View Full Version : TV HDTV un Video kartes savietošana
Nu jautājums tāds:
Man ir 7900GT. Viņai rakstīts:
HDTV-out up to 1920x1080i http://www.club-3d.nl/distri/productinfo/spec_vga.php?ordercode=CGNX-G796
Vai tas nozīmē, ka atrodot teļuku, piemēram, pašreiz domāju par 32" ar HDTV 1080i atbalstu es varēšu uz viņa dabūt 1920x1080 izšķirtspēju...
Caur kādu savienojumu tas notiks S-Video, DVI? (s video laikam ne, jo tas ir analogs, ja?)
nu vaita nebija kkaadi vadi liidzi? ja ne, ta viens vai otrs.. domaaju ka vadu dabuut jau nebuus probleemas
Man vēl nav tāda teļuka, tāpēc jautāju kā tas notiek.. Moš kādam pieredze..
Tipa lai vieglāk izvēlēties.
Visdriizaak izmantojot vadu DVI->HDMi vai arii DVi->DVi. Par 1:1 izshkjirspeeju 19xx x10xx es dikti shaubos, jo paarsvaraa visi tagadeejie LCD TV havo 1:1 max 13xx x 8xx
Njā... iespējams, ka 1080i ir bešana dārgi..
Diez neeksistē CRT HDTV versijas? Esmu netā tādus redzējis... Tik nav skaidrs.. Laikam viņiem tās rezolūcijas ir interpolētas, tipa softiski paaugstinātas..
LCD 32" sanāks ap 1K LS :(
Iisteniibaa es neieteiktu njemt tagad LCD TV. Pagaidi liidz 2007 pirmam kvartaalam kad naax masveidaa jaunaas paudzes matricas ar minimaalu reakcijas laiku, 100000:1 kontrastu un tagadeejo HDTV izkjirstspeejas liksies smiekliigas... Cenjiki shamiem briinumiem buus apmeeram kaa tagadeejiem LCD TV.
Izmainjas buus grandiozas un cenu lidojums buus konkreets visiem tagadeejiem LCD TV.
Ok, tad pagaidām jāpaņem moš kāds vecais labais CRT :)
Ja pa labu naudu var panjemt 32" LCD tb tas ir 500...700ls tad veel ok.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.