PDA

View Full Version : Velotrenažieri

Aigars
02-22-10, 01:08
Sveiciens!

Ir te tāda fīča, ka cilvēkam rehabilitācijai ārsti pateica, ka derētu ar velotrenažieri padarboties (pēc meniska operācijas). Līdz ar to, radās doma mājām to štruntu iepirkt, lai var vairāki lietot arī sporta vajadzībām. Budžets - līdz 150, 170 latiem.

Ievēlos šodien Elkorā un vēl pāris bodēs - sapratu, ka neko nesapratu no šitām mantām. Pārdevēji nav labāki. :D Zinu, ka jamiem var regulēt pretestības un uzstādīt dažādas mītiskās programmas tauku nodzīšanai, parādīt aptuveno nodzīto kaloriju skaitu. :> Un arī pulsu var mērīt (man no tā ne silts ne auksts, bet kā papildus fīča interesanta :)). Īsti nesaprotu kāds ir labāks - tas, kuru ieštepselē, vai kur jūzeris pats ģenerē elektrību. Līdz ar to - vai kādam ir kādas rekomendācijas?

Varbūt nemaz nav vērts tērēt visu budžetu? Vai tās fīčas/kvalitāte, kas ir 150latīgajam, ir par 50 latiem labāka nekā 100latīgajam? Ja 200latīgs točna ir nostrādātāks un ar izmantojamām iespējām bagātāks - budžets varētu palielināties, bet ne santīmu virs 200. :ok:

Paskatījos 1a.lv - tik daudz un dažādi, ka riebjas... :doh:

Ou - noslodze būtu apmēram 5 līdz 10 stundas nedēļā.

Tencinu! :)

gudolfs
02-22-10, 01:13
mhhhh.... viņi ir elle. Tāpat kā visi šitie kardio &%#@&!. nevienam nenovēlu :D

Aigars
02-22-10, 01:25
Nezinu kas ar "elli" bija domāts. :) Somijā dzīvojot svaru zālē reizi vai divas reizes nedēļā uz stundiņu aizgāju pamīties. Ir visai laba alternatīva ziemā, kad skriešanai vai īstai velomīšanai ir fckin par aukstu. :D

non7sens
02-22-10, 01:26
Paskriet nevar?

Brainless
02-22-10, 01:28
Pēc meniska, lai labāk sadzīst ir pofig kāds veloergometrs, ka tik stabili stāv, slodzīti var regulēt. Labi aparāti ir tie, kam ir magnētiskā pretestība, nevis siksna, ķēde vai kaut kāda pretestība, kas strīķē riteni.

Veloergo sportam - nesmīdini ;) Tikai kustēšanai ziemā, kā jau minēja.

Brainless
02-22-10, 01:31
Paskriet nevar?

Pēc meniska operācijas skraidīt nevajag. Menisks ir tāda fīča, ko var tikai sačakarēt, un kad viņš ir beigts, tad viņu pa gabaliņam nokniebj vai ņem ārā veselu. ja ir nokniebts, tad cilvēks to ikdienā nemanīs, ja izņemts (laterālais vai mediālais, pofig), tad labi, ja staigāt varēs.

Tapē neder skriešana, steperi, tretbāni un tādi visādi ;)

Aigars
02-22-10, 01:32
Paskriet 50+ gados ir bezcers. :) A pirkums izdomāts ar domu ne tikai rehabilitēties (līdz ar to nepietiks ar to, ka stabili stāv un neļurkājas), bet arī lai citi (tb es) var pataisīt slodzītes ziemā un lietainajā periodā.

ja ir nokniebts, tad cilvēks to ikdienā nemanīs, ja izņemts (laterālais vai mediālais, pofig), tad labi, ja staigāt varēs.Nezinu ko tur sadarīja, bet nedēļu pēc operācijas staigā visai naski. :)

Brainless
02-22-10, 01:36
Nu ir divi varianti - paņem lētāko, ko nav žēl kādam atdāvināt/izmest pēc tam, vai iespējami labāku (dārgāku), ko pēc tam arī varēs pārdot.

Es nevaru sevi iztēloties ziemā vai lietū mīties mājās uz tā feļļa, lai cik jams kruts. Bet nu katram savs ;)

ieleja
02-22-10, 01:46
tie mērītāji ir vēlami, pulsometrs pavisam, lai nenodarītu sev ļaunu, pārforsējot slodzi ...

dārgāks kaut kādā mērā nozīmē kvalitatīvāks, izturīgāks, manam, kas 2x dārgāks par tavu budžetu, vienreiz sačakarējās mērīšanas disks, vairākas reizes sačakarējusies mērīšanas sistēma, vienreiz novērpās centrālā ass ... tas gan kādu 10 gadu laikā, pie saprātīgām slodzēm ...

aizej uz kādu īstu sporta veici, kur pārdevēji ir kačoki un sportsmeni, ne vienkārši iesvīduši klerki ...

Aigars
02-22-10, 11:52
OK, tad, ja nav jēgas no cenu kategorijas ~170 Ls, tad jāņem pats lētākais, ap 100. Uz kurām firmām var skatīties?

shteecers
02-22-10, 12:05
Nezinu, man ari operēja menisku, pilnigs šits vajag kustēties un viss būs kārtībā, kaut ka neaceros ka man ārsts teica ka vajadzētu paļurkāt velotren. uzreiz pēc operācijas varēju staigāt kā parasti... vot ja būtu jaoperē krusteniskās saites, tad vari izsvītros 6ned no savas dzives, uz kruķiem un pirmo nedēļu super sāpes.. (nevienam nenovēlu tādas mokas)

palasiju textu, ka cilvēks jau pieklājiga vecumā - nu es nedomāju ka vajadzētu to velo tren. - vnk vajag kustēties, lai kauls atkal neapaug un tad atkal bus jaoperē. (ja tomer perci tad njemi pashu letaku kads ir un viss ja pec tam neviens cits nemisies ar vinju)

Aigars
02-22-10, 12:09
Vai mēs šeit diskutējam par profesionāļu ieteikto atveseļošanās grafiku? :> Nē nu, es jau ar būtu par tās naudas izsviešanu ceļojumā, nevis hlamā, kuru pēc mēneša īsti neviens vairs nelietos. :D

shteecers
02-22-10, 12:27
istenībā ari iedomajos par XJS teikto, ka naudas izteiksmē izdeviga bus vnk laist lai iet uz zāli pabraukāt, ja protams +- tuvumā ir kāda zāle..

CaMaRo
12-27-11, 20:07
Jautājums atkal aktuāls. Mani gan neinteresē visas tās fīčas un citas figņas, bet lai šams būtu lietojams ilgāku laika posmu. Cena - pēc iespējas lētāka.

horrorlv
12-27-11, 20:20
Ir 2 gab noliktava. Ja interese PM.

vimba_zlobnaja
01-22-12, 11:19
Es gribētu redzēt kādu no EOZ šādā pasākumā.
Vai no trenažieriem ir kāds labums :shura:

http://vimeo.com/35304146

ens
01-22-12, 19:13
Es gribētu redzēt kādu no EOZ šādā pasākumā.
Vai no trenažieriem ir kāds labums :shura:

http://vimeo.com/35304146

Ir dažs labs jau bijis no šeienes.. ;)

arno
01-22-12, 21:13
Nebija vieglāk vienkārši aiziet uz sporta zāli ... un mīt pedāļus pēc sirds patikšanas? - da nu i nafig tur vēl 170Ls maksāt par kaut kādu sūda trenažieri, kuru tāpat pēcāk nāksies izmest....

Parlee
01-22-12, 21:22
Normāli stacionārie trenažieri maksā 300Ls un uz augšu.

Aigars
01-22-12, 22:38
Nebija vieglāk vienkārši aiziet uz sporta zāli ... un mīt pedāļus pēc sirds patikšanas? - da nu i nafig tur vēl 170Ls maksāt par kaut kādu sūda trenažieri, kuru tāpat pēcāk nāksies izmest....dunduks acis pierē varētu paņemt un izlasīt pielietojumu. kur ibio 65gadīgs pensionārs ies uz sporta zāli?

pa jauno tēmu - kaspars visus izfukātu, tikai tas jau kaut kāds hipsteru un geju bāriņš :D

p.s. pats sportam lietoju rulli.