View Full Version : Tautas domas un viedokļi par Mazda MX-3 vai MX-6
Nu ko. sakam visu labo un slikto, kas vien šīm mašīnītēm ir. arī pieredzi, ja tāda ir/bijusi... pats skatos uz kādu no šiem kā uz savu pirmo auto, tāpēc gribētos noskaidrot, vai ir vērts.
ja nemsi sev, tad noteikti mx-6. Tas 3 ir par mazu prieks normaala cilveeka. Meitenei veel varbuut, bet nu ne zeenam.
Lielaakais miinuss vareetu buut detalju cenaa un nepieejamiibaa, shrotos taas jau buus izlasiitas, jo pliist vienas un taas pasas, bet veikalos kaa jau prieks sporta auto, tad daargas.
Esmu tikai ar mx3 kaadu 500-700 metrus braucis, bija vienai kursabiedrenei. Sapratu, ka tas auto nav prieks zeeniem, tiesaam mazins un zems, iists sieviesu auto.
mazs un zems ir ļoti normāli sportiska auto parametri.
esmu 188cm augumā. platumā neesmu nekāds lielais. kā būs ar ielīšanu šitajās mašīnās? Kas visbiežāk plīst?
ielīšanu vari pārbaudīt tikai pats,katram cilvēkam ir savi ērtību kritēriji.Aber par plīšanu šovakar varētu ko iemest.Vēl jau uz mazdapower.lv vari aiziet pajautāt.
opā, nezināju nemaz par mazdapower.lv! paldies par linku!
izvēle laikam man ir skaidra. ņemšu mx-6 ar 2.5 litru versiju
mhh.... uzreiz pa maksimumu ja?
Es ieteiktu Mx6 amerikaanju variantu...
Bet tikai ne mx3 V6. Taa jau ljoti eerts autinsh essot, bet ja saakot pliist V6 motors tad uiii.
Un jā, laipni gaidīts MazdaPower.lv ;)
ar abām esmu braucis - iet nejēga labi, par motoru taisnība - defaultā sēinātā galva dara savu, ļoti nepatika skaņas izolācija - pabruakājis ar abām esmu ~2-4 dienas, abos gadījumos, pārsēžoties uz savu B4, es jutos laimīgs, jo izjutu daudz lielāku komfortu (apmaiņā pret ātrumu un nedaudz dinamiku)... benzīna patēriņš liels - zem 10L neierakstījos pat cenšoties (mašīnim ir augsti apgriezieni[mazs klaņa gājiens])...
aizmugurē, lai gan neesmu ļoti garš un būdīgs (184cm, 80kg [tie nav tauki]), man vietas nepietika.
Nepatika, ka mašīna ir bik par zemu, jo ik pa laikam gadījās atsist apakšu + grab viņas visas....
ne no manas pieredzes - nedod dievs, ja viņām sāk čakarēties elektronika...
ko lai saka - ritīga jauniešu mašīna, kam nav jāmēro lieli attālumi, jābūt pabiezākam naudas makam, jo, atšķirībā no vācu mašīnām, uz šrotu ar spainīti neaiziesi un pa lēto nepieciešamās daļas nesavāksi... itkā jau daži jēdzīgi esot, bet tomēr...
p.s. nav jēgas īpaši iet uz mazdapower, jo tur tev ieteiks tikai un vienīgi mazdu - kā nekā tas ir mazdas forums un tur esošie cilvji mīl tikai mazdas un visu citu ignorē, pat piever acis uz defektiem (līdzīgi, kāes audi)...
es ar Mazdaam jau diezgan sen braukaju, un varu teikt par shiem MX variantiem, ka papados uz detajamm ir +- lidzigs, viss atkarigs no pasha auto, un reaali starpiba ir tikai auto ietilpibaa.
p.s. nav jēgas īpaši iet uz mazdapower, jo tur tev ieteiks tikai un vienīgi mazdu - kā nekā tas ir mazdas forums un tur esošie cilvji mīl tikai mazdas un visu citu ignorē, pat piever acis uz defektiem (līdzīgi, kāes audi)...
Te nu tu kļūdies ;)
Ja MazdaPower forumā visi tik ļoti mīlētu mazdas, tad neviens nestātos ārā no kluba dēļ tā ka ir iepricis Hondu vai bembi...
Tur drīzāk varētu norādīt uz biežāk sastopamiem defektiem, problēmām utt
runajot par mazda klubu, itkaa jau viss butu normali, bija doma kautkad iestaaties, jo man jau ir ne pirmaa mazda, bet man nepatik tajaa pasakumaa viens moments, tas ka "Iestāšanās nauda 15Ls un sistematiska biedra nauda", un par ko tas ir, par uzlimeem, nu nezinu, itkaa jau varetu samaksaat, bet.........par ko isti, nu neredzu veel tam jeegu. varbut kads no taa kluba biedriem apgaismos.
Biedra nauda ir jāmaksā dēļ ikmēneša kluba pasākumiem. To vari arī nemaksāt, bet tad būs pašam jāmaksā par pasākumiem.
P.S. neēsmu kluba biedrs, bet gan tikai Admins...
jebkurā gadījumā, ja esi mazdas fanāts tad teiksi, lai ņem tikai mazdu, pārējās mašīnas sucks.... līdz ar to pats klubs pēc būtības neko īpaši objektīvi nevar ieteikt...
vsp jau topika teema bija - kuru mazdu labaak njemt, nevis - kuru mashiinu ieteiksiet :)
Un nav tur visi mazdas miileetaaji
Piemeers no foruma:D
Never ever buy Mazda! http://www.mazdapower.lv/phorum/images/smiles/mad.gif
Never ever buy Mazda! http://www.mazdapower.lv/phorum/images/smiles/mad.gif šitam es piekrītu :D:D
Te nu bija dižais objektīvisms :D
Instigater
07-18-06, 07:32
No savas pieredzes varu teikt, ka 90.gadu vidus 323 sedans salonaa bija diezgan skaljsh, aptuveni tikpat, cik manaa 320i iz taalaa 83.gada. Nedaudz arii sanaaca pa trasiiti padzenaat, bremzes un stuure bija laba, toties automaats galiigi nesaprata, ko es no shamaa veelos.
Hmm... vakar iemēģinot māsas ģimenes mašīnu(95. gada 626. mazda), konstatēju, ka nemaz tik traki nav... Salons daudz mīkstāks nekā salīdzinot ar 80. gadu modeli, motors arī klausa. Paskaļš jau bija, bet mūzika to kompensē...
Jācer, ka nenožēlošu.
njem v6 2.5 to 626 :D var njemt arii no manis :D
spraagst nejeeegaa, galvenais neskatiities uz degvielas liimeni :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.