl nebija atklājies tavs reālais skils. Tākā tu skaidri pateici, ka CPU ātrumu noteici, to salīdzinādams ar ātrumu, kāda tu vari izurbināt degunu, visiem kļuva skaidrs ...
3.Jā, nahaļavu tu uzminēji, ka XP ielāde ir atkarīgā no cietņa ātruma, TAČU ir vēl citas tik pat svarīgas lietas, kas tos s***a kubiņus var padarīt begalīgus...
Došu mājienu: Start -> Run -> type "regedit" ...
4. ŠAJĀ SAITĀ CILVĒKS, KAS NAV REDZĒJIS BENČU PROGU, IR NOLEMTS TAVAM LIKTENIM.

btw, ceru, ka šis posts nebija tik agresīvs kā iepriekš un netiks dzēsts ..

Reigo
07-24-06, 17:05
...
... Te ir tava problēma. Reģistrs piedrazojas ar laiku un tev viss sāk tormazīt. Neiesaku mēģināt tos regcleanerus. Tie nekam neder un tik sajās tev visu līdz galam un nervus sačakarēsi.
Ja baidies atzīt, ka neproti instalēt windu (pie tava proča :) tas aizņems mazāk kā 40 minūtes), tad pasērčo webu kur atradīsi kādu step by step manuāli kā pārlikt windu (tik daudz jau tur tā skila nevajag ;) )
Un tad tev tārpiņš skries 2-3 reizes.
!!! pievērs uzmanību tam ko instalē un divreiz pārdomā vai tev to maz vajag !!!

Ja tomēr sadūšojies pārlikt, nobackapo visus dokumentus un citu vajadzīgo no sistēmas partīcijas vai diska...

Gigenieks
07-24-06, 17:11
1. Ja ir kādas nelielas problēmas, tad ir arī JĀSĀK skatīties virspusēji. Ja nekas neuzpeld, tad jāmaļās dziļāk ( Reizēm Event Viewer ).

3.Jā, nahaļavu tu uzminēji, ka XP ielāde ir atkarīgā no cietņa ātruma, TAČU ir vēl citas tik pat svarīgas lietas, kas tos s***a kubiņus var padarīt begalīgus...
Došu mājienu: Start -> Run -> type "regedit" ...

jā regedit es zinu to, bet nemāku ar viņu apieties nekur ipashi nav informācijas pa viņu (precīzāk sakot nemāku atrast(tas lai nedirš atkal virsū man) tikai Datuvē tādu pamatiņu un viss...

kas man būtu jādar reģistrā uninstalēju progu un tad kā lai es zinu, kuri reģistra faili ir tieši tai progai?

1)Te ir tava problēma. Reģistrs piedrazojas ar laiku un tev viss sāk tormazīt. Neiesaku mēģināt tos regcleanerus. Tie nekam neder un tik sajās tev visu līdz galam un nervus sačakarēsi.

2)Ja baidies atzīt, ka neproti instalēt windu (pie tava proča tas aizņems mazāk kā 40 minūtes), tad pasērčo webu kur atradīsi kādu step by step manuāli kā pārlikt windu (tik daudz jau tur tā skila nevajag )

Un tad tev tārpiņš skries 2-3 reizes.

3)!!! pievērs uzmanību tam ko instalē un divreiz pārdomā vai tev to maz vajag !!!

Ja tomēr sadūšojies pārlikt, nobackapo visus dokumentus un citu vajadzīgo no sistēmas partīcijas vai diska...

1)nu izmantoju tos regcleanerus labāk tādu nevis vispār neko nedarīt.

2)nē es nebaidos atzīt ka kaut ko nezinu (varbūt vienīgi uzjautāt, jo tad brūk virsū kā nezin kam) Windows XP esmu daudzreiz instalējis zinu to lietu pietiekami labi

3)tā arī darīshu tnx par padomu

Reigo
07-24-06, 17:13
Gar reģistru ar tavām zināšanam ej ar līkumu!!!

Gigenieks
07-24-06, 17:22
Reigo!

jej bogu viņam par patrīcijām stāstīt!! Galīgi prāta nav .. :)

kapēc prāta nav?

Angelz
07-24-06, 17:52
Euuu, puikas un meitenes ieveerojam kaartiibu!

No B00T STYLE here!!!