PDA

View Full Version : Lemberga meils inbox lietotājiem :)

Reigo
07-17-06, 14:02
Es laikam nebiju vienīgais, kas no Aivara meilu saņēma inbox...
Kruta!
Kaut kādā melnajā tirgu nopircis e-pasta adreses kāds...
Diez kurš tādu ir uzģenerējis. Pats aivars, jeb pret viņu vērsties, jebšu vienkārši prikols... Tas paliks noslēpums :)

Neticiet liekuïiem un meïiem! Radio un televîzija ir piebâzta ar mani uzrunâjoðiem tendencioziem un indîgiem jautâjumiem.
Jâ, man ir vçl draugi bez Vitala Lejiòa un savus miljonus esmu godîgi nopelnîjis.
Neceriet - atbildes man ir, bet jûs esat par sîku, lai tâs saòemtu. Es runâðu tad un ar tiem, ko uzskatîðu par cienîgiem.
Ðî netîrâ kampaòa ir saistîta ar manu izðíirðanos kopâ ar ZZS sakârtot lietas valstî. Piemçram, privatizçt "Ventspils naftas" valsts daïu, un mana pozîcija ðajâ jautâjumâ visiem ir labi zinâma jau ðodien.
Nâk izðíirîgais brîdis izvçlçties, kurð bûs saimnieks ðajâ zemç - Sorosi, Repðes, Maizîði, zaglîgi advokâti, caurkrituði literâti, impotenti aktieri un viòiem lîdzîgie vai arî - Latvijas îstenie saimnieki?
Vienreiz jau teicu un atkârtoðu - nesagaidîsiet!
Es jau nâku. Uzvara bûs manâ pusç!
Patiesâ cieòâ
Aivars Lembergs

Relax
07-17-06, 14:10
man ari kautkas lidzigs bija atnacis, pat isti nelasiju, uzreiz nahrenizeeju

frenky
07-17-06, 14:48
Šitas meils arī uz Iekšlietu ministriju visiem darbiniekiem atnāca... :D

Reigo
07-18-06, 09:35
Kāds spameris ir nopietni pastrādājis...
Atliek tikai aizdomāties - cik gan nezināmas ir mūsu e-pasta adreses :rolleyes:

JANKS
07-18-06, 13:49
kaadam smiekli vairs nenaaks :)
http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=14978825

Kashelz
07-18-06, 13:55
Man bija viens peec skaita, muteriitei un arii dzen vecam uz darba meil adresi taads suuds atnaaca - kas to lai zin, kur adresi izraava - ne viens vien! Vot taa ir cuuciiba, ka suuta taadus meeslus :(

birdy
07-18-06, 14:45
šitos draņķus jau te visiem sūta, ... tikai sen jau nevienam ne silts ne auksts ... mums jau te ventiņos visu laiku te visādi lamzaki vazājās un aģitē, bet tikai kamēr man ir pašam un ģimenei ir darbs, un omķenei kā pensionārei maksā pabalstus - dziļi po visi šitie runātāji ... protams, pilsētā ir daudzas lietas un sfēras, kurās ir bardaks, bet nu tomēr ...

viens gan ir skaidrs, ja Tev ventiņos nav darbs jeb sava štelle, tad darīt te īpaši nav ko ... atpūsties kādu laiku var, bet ja nevari atrast šanci un nav pazīstami vajadzīgie cilvēki...

Kashelz
07-18-06, 14:57
viens gan ir skaidrs, ja Tev ventiņos nav darbs jeb sava štelle, tad darīt te īpaši nav ko ... atpūsties kādu laiku var, bet ja nevari atrast šanci un nav pazīstami vajadzīgie cilvēki...
Taapeec arii es neizveeleejos iet maaciities uz Ventspili, ceru ka tikshu citur. Pilseeta nav slikta, bet diemzjeel man ne visai, atpuusties jaa, tad ir ok!

birdy
07-18-06, 15:31
piekrītu !

krishxxx
07-18-06, 20:38
udensgalvas....

Nejau lembergs tos emailus suta, bt tie pashu resnie meerglji kas tas reklamas uztaisiija ;)

ZB man shita valsts, nu piedodiet man partizani...

birdy
07-18-06, 22:09
>>>Nejau lembergs tos emailus suta ...

gadsimta atziņa, ne ? :)

kamon, bet ja nu:

džeks trijos pa nakti domē savā kabinetā uzklabina pokemonisku e-mailu un liek IT daļas programmētājam iespamot internetā ... :D

Reigo
07-19-06, 17:25
Zin kā viņam vajadzēja teikt - Ka tas viss ir meli :D

krishxxx
07-19-06, 18:26
Visvairak man uz nerviem seezh taa f@kina reklama - 3 jautajumi Lembergam.

Nu pilnigs psc. Ar piekaramo atslegu pa galvaskausu tam pasutitaajam.... :mad:

Aigars
07-19-06, 19:08
ZB man shita valsts, nu piedodiet man partizani...
kungs, ar šādu attieksmi valsts arī nemainīsies :O)
mēs esam tie, kas valsti var mainīt (uhh, ku daiļrunīgi) :D

mamikelis
07-19-06, 19:44
Drikst es atpuutiishos, kameer tu valsti mainiisi?
Vai arii es neesmu starp tiem, kas valsti var mainiit? :D :D

Slammer
10-07-07, 22:20
miroņu bakstīšana ir ieradumos?