View Full Version : EOZ automatic ban
Lai ieviestu kaut kaadu nebuut kaartiibu, forumaa ir iesleegta auto bana opcija. Briidinaajumu kategorijas, ieguustamo punktu skaits, deriiguma ilgums un autobana liimenji var mainiities.
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=11220&stc=1&d=1266101332
Ēemm, kas iraid "Unbelievable stupidity"? Tobiš, kāds ir kritērijs šī faktora noteikšanai un auto banāna saņemšanai?
Nez, ja par pārējiem var diskutēt tad šis tieši šķiet pats saprotamākais un te tā kā nebūtu jābūt jautājumiem :)
Ierobežo mūsu vārda brīvību!!!!!! Nost ar valdību!!!!!!!
Vārda brīvība tev ir sēžot mājās uz poda.
Te tu esi ciemos.
laikam būs jāsāk lietot <sarkasms> tegu, lai visiem skaidrs ;)
Mjā.. tas gan.
Ja postam nav klāt vismaz 28 paskaidrojoši smailiji tad vidusmēra lasītājam ir grūtības uztvert mesedžu.
Un kurš precīzi nodalīs neticamu stulbumu no nesaprasta ģeniālisma? Pasaulē jau desmitiem, nē, pat simtiem reižu ir pierādījies, ka vispāratzīti ģēniji jaunībā ir bijuši nesaprasti, viņu cēlās idejas un šķietami nekorektos jautājumus izsmēja, jo visi pārējie vienkārši nespēja pacelties līdz šo cilvēku uzdotā jautājuma dziļākajai jēgai.
Ar banānošanu tikai par to, ka cilvēks ir neticami stulbs, var kādu ģēniju pašā saknē nogriezt... un tad pēc gadiem 20 mums valstī vidējais IQ būs kaut kur 80 līmenī, kas pilnīgi pietiek, lai cilvēks varētu veikt savus celtnieka darbus un būt pietiekoši erudīts krustvārdu mīklu risināšanā...
kaut kā tā... :P
[edit]
Piedāvāju citu ideju - katrs, kurš grib piereģistrēties EOZā, lai uztaisa to valsts elektronisko parakstu, kas būtu nepieciešams reģistrācijas apstiprināšanai. Tādā veidā varētu izvairīties no 13-gadniekiem un multiprofiliem...
man tā šķiet vienam otram jau vajag iedot ''Unbelievable stupidity''
Nezinu kā tu, es bez problēmām varu atšķirt idiotu no ģēnija.
Odnaka tādu apdāvinātu idiotu te nav nemaz tik daudz.. tā ka nav pamata stresot :)
Vairums šejieniešu tomēr ir normāli cilvēki ar kuriem ir interesanti parunāties un no kuriem var daudz ko mācīties.
pārāk maigi tie sroki, vai arī baigi dāsni būs jādala kartiņas :shura:
mazāk par 2ned, ir pilnīgi lieki, tad jau labāk uzreiz iedot auglīti bez visām tām kartiņu būšanām- vismaz daži pokes tā ir apārstēti pēc 2nedēļu rehabilitācijas! :gygy:
bet gipsy tagad būs pievērsta pastiprināta uzmanība! :emo:
gipsy vakar aizgaaja atpuusties :)
Vai šie noteikumi attiecas arī uz ženerālo mēstuļpostu sadaļu?
as moderator wishes :beee:
Ko lai saka interesanta doma, kautko jaunu jau sen vajadzeja :shura: A pa temu runajot, kur tjip redz useris savus soda punktus?
Redz, redz, varu apstiprināt.. ;)
P.S. esiet uzmanīgi, par pavisam stulbām, vienkāršām lietām punktiņu jau var dabūt.. :shura::shura:
Mjā... izlaidušies. Galīgi necērt kur ir kaut kādas robežas :)
Man laikam nav tāds IQ, lai šo saprastu.. :confused:
Var kādu piemēru vai paskaidrojumu, kā ellē ratā automātiski lielāko daļu no tā visa var noteikt?
Elementāri.
Ja niks sākas ar "amatier*", dog*", bla bla tad bans par stulbumu uz mēnesi :>
Var kādu piemēru vai paskaidrojumu, kā ellē ratā automātiski lielāko daļu no tā visa var noteikt?
Jaa, tieshi taa - piemeerus studijaa ! :ok:
jā tev toč dīvains tas IQ :shura: automatizēta tiek tā ban fīča par noteiktu sakrāto punktu skaitu nevis punktu dalīšana! :shura:
āāāāāāāāāā :doh::cheer:
iešu stūrī, nokaunēšos :)
lai gan, enīvei, vēlreiz pārlasot - Tomiņš diezgan ļeva to visu apskaidrojis, un tad jau tas nav nekas mega-extra-uuber ;)
tu nenokaitini tomiņu, a to ir bijuši jau precedenti :nono:
kas nav skaidrs? :D kraaj punktus un laimee loterijaa :D
Elementāri.
Ja niks sākas ar "amatier*", dog*", bla bla tad bans par stulbumu uz mēnesi :>
Nē, ja niks sākas ar Ku*, tad gan bans! :D ... Ai, nē, pag... fui, nē, ar Ku* nekādā gadījumā!!! :doh: Ar 2 un vairāk "u", vot.
kas nav skaidrs? :D kraaj punktus un laimee loterijaa :D
kaut kas liidziigs maximas naudinjaam :confused: tjipa iekraaj un peec tam ar iekraato var noreekjinaaties :confused: baigi labais jauninaajums :eek:
kad ir sakraats, tad ar tevi noreekjinaas automaatiski :D Te taa sisteema ir pat labaaka :D un nav akcijas gala datuma :D
Un cheatot arī nevar- citam savus punktiņus nepiespēlēsi :gygy:
kad ir sakraats, tad ar tevi noreekjinaas automaatiski :D Te taa sisteema ir pat labaaka :D un nav akcijas gala datuma :D
Tāks... Azartspēļu komsijas apstiprinājums ir? Kur ir loterijas atļaujas numurs?
es tevi vareetu meegjinaat piekukuljot ar 3 bezmaksas punktinjiem :D
kāds loterijas laimests ? ja ledusskapis саратов, tad es nepiedalos, jo ir jau tāds viens
Mainu 15 punktus par lamāšanos pret diviem stulbuma punktiem!
Izskatīšu visus variantus.
Ar cieņu
Kūmiņš
Un cheatot arī nevar- citam savus punktiņus nepiespēlēsi :gygy:
kūmiņš, lasīt mākam ? :doh:
baidos, ka vari tikai dabūt par brīvu lasītneprasmes punktus :beee:
Galvenais zināt pakalpojuma cenu, tālāk jau vairs nav nerisināmu problēmu :>
Vajag maksas telefonu. Par vienu zvanu (kas maksā 1 Ls) tiek noņemts, piemēram, 1 soda punkts. Ja grib noņemt banānu, tad vajag kā to opciju sauca - triecienzvans vai kaut kā tā - uzreiz kādu piecīti nost.
Šitentādā vīzē i kaza būs paēduse, i vilks dzīvs. Ja nu kādam pēc trešā als sagribēsies dikti parunāties/parakstīties, lai atkal kādam uzdi*stu, tad ir tik vienkārši - viens zvans, 5 Ls nost - un pelni nākošās kartiņas. Dzeltenās sarkanās, vai kaut visās varavīksnes krāsās. Dažiem patiks.
Attiecīgi, arī EOZa hostam piķis būs iebiris, ir neviens nebūs ļaunprātīgi apklusināts, tā saits paliks par vienu no vadošajiem demokrātijas perēkļiem.
Ja jau visi var turpināt tikai ziedot naudu Stradiņa slimnīcai, kur to saņem tas pats vecais kadrs, kas agrāk, tad kāpēc gan nenoziedot arī citur?
Jā, maksas telefonu - kā tad! Lai visa nauda aiziet Tomiņam? Ne par ko! Par katru aizsūtīto paaugstinātas maksas īssziņu viņš tev atpakaļ atsūtīs citu - "Maksā vēl, iepriekš bij' vairāk!" :beee:
nekur jau jūs nespruksiet! neredzat opciju "Add New User Infraction Level"? :shura:
P.S. varbūt palīdzēt ar jaunu pārkāpumu izgudrošanu? ;)
A kur to var iekš sava CP atrast? Man baigi patīk podziņš spaidīt... :shura:
nekur... :)
priekšlikumi jāiesniedz šeit (b*a, kā tūlīt noraušos no kāda) :D
interesanti, vai pašam Tomiņam varēs piešķirt soda punktus? :D
(laikam atraušos :shura:)
njea :D moderatoriem arii nevar iedot :D
Ko nozīmē "signature rule violation"? Te jau tā ir samērā brīvi noteikumi - cilvēki liek bildes un pat animētus gifus parakstos. goatse vai tubgirl bildīte kvalificētos?
Izlasīju FAQ - tur nav atbildes.
Ja no pirmā posta šajā topikā paliek kas neskaidrs, tas klasificējams kā unbelievable stupidity. :beee:
Ko nozīmē "signature rule violation"? Te jau tā ir samērā brīvi noteikumi - cilvēki liek bildes un pat animētus gifus parakstos. goatse vai tubgirl bildīte kvalificētos?
Izlasīju FAQ - tur nav atbildes.
veselais sapraats un meera sajuta ir taas lietas kas janem veeraa pie sava paraksta izveidoshanas ;)
vienkārši bump
hyperaktīvajiem "anti-kosmosnjikiem" lai neaizmirst par šito fīču ka tā attiecas arī uz "pārdod" sadaļu.
Ja arī ir tā cena par augstu- tak pats tirgonis sapratīs ar laiku, ka neviens nepērk!
Tiem, kas ir aizmirsushi, es atgaadinu par sho lietu...
Tiem, kas ir aizmirsushi, es atgaadinu par sho lietu...
Man lūdzu vēl divus :ok: un tad pēc tām 2dienām būs veseli pieci rezervē.. mhh, laba sistēma, man patīk :) :ok:
Domājams, ka šī vēlme arī piepildīsies. :ok:
Ja par katru senseless postu, stulbumu un lamāšanos dabūtu pa vienai vārnai, tad daži pēdējo dienu varoņi jau būtu līdz kapa malai sakrājuši atvaļinājumus :)
Ja par katru senseless postu, stulbumu un lamāšanos dabūtu pa vienai vārnai, tad daži pēdējo dienu varoņi jau būtu līdz kapa malai sakrājuši atvaļinājumus :)
Tā nevar.. kā jau teicu, ja tā būtu, tad tominjsh jau sen būtu suspendots uz 20 gadiem :D
Instigater
02-16-11, 14:53
Eu, kāpēc es ne reizi pa šo laiku neesmu redzējis šo sistēmu darbībā? Kur smukie grafiki ar warnleveļiem pa jūzerleveļiem un ban/unban statistika?
Instigater grafikomāns.
Eu, kāpēc es ne reizi pa šo laiku neesmu redzējis šo sistēmu darbībā? Kur smukie grafiki ar warnleveļiem pa jūzerleveļiem un ban/unban statistika?
Instigater grafikomāns.
jap + velams ar terminjiem ari :)
mhm, un vēl upuru statistika un bana rekordistu top10 :D
Man lūdzu vēl divus :ok: un tad pēc tām 2dienām būs veseli pieci rezervē.. mhh, laba sistēma, man patīk :) :ok:
mmm, mazais nav aizmirsis, ka parastie bani nekur nav palikushi. Paleekaa ;)
Manuprāt, par spamu un bad lang jādod vairāk punktu, kautvai pa 2, jo tomēr lamāties un uzrakstīt kkādu "ģeniālu" domu nav gluži tas pats.
Manuprāt, par spamu un bad lang jādod vairāk punktu, kautvai pa 2, jo tomēr lamāties un uzrakstīt kkādu "ģeniālu" domu nav gluži tas pats.
un kā atšķirs ģeniālu domu no lamu rindas + ja tā būs pa tēmu ... ko tad ?
bet nu jā es piekrītu kad ar kaut ko jau ir jāsāk. :)
jaaieviesh maksas taalrunis lai lietotaaji saziedo filologjijas studenta algoshanai :D
vimba_zlobnaja
03-14-11, 20:16
Sorry, ziedojumu tālruni EOZ nevar pasūtīt. Tikai tās iestādes kuru statūros ir ierakstīts ka vāc ziedojumus. Ieteiktu izklaides vai informatīvo. Cena jebkurā gadījumā vienāda.
P.S. Kur kuums? Nevar ne uz mob.t sazvanīt, ne arī te redzēts.
tad steidzīgi vajag manīt statūtus ;)
vimba_zlobnaja
03-14-11, 20:20
Tik vienkārši nebūs. Tālāk jāiet kur tur gov.lv + VID un līgumiņi jāslēdz. (imho tas viss ir saistīts ar nelegālas naudas atmazgašānu, jo ziedojumu tālruņiem nav valsts nodevu + PVN atmaksu. Neesmu grāmatvedis, stipri nesist)
Privātpersonām vieglāk to izdarīt caur starpniekfirmu Ziedot.lv.
vimba, tad pa kluso mums vajag nevienam nezinaamu ziedojumu nr uztaisiit :D :D
ps. kuums kaut kad pagaajusho nedeelju bija veel dziivs :D varbuut kaut kas ir mainiijies :D
skaipā vēl sēž.
gan jau tad vēl dzīvs
vimba_zlobnaja
03-14-11, 21:16
Nu tad būs jāuzzvana. Cerams nav padzēsis manu numuru un neceļ vairs svešajiem.
*** nu bots :@
vajag sataisīt ja nav vismaz 10-15 postu jaunajiem tad tie nevar taisīt jaunu threadu ;)
Es jau sabijos, ka apokalipse klāt :D
Btw, jams vēl nav nobanots :eek:
Es jau sabijos, ka apokalipse klāt :D
+1 es ar :D
Pēdējā laikā patīk viņiem te kakāt.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.