View Full Version : Sata ieksh Safely Remove Hardware
Taaks, gribeeju noskaidrot vienu lietu... kaut kad pasen lasiiju forumos ka sata hdd var sleegt klaat pie pc kad tas iesleegts, bet jaabuut uzinstaleetam IDE SW driveriem.. it kaa meeginaats ir (jau kaadu laiku taa daru) un bad sektoru nav bijis... tas savaa zinjaa baigi eerti ja var pievienot kaa usb storage... domaajams ka varbuut taapeec arii prieksheejos paneljos ir redzeeti sata porti :P
gribeeju uzzinaat vai kaads piekopj kko taadu? :D
es makarēju savu seagate sata šurpu turpu pie ieslēgtas kasets - nav prob.
tur itkā jāskatās vai kontrolieris supporte plug n play. piem man liekas ka silicon image 3114 nesuportē, jo neparādās tā unplug icona. bet nf4 controlieris supportē - un mierīgi raustu cietņus šurp turp...
Ir tā darīts ar SATA diskiem bez problēmām tikai jāliek detektot HDD izmaiņas dažreiz neatrod disku vienīgā starpība no flash diska.
Varbūt sistēmdisku nebūs labi raustīt pie ieslēgtas kastes!
arii es esmu meginaajis ar saveejo!!! apakshaa kur raadas visas ikonas, nu tas kur radas deamon tools, antivirus un citas, ir jaaraads safely remove hardware ikona, ieejot vinja var atlseegt cietni un raveet nost pie ejosha PC :p
Manai platei viens SATA conectors izvest aizmugureja paneli http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/e011.gif un saucas SATA on the Go.
fuu ta labi :P es jau domaaju ka velosipeedu atklaajis esmu :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.